24 nov 23, 23:13:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 39
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Gai csapat (Maito Gai, Hyuuga Neji, Rock Lee, Tenten)  (Megtekintve 122604 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Tenten-chan
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #375 Dátum: 08 aug 13, 20:56:04 »

Talán azért nem akarja,mert azt hiszi,hogy megint rossz sorsa lesz.Szegénykének most inkább ez nem vészhelyzet,mert Gai zt mondta csak akkor használhatja. Nyelvesít
Naplózva

Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
valeshika
ANBU újonc
*

Shikamaru will be the best hokage

« Válasz #376 Dátum: 08 aug 13, 21:17:24 »

ja Mosolyog ha sok fontos személyt kell megvédenie Mosolyog aza za érdekes hogy gaara elen kinyitotta de sakura amikor bajban volt nem naon nyitotta ki >.<#
Naplózva

So troublesome....
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #377 Dátum: 08 aug 13, 21:40:26 »

De azért használta Gaara ellen,mert Gaara sokal erősebb volt mint a hangninják nem?És különben is Lee ne strapálja magát sakura helyett Sakura azért ninja ,hogy vigyázzon magára nem azért,hogy folyton megmentsék.
Naplózva

Crusnik
Chuunin
*

Nerf my genjutsu, if you can!

« Válasz #378 Dátum: 08 aug 13, 22:03:49 »

Mikor kellet Leenek Sakurat megmentenie filler? film? nuf said..

Tenten-chan: ahogy látom te nagyon utálod Lee-t. Így inkább nem reagálok mert flamelnék RAGEEEE De az hogy Neji erősebb. Ugyan már. Mit tud Neji? elzárja a chakrajat leenek amit amugy sem tud használni? ikszdé Egyedül a Kaiten miatt lehetne erősebb meg a byakugan miatt. De amikor Neji meglátta Leet Hachimont használni erősen wtf feje volt. Nem olyan kiegyenlítetlen a kettőjük közt az egyensúly. Lee meg nyugottan csinálja at amit eddig mert úgy szeressük  Pontosan És még jó hogy nem használ Hachimont minden jött mentnél. Amugy sem a Hachimon életveszélyes, az csak 8 kapunál. Hanem Primary Lotus plusz Gaara desert cofinja ami kiütötte. És még jó hogy felgyógyúl. Elég lame lenne ha Kishi azt mutatná a japán gyerekeknek hogy a kemény munka szart sem ér és csak ha zseninek születsz van értelme az életednek.
Naplózva
kankurou0124
Gennin
*

Lőtéri döglött kutya xD

« Válasz #379 Dátum: 08 aug 14, 19:29:30 »

Annyira igazad van! Minek zárná el a chakráját, ha nem is használja?... De azért van chakrája, és ha az osszesnek konyec, akkor  sajnálatoss módon kinyiffan...
Naplózva
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #380 Dátum: 08 aug 14, 19:31:14 »

Gai és Lee rucija már biztosan büdös...  Nyelvesít >.<# Lehánylak Lehánylak
tudom, kritizálom őket, de ez van. Van akinek a Naruto rucija nem tetszik...
Naplózva
gaara666
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #381 Dátum: 08 aug 14, 19:33:45 »

ááá bizttos tele van nekik a szekrény
Naplózva

kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #382 Dátum: 08 aug 14, 19:37:49 »

ááá bizttos tele van nekik a szekrény

Aha. Tele ződ rucikkal. És egy teknős formájú ruhaillatosító lóg a fogason  Nyelvesít
Naplózva
valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #383 Dátum: 08 aug 17, 15:48:58 »

leenek sakurát a chunin vizsgán kelett megvédenie... nem filler volt... gaara erősebb mint a hang ninják de gai azt mondta akkor használja ha fontos embert/embereket kell megvédenie, ezért csodálkoztam hogy akkor nem használta
Naplózva

So troublesome....
Crusnik
Chuunin
*

« Válasz #384 Dátum: 08 aug 18, 13:17:01 »

Biztos nem tom de Sakuranak már halottnak kéne lennie ha ez a világ igazságos lenne és szeretne engem ikszdé

Neji elzárta Naruto chakrajat is és mégis élt, jó ott volt a Kyuubi de nem amiat nem halt meg, sőt Neji nem a chakrat szívja hanem csak megakadájozza hogy használja az ellenfél. A tenketsukat zárja el pontosabban. Amugy meg ez az egész Neji vs Lee nem kap elég szerepet, csak remélem hogy egyszer Kishi ha már befejezte a Narutot vagy csak úgy poénból csinál ilyen specialokat amikben Láthatunk érdekes párosításokat, Neji vs Lee, Shino vs Kankuro rematch, Hinata vs 1000 noname ninja(nincs igazi ellenfele, de mivel Hinata hot, ezért bele kell rakni Nevet , esetleg Sakura ellen) Stb. Persze mind döntetlen lenne csak mert még sem akarjuk hogy szegény fanok lássák veszíteni a kedvenceiket.
Majd később BONE átvenné a Naruto készítését és megcisnálná a Neji vs Lee-t egyhén durva lenne.
Naplózva
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #385 Dátum: 08 aug 18, 19:29:09 »

ON:
Neji tényleg erősebb,mert amikor Lee kihívta régen Nejit harcolni akkor mindig ő vesztett pont úgy mint Gai Kakashi ellen.^^
OFF:
Ja amúgy Crusnik nem utálom Lee-t csak nem kedvelem.Érted?Csa,hogy tisztázzuk az ügyeket.
És egytértek én is,hogy HALJON MEG SAKURA!(hülye cseresznyefej)
Naplózva

valeshika
ANBU újonc
*

« Válasz #386 Dátum: 08 aug 18, 19:48:21 »

gai idáig kő papír ollóban vesztett >.<# 50-49 kakashi javára Mosolyog halál sakurára Nyelvesít Mosolyog
Naplózva

So troublesome....
Tenten-chan
ANBU újonc
*

« Válasz #387 Dátum: 08 aug 18, 19:59:38 »

Ez tetszett főleg a vége!Amúgy elég béna húzás Gai-tól,hogy ha veszít akkor....Sztem Gai agyilag ....Nem akarom a Gai-fanokat megsérteni,de azoknak már rég zöld ruhában kéne azt csinálniuk mint lee és gai. >.<#
Naplózva

Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #388 Dátum: 08 aug 19, 01:07:08 »

:/ ha veszít akkor mi?  Kúl nem tom mibajod a zöld bestiákkal ikszdé laza, és őrült jó fiuk. Nevet a legjobb! ikszdé olyan specalokat én is szívesen néznék. Nyelvesít egy igazi, vérre menő kakashi vs gai harcot. például. ( és mivel a látvány a lényeg ezért én (ha lenne ilyen) a studio4C ra bíznám.  >.<# kár hogy elméleti szintem marad)

Naplózva

Crusnik
Chuunin
*

« Válasz #389 Dátum: 08 aug 19, 01:10:41 »

Nem megyek bele ebbe a Gai vs Kakshiba se, megint csak egy sosem látott példa. Sőt tudnék pár ellenérvet is mondani hogy Kakashi miért egy looser de hagyuk. Nem utálom Kakashit csak azt a vak rajongást ami körülveszi. Visszatérve Lee vs Nejihez, már megbocsáss de amikor ezek voltak még friss Geninek voltak, Neji addigra már Kaitenezet. Lee csak Gai tanítása alatt kezdte el tanulni a secondary és a primary lotust a hachimont a konoha semput. Azóta volt egy timejump és mindketten erősek lettek. Azóta Lee tud dynamic entryzni na és 10szer gyorsabb. Amugy a szint külömbségük kb Naruto vs Sasuke-re tehető a VotE-nél. Amugy meg ha én azt mondom Lee jobb akkor  Neji fan jön hogy Neji jobb. De ez rohadtúl nem így van mert amig Kishi nem mondja vagy mutatja meg hogy valamelyik legyőzi a másikat addig maximum egyenlő erősek lehetnek.  És ha Neji jobb is, egy genius kekkai genkaiosnál mindig többre tartom azt aki csak kemény munkával majdnem olyan erős mitn am ásik ráadásul csak Taijutsuval.
Ami meg a jellemüket illeti akkora hülyeség mert olyanok amilyeneknek Kishi megcisnálta őket egyeseknek ez tetszik másoknak az. Ez csak egy hülye felszinesség, hogy az emberek a csöndes karikat kedvelik. Valóságba az ilyeneket bolondnak néznéd ha sose szólalnának meg max anynit hogy hmmm, Lee meg nem bolond csak fiatal életvidám úgy ahogy sokan mások, életbe is a pozitív vidám ebereket kedveljük, kicsit talán túl alapos ha edzésről van szó de ez nem gond. 

Na jó nem írok én este ilyenkor mindig szófosásom van ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 39
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins