Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #345 Dátum: 08 jún 11, 11:18:37 » |
|
Jo pap holtig edz ill tanul
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #346 Dátum: 08 jún 18, 15:29:18 » |
|
Dobáljatok meg kövekkel, ha gondoljátok (mindegy úgy se tudtok eltalálni ) ,de mos Nejit egy kissé kivesézem és meglehet nem ép pozitíve szempontból. A harci, pontosabban a taijutsu stílusa számomra lenyűgöző, mondhatni eleganciát takar. Viszont magával a karakterrel egyszerűen nem illik össze. Kb olyan, mintha inkább távolsági karakter lenne. Ha jó esélyt lát, hogy kiüsse az ellenfelét, viszont ha csak egy cseppnyi lehetősége is felmerül, hogy a támadást követően sérülést szenved, akkor inkább felhagy vele. Egyszerűen mintha félne a közelharctól. S hát mit mondjak a Shippuudenben az "eddigi" teljesítményét is szánalmasnak tartom, annak ellenére, hogy már jounin rangú, valamint a Hyuuga stílus zsenije, de egyszerűen az önmaga ellen vívott harc számomra egyszerűen unalmas volt. Mind ő mind a másolata, mintha félt volna megtámadni a másikat... Végezetül annyit, hogy szerintem Nejinek a személyiségéhez jobban passzolna a távolsági (assassin) stílus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zol96
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shikamaru is the best!Shodaime Lustakage
|
|
« Válasz #347 Dátum: 08 jún 18, 18:05:49 » |
|
Lee még nyolcvanévesen is a fiatalság tavaszát fogja élni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yakushi Kabuto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #348 Dátum: 08 jún 19, 11:18:24 » |
|
hát ha ilyen mértékben használja a kapukat akko nem éli meg a 80-at
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #349 Dátum: 08 jún 19, 20:27:02 » |
|
Amit zol96 mondott az kész röhej volt Lee soha az életben nem fog megkomolyodni. Amikor betölti a 80-at, azt fogja mondani az unokáinak (ha tényleg lesznek), hogy: "Amikor olyan fiatal voltam, mint ti, rengeteget edzettem, ugrándoztam.. és ma már nem tudok, mert tök öreg vagyok." Mire a gyerekek: "Nagyapó, azért meg tudod csinálni, nem?" Lee: "EDZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉS!" *eldobja a botot és ugrik egy hatalmasat*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kali55
Vendég
|
|
« Válasz #350 Dátum: 08 jún 20, 07:30:13 » |
|
Dobáljatok meg kövekkel, ha gondoljátok (mindegy úgy se tudtok eltalálni ) ,de mos Nejit egy kissé kivesézem és meglehet nem ép pozitíve szempontból. A harci, pontosabban a taijutsu stílusa számomra lenyűgöző, mondhatni eleganciát takar. Viszont magával a karakterrel egyszerűen nem illik össze. Kb olyan, mintha inkább távolsági karakter lenne. Ha jó esélyt lát, hogy kiüsse az ellenfelét, viszont ha csak egy cseppnyi lehetősége is felmerül, hogy a támadást követően sérülést szenved, akkor inkább felhagy vele. Egyszerűen mintha félne a közelharctól. S hát mit mondjak a Shippuudenben az "eddigi" teljesítményét is szánalmasnak tartom, annak ellenére, hogy már jounin rangú, valamint a Hyuuga stílus zsenije, de egyszerűen az önmaga ellen vívott harc számomra egyszerűen unalmas volt. Mind ő mind a másolata, mintha félt volna megtámadni a másikat... Végezetül annyit, hogy szerintem Nejinek a személyiségéhez jobban passzolna a távolsági (assassin) stílus. Nos én ezzel nem teljesen értek egyet neji nem gyáva csak taktikázgatós és sosem silyet el semmit, mindig jól átgondolja a helyzetet, és a kidomaru elleni csatájában (igen egy ideig tényleg menekült) lenyűgöző ellentámadást mutatott (ha valaki nem tudná miről beszélek nézze meg a 116-117 részt!! ). A shippudenben egy kicsit vissza szorult a teljesítmény de csak azért mert az a rész nem róla szólt csak szerepelt benne egy hosszabb idejig, így a készítők nem látták értelmét annak hogy valami lenyűgözőt mutasson. Sztem ez így van de persze szembe lehet szálni az elképzelésemmel(de csak okosan )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crusnik
Chuunin
Nem elérhető
Nerf my genjutsu, if you can!
|
|
« Válasz #351 Dátum: 08 jún 20, 14:42:11 » |
|
Ami Nejit illeti eddig 3 harca volt első Naruto ellen, több mint valószínű hogy meglepődés, naruto monológja vagy csak mert ott karakterfejlődés szempontjából veszítenie kellet. A második a pókos CS user ellen meg télleg jól harcolt, csak hát az ellenfele 3xor messzebről lövöldözött mint Neji Byakuganjanak hatósugara és támadása se érte el. Plusz az ellenfele megtalálta azt az 1 fokot ahol nem lát semmit és kihasználta. De végül felülkerekedett rajta, úgy hogy össze vissza volt lőve. Ami meg a shi(poo)dent illeti, nem éri meg rá alapozni semmilyen szempontból mangaba se cisnált sokat de még azt is elrontották az animebe. Ha valaki látni akarja Nejit jól ahrcolni, játszon narutimate accel 2-vel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #352 Dátum: 08 jún 26, 20:24:05 » |
|
neji a legjobb és legerösebb a csapatban az önmaga ellen csatában nem használta ki minden erejét (nem értem miért) hisz kidomaru elllen nagyon gyors volt.. az akkor neji leütötte volna nejim mását , de még szentem lesz nejinek egy jó harca(mondjuk eltudom képzelni hogy kisamével kerül szembe ) ten ten a lányok között közepes erősségü(sakurát és ino-t leütné. temarit meg hinatát nem tudná) gai-t meg lee-t már kiveséztétek eléggé, nem tudok újat írni :'X
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Perverted Hermit
Újonc
Nem elérhető
A legperverzebb shinobi
|
|
« Válasz #353 Dátum: 08 júl 13, 12:42:09 » |
|
neji a legjobb és legerösebb a csapatban az önmaga ellen csatában nem használta ki minden erejét (nem értem miért) hisz kidomaru elllen nagyon gyors volt.. az akkor neji leütötte volna nejim mását , de még szentem lesz nejinek egy jó harca(mondjuk eltudom képzelni hogy kisamével kerül szembe ) ten ten a lányok között közepes erősségü(sakurát és ino-t leütné. temarit meg hinatát nem tudná) gai-t meg lee-t már kiveséztétek eléggé, nem tudok újat írni :'X Neji az önmaga elleni csatában nem használta ki minden erejét? Abban a csatában kellett magasabb szintre lépniük újat kitalálni csak úgy tudtak győzni. Maximálisan harcoltak és az is kevés volt eleinte. Egy elöttem szóló írta hogy azért nem mutattak semmi újat mert nem róluk szólt az egész és ebben sztem van igazság. Nem akarták húzni az időt. Ten ten közepes erősségű, sakurát és inot leütné? Akkor ezek szerint sakura a gyengébb erősségű? Sztem sakura az egyik legerőssebb a lányok között. Okos taktikázik nagyon nagyot üt, jó elhajlásba. Hogyha nálad saku a gyenge akkor ki lehet az erős?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #354 Dátum: 08 júl 13, 13:50:24 » |
|
hát szerintem sakura a lányok közt tényleg a legerősebb, egyszóval tenten nem tudná leütni sakurát, de szerintem ino nem jobb tentennél, végülis tenten mégis 1 évvel tapasztaltabb.
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 08 júl 13, 14:01:22 » |
|
hm sakura nagyszerű orvosi ninja és nagyot űt ennyi, de lassú és verekedni se tud igazán, szóval szerintem tenten-nek nem lenne ellenfél se hinatanak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ixion
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Csak 1 Célunk van: El fogjuk pusztítani Konohát!
|
|
« Válasz #356 Dátum: 08 júl 13, 14:07:44 » |
|
hát mondjuk igaz.....hinatanak ott van a byakugan.....egyébként sakura csak másokat tud gyógyítani vagy magát is megtudja??
|
|
|
Naplózva
|
Az igaz barát az, aki akkor jön, amikor mindenki más megy. Úgy élj a jelenben, hogy megbánás nélkül gondolhass a múltra. A boldogsághoz hozzátartozik a küzdelem, a tudás, a teljesítmény. Az életben minden csata azt a célt szolgálja, hogy tanunljunk belőle valamit.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #357 Dátum: 08 júl 13, 14:09:42 » |
|
Saját magát is, látjuk is, miután a Négyfarkú Kyuubi "megsimogatja". ^^" De ez itt már OFF.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
valeshika
ANBU újonc
Nem elérhető
Shikamaru will be the best hokage
|
|
« Válasz #358 Dátum: 08 júl 13, 20:55:12 » |
|
sakura a legerősebb a lányok közülxD tenten már csak úgy leütné ha kunaikat dobálna hisz ő sosem dob mellé:P de ott van egy csomó fegyó jutsuja is.. temari ellen is lószart ér.... hinata kivégzi(felszeleteli ahogy az óriás darazsat)
|
|
|
Naplózva
|
So troublesome....
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #359 Dátum: 08 júl 14, 16:16:29 » |
|
Nemhiszem, hogy a robbanójegyzeteket, csak úgy szeletelné... + egy idő után gondolom kifáradna...és ha Tenten megtartja a távolságot tőle, semmi baj nincs.
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
|