Dzsoni
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 jan 28, 07:46:13 » |
|
DotA klón, ezt ki kell próbálni, érdekesen hangzik
|
|
|
Naplózva
|
´ Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy. ´ Hofi Géza
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 jan 28, 11:59:33 » |
|
Na jól jártam az Aionnal. Egy csomót szenvedtem mire letöltöttem mert rossz volt a net. Lejött, felraktam, felpatcheltem stb. Erre indításnál kiírja hogy hiba és nem indul el... Próbáltam egy csomó mindent hogy megcsináljam de nem működött semmi. Reméltem hogy a letöltött verzióval van a gond úgyhogy letöltöttem hivatalos oldalról de azzal is ugyanez van És az a jó hogy semmi megoldást nem találtam rá. Csak annyit hogy talán nem elég jó a gép. Pedig megvan a hivatalos gépigénye szerint.... Hát nem mostanában fogok játszani vele pedig már úgy beleéltem magam.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Dawlish
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #512 Dátum: 10 feb 02, 16:17:40 » |
|
Ritli én is toltam Aion-nal és asszem minden szerónak van 1 indítófájlja v mije(sajna nem tom a nevét és lusta vok most megnézni)és ha azt leszeded,akkor tudsz feljutni szerverekre.Am Infinite Aion-on voltam én is csak sajna ratyi netem van,így nagyon nagy laggom volt esténként.Ha még érdekelne Aion Pü-ben küldj 1 msn címet és felveszle,aztán megpróbálunk csinni vmit:) Jah és jut eszembe,van 1 új rpg játék.Orosz fejlesztők munkája,jelenleg a Closed beta megy még csak de én bejutottam A címe: Allods Online Sztem nagyon hangulatos kis MMORPG.Ingyenes és sokak szerint veri a wowot.Nekem Aion-nál is jobban bejött mivel nem laggolok annyira vmint jelenleg csak 2,3gb területet foglal el. Kicsit scifi-fantasy keverék az egész,ám nagyon jópofa.Nézzetek utána,megéri!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 02, 16:22:16 írta Dawlish »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 feb 02, 16:36:59 » |
|
Leszedtem hozzá minden file-t ami kellett de hiába. Akár a törtös launcherrel akarom indítani, akár az eredetivel mindig kiadja a hibaüzit és nem indul el. És az a jó hogy nem ír semmit csak annyit, hogy "az aion client hibát észlelt ezért leáll" Megmutatom: http://kephost.com/images/81Clipboard01.jpg (részleteknél se ír sokkal többet) De mindegy már feladtam Majd ha felújítjuk a gépet megpróbáljuk megint
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Rossen
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Monsieur
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 feb 08, 14:43:11 » |
|
Valaki egy Lineage 2-es letöltési linket nem tud küldeni pm-be?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
volratt
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #515 Dátum: 10 feb 20, 16:40:55 » |
|
Hali, ajánlanék egy játékot: Billy vs Snakeman. Ez egy teljesen ingyenes, letöltést nem igénylő mmorpg. A játék animéken alapul (Naruto, Bleach, Code Geass, Death Note, ...), ezeket kicsit sajátos módon használja fel (parodizálja), de elég jól meg van csinálva és abszolút nem sértő. Mostanra (pár éve már megy) elég összetetté vált és folyamatosan bővül. Itt lehet regisztrálni: Billy Vs. SNAKEMAN, az oldalon van How to Play is 3 féle hosszúságban összefoglalva (super-short, short és full). Ha vkinek tetszik és játszik is vele, itt sok segítséget találhat magának.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 feb 20, 21:09:25 » |
|
Csak saját vélemény, de az ilyen böngészős játékokat azért nem kéne mmorpg-nek kategorizálni. Közösségi játéknak az, de hogy iszonyatosan távol áll az mmorpg-től, az biztos
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
volratt
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 feb 21, 15:30:22 » |
|
bocs érte, teljesen igazad van nem tudom mér azt írtam...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ravengoth
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 feb 24, 07:40:17 » |
|
Én nagyon kedvelem az online mmogrpg gémeket de mind megunom mire lenne egy jó karakterem xD Metin 2ben 58as menta harcosig juttan a Perfect worldbe 71ig, jade dynastyba 86Vim, valaki nem tud egy jó horror mmogrpg?
|
|
|
Naplózva
|
Fear of the dark!
|
|
|
tkrisz2
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 ápr 18, 15:53:00 » |
|
én utálom a mu-t nagyon gáz, mert annyit mondok hülye, már ki is raktak, aztán abba hagytam.
|
|
|
Naplózva
|
hogyan kell ide írni?
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #520 Dátum: 10 ápr 18, 17:15:00 » |
|
Én nagyon kedvelem az online mmogrpg gémeket de mind megunom mire lenne egy jó karakterem xD Metin 2ben 58as menta harcosig juttan a Perfect worldbe 71ig, jade dynastyba 86Vim, valaki nem tud egy jó horror mmogrpg? Én is kb ezen a véleményen vagyok. Mire kiismersz egy játékot, vagy csinálsz egy értelmes karaktert, az akár 1 év is lehet. Persze high rate-n (gyors fejlődős) se érsz sokat ha elsőnek ott tolod, mivel semmit se tudsz a játékról. Régen Lineage 2-ztem, de akkor még kis pöcsös voltam és loptam a napot. Mostanra már nem játszom semmiféle játékkal, az előző okokból kifolyólag... nincs időm.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Appa123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 máj 04, 00:35:31 » |
|
Hello valaki tudna ajánlani valami jó kis mmo-t?? sajna oénzem nem nagyon van rá szal vmi olyasmit ami free v iylesmi.Eddig wowoztam toltam aiont is allodsot is de nem nyerték el tetszésem wow volt a legjbb azt szerettem is nagyon de már emguntam kellene vmi ami azért felveszi wowwal a versenyt és jó:D Köszi előre is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 máj 04, 08:02:05 » |
|
Hát, ami ingyenes, és talán kicsikét megközelíti a WoWot, az a Runes of Magic (lényegében azért, mert egy WoW klón ), próbáltam mikor kijött, nem rossz egyáltalán, egy próbát szerintem megér ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 máj 09, 13:36:23 » |
|
Régen wowot próbáltam ki de meguntam, most egy ingyenessel próbálkozom a neve The Battle of Immortals.Valaki játszik vele?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Konan
Gennin
Nem elérhető
naikonan.multiply.com