25 máj 30, 16:02:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 133665 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Ishida
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #525 Dátum: 10 jún 25, 13:38:36 »

Tibee kipróbáltam de idegbajt kaptam tőle szal abbahagytam xD
Naplózva
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #526 Dátum: 10 jún 25, 15:10:38 »

szerintem a metin egy kalap *** mmo, kicsiknek valo bár sztem a yo ingyenes mmo a getes of andaron, /4story/
wow klón , de teccik határozottan Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #527 Dátum: 10 jún 25, 15:17:52 »

Wowo és Perfet World keverék a 4Story. szerintem fos a 4story. A Metin2nek egy hatalmas előnye van a tömegsebzés ami ritka az MMOk között.
Naplózva
ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #528 Dátum: 10 jún 25, 15:31:10 »

Mindenki fikázza itt a Metint. Szerintem az egyik legjobb ingyenes MMO. Nem az a megszokott WoW klón.
Imádom a WoW-ot, de engem a 4Story nagyon nem fogott meg. Nem lenne nagyon bajom vele... De annyira látszik, hogy nem volt ötletük...

A Metinben amúgy pozitívum igen a tömeges sebzés, amit ÉN szeretek, nemtom ki hogy van vele, hogy nyomod a space-t és ütsz, de pl wownál nem tudnám elképzelni úgy a játékot.
Akkor a pozitívum a Metinben még a Bolt. Szerintem nagyon jó, hogy lehet csinálni boltokat, ez nekem fölöttébb bejött.

Nah akkor hogy ne csak dícsérjem:
Sajnos nagyon gyorsan unható, mint minden játékban itt is sok az okosnak magát mondható gyerek, és amúgy meg itt mondta valaki, hogy kicsik játszanak vele. És? Vannak olyan 12-13 éves gyerekek, akiken meglepődök, hogy értelmesebbek, mint azok a 16-17 éves srácok, akik elkezdenek nekem pampogni PÜ-ben, hogy én milyen ez meg az vagyok, meg 5 éves. Persze van köztük(a "kicsik" közt) olyan is, akik a normálatlanság határán vannak ^^
Akkor hogy folytassam...xD
Sok a map, de egyhangúak. Kevés Quest, nagyon idegesítő, hogy neki nem Alfa farkas, hanem éhes alfa farkas kell xD
De amúgy szerintem egy aránylag jó ingyenes* mmo.

És ezért nem értem, hogy akik ki se próbálták, fújojják. Tisztelet a kivételnek. Akinek alapból nem tetszett, az igen. Ízlések és pofonok. Én is meguntam, nem tudom mióta nem játszok vele, de nem mondom hogy egy sz*r.
Nah de valaki ajánlhatna nekem egy jó kis mmo-t, amit még nem játszottam, és szerintetek jó Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 15:35:42 írta Max » Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #529 Dátum: 10 jún 25, 15:36:02 »

Cabalt ajánlani tudom. Nagyon szép az MMOk átlagához képest , SRO tört serverek is egész jók csak MAGYARRAL ne kezdj ott spanolni. Legjobb MMO a világon viszont sajnos ha jól tom nincs még keletről adoptálva... Így keleti serókon lehet játszani a SUN onlinenal. Szerintem ebben az MMOban minden van amit akarhatunk egy MMOba. ( kivéve Elfeket x'D)
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 19:16:49 írta Ishida » Naplózva
Stance
*

« Válasz #530 Dátum: 10 jún 25, 17:36:55 »

Max >
Lineage 2. Nehéz megunni, kb 15000+ tört szerver. Nehéz megtanulni vele jól játszani. Nagyon sok a magyar retardált csicska, mint szinte minden multis gameba.
Azért volt a kedvenc játékom, mert szabadon lehet támadni mindenkit. Ha különböző klánok háborút kötnek egymás között, akkor ha pkzod az ellenfelet, szóval nem pvp-ben győzöd le, nem kapsz büntetést se. Én mindig úgy csináltam, hogy kockultam kb 2 hetet keményen, aztán ha minden jó cuccom megvolt a pvphez, akkor beléptem vagy alakítottam egy klánt, ahol kevesen vannak és kb 30 klánnal háború van. Ezután már csak öldökölni jártam fel szeróra, nekem ez volt a játék lényege.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 17:37:39 írta Stance » Naplózva

ChroN
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #531 Dátum: 10 jún 25, 18:17:21 »

Igen, a Lineage-et még nem próbáltam, már nem tudom mióta kiakarom.
Meg is teszem akkor Nevet
Amúgy wowoztam egy jót, kicsit unom, de haveromékkal együtt elkezdtük TauriWoW(xD)-on, aztán nyomjuk rajta ezerrel.
Akkor majd kipróbálom a Lineage-t, csak majd írj rám, hogy hol játszol Nevet
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

"Not all who wander are lost"

« Válasz #532 Dátum: 10 jún 25, 18:59:30 »

Így magamból kiindulva, ha egy MMORPG-vel piszok sokat játszottál az összes többit megunod 3 nap alatt...
2 nagy game között próbálj ki vmi kis hülyeséget

Lunia  http://www.youtube.com/watch?v=7LaWEE2dblw 

vagy pl Dragonica http://www.youtube.com/watch?v=Lbd3Orp8phI 

Mind2 eléggé jópofa kis game, meg itt legalább valami dolgod is van azon kívül h próbálod a másik playernél gyorsabban nyomkodni az action barra kirakott spelleket/skilleket
Naplózva

Stance
*

« Válasz #533 Dátum: 10 jún 25, 19:23:53 »

Max, már nem játszom, viszont segíthetek feljutni egy jó tört szeróra, ha nem sikerülne.

Mind2 eléggé jópofa kis game, meg itt legalább valami dolgod is van azon kívül h próbálod a másik playernél gyorsabban nyomkodni az action barra kirakott spelleket/skilleket

Az L2-ben 3x több lehetőség és kombinálás van, mint a WoW-ban. Mondjuk kezdjük ott, hogy 5 faj van (azokon belül is először választanod kell, hogy varázsló vagy harcos akarsz lenni) és 1 fajból akár 3 kaszttá tudsz fejlődni. Az se mindegy, hogy hogy fejleszted a képességeid, hogy most miből veszel le és teszel fel, plusz ettől függ, hogy milyen skilleket kell majd használnod. 3 nap alatt egy ilyen nagy játékot nem lehet megunni, ahol 6 év játéktapasztalat után még mindig tudsz új dolgot találni. Én 4 év után jöttem rá a legjobb taktikára a kedvenc kasztommal, miután több mint 100 tört szerveren jártam már.
Naplózva

MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #534 Dátum: 10 jún 25, 19:33:39 »

Az L2-ben 3x több lehetőség és kombinálás van, mint a WoW-ban. Mondjuk kezdjük ott, hogy 5 faj van (azokon belül is először választanod kell, hogy varázsló vagy harcos akarsz lenni) és 1 fajból akár 3 kaszttá tudsz fejlődni.

Tehát akkor hogyaszondja:
Lineage =  5 faj * 2 kezdő kaszt * 3 kaszt = 30
WoW = 8 faj + 10 kaszt * 3 talentág = 38

Nem látom hol van itt 3x annyi lehetőség, mint a WoWban, de te tudod Mosolyog

Amúgy ha trialokat nem próbáltál még, akkor javasolnám a Lotro, Warhammer, vagy Age of Conan trialjának kipróbálását
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #535 Dátum: 10 jún 25, 19:44:39 »

Hát az L2 nálam spec 2 hétig tartott  Nevet

Az L2-WoW kategóriához meg hozzátenném h L2-ben sztem bőven nincs annyi skill/spell mint a WoW-ban, legalábbis abból kiindulva amiket neten nézegettem(kasztleírások, skillek hasonló hülyeségek)

És úgy lehet megunni egy MMO-t 3 nap alatt 5 év WoWozás után, h akármelyikbe lépsz be mind1ikben ugyan azt csinálod csak más körítéssel.
És hiába van annyi lehetőség az L2-ben h 6 év után se jönnék rá mindre, ha 2 hét alatt belefáradok abba h a mező közepén ütöm a mobokat, hogy haladjak is valamit(WoWban legalább van annyi quest h bele lehet fulladni...sose bírtam a hosszas öldökléseket)
Naplózva

Stance
*

« Válasz #536 Dátum: 10 jún 25, 19:47:24 »

Interludeba volt 4 faj, akkor volt 31 kaszt. Aztán bejött a kamael faj, akinél számít a nem is, hogy melyikkel vagy, ettől függ majd, hogy melyik kasztot tudod választani... szal azokból nem tudom, hogy mennyi van, de annyi biztos, hogy igen, Több lehetőség van. Szerintem most hiába kezdek el veled vitatkozni, mivel ezekszerint még nem Lineage2-ztél, hanem wow párti vagy. Próbáld egyszer ki, aztán majd meglátod, hogy mire is gondolok  Mosolyog

Btw, itt nagyon régi kis videócska:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=a2vMP251AcI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=a2vMP251AcI</a>

szerk:
l2-ben sokkal több skill van, mint bármelyik másik mmorpgben. játszottam már shaiyától kezdve wowig mindent, ezért tudom állítani. l2ben l2java developer voltam, nem 1x nézegettem a phpmyadmint másnéven az adatbázist, ahol ott vannak a skillek is. itt lv40 től válik el igazán, hogy melyik kaszt akarsz lenni. és bár van olyan, hogy más-más fajból vagy íjjász vagy tőrös, de eltérőek a skilljeid, ellentétben a wowban sokkal több skilled van, ami ugyanaz egy kasztban különböző fajban.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 19:50:43 írta Stance » Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #537 Dátum: 10 jún 25, 19:54:52 »

A Kamaelnél nem annyiban dönt a nem, h a pali csak fighter jellegű lehet, a csaj meg csak varázsló?
Amúgy azt azért ne felejtsük el hogy L2-ben a második kasztváltó kivételével(mert a sima fightert meg mysticet azzal a 4-5 skilljével nem hívnám kasztnak, ami abból lehetsz azt veszem elsőnek) nem kapsz semmi új kasztot, csak az alapod fejlődik, több skill stb.
Ezt a wow letudja kasztváltó nélkül szintlépéssel.
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 19:55:36 írta Feo » Naplózva

Stance
*

« Válasz #538 Dátum: 10 jún 25, 20:01:05 »

Nem tudom pontosan, de a kérdésedre biztosan, hogy nem a válasz. Plusz kamaelnél van olyan kaszt is, hogy subbolni kell 3-mat, fel kell őket fejleszteni, majd csak úgy kaphatod meg a végső szinted. Mármint egy új, végső szintet, nem a végsőt x'D.

Ez az alap, hogy a skilljeid fejlődnek tovább, meg olyan alapú skilleket kapsz, amilyen kasztot választottál... De lv40-ig mittomén kapsz 25 skillt, amiből 20 van másik kasztnak is különböző fajokból. Viszont 40-től 85-ig még kapsz kb 40 skillt ha nem többet, ami viszont másnak nincs. Ezt próbáltam előbb mondani.
2 hét tudással ne tégy úgy, mintha éveket játszottál volna... én ezeket 6 év játéktapasztalatból mondom. Nem vitakezdeményezésnek vagy felvágásnak szánom.
Naplózva

Feo
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #539 Dátum: 10 jún 25, 20:06:02 »

Nem teszek úgy mint aki éveket játszott volna vele, úgy teszek mint aki olvasott róla +azért a kasztrendszerét nem nehéz átlátni. Full ugyan az mint pl Ragnarok Online-ban, van 1 alap kaszt, amiből mehetsz vagy 8 felé, aminek van további 2 fejlesztése.

Tegyük hozzá h wowban az összes kaszt 100%-ig egyedi skilleket kap  Nyelvesít
Naplózva

Oldalak: 1 ... 34 35 [36] 37 38 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins