24 nov 30, 21:54:26 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
  Nyomtatás  
Szerző Téma: RPG- / Online RPG játékok (2 soros szabály!)  (Megtekintve 113673 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Dzsoni
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #510 Dátum: 10 jan 28, 07:46:13 »

DotA klón, ezt ki kell próbálni, érdekesen hangzik Nevet
Naplózva

´ Az élet olyan, mint a motor. Be kell rúgni, másként nem megy. ´ Hofi Géza
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #511 Dátum: 10 jan 28, 11:59:33 »

Na jól jártam az Aionnal. Technikai KO Egy csomót szenvedtem mire letöltöttem mert rossz volt a net. Lejött, felraktam, felpatcheltem stb. Erre indításnál kiírja hogy hiba és nem indul el... Próbáltam egy csomó mindent hogy megcsináljam de nem  működött semmi. Reméltem hogy a letöltött verzióval van a gond úgyhogy letöltöttem hivatalos oldalról de azzal is ugyanez van Szomorú És az a jó hogy semmi megoldást nem találtam rá. smirksweat Csak annyit hogy talán nem elég jó a gép. Pedig megvan a hivatalos gépigénye szerint.... Hát nem mostanában fogok játszani vele pedig már úgy beleéltem magam. Sír
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Dawlish
Gennin
*

« Válasz #512 Dátum: 10 feb 02, 16:17:40 »

Ritli én is toltam Aion-nal és asszem minden szerónak van 1 indítófájlja v mije(sajna nem tom a nevét és lusta vok most megnézni)és ha azt leszeded,akkor tudsz feljutni szerverekre.Am Infinite Aion-on voltam én is csak sajna ratyi netem van,így nagyon nagy laggom volt esténként.Ha még érdekelne Aion Pü-ben küldj 1 msn címet és felveszle,aztán megpróbálunk csinni vmit:)
Jah és jut eszembe,van 1 új rpg játék.Orosz fejlesztők munkája,jelenleg a Closed beta megy még csak de én bejutottam Nyelvesít
A címe: Allods Online
Sztem nagyon hangulatos kis MMORPG.Ingyenes és sokak szerint veri a wowot.Nekem Aion-nál is jobban bejött mivel nem laggolok annyira vmint jelenleg csak 2,3gb területet foglal el.
Kicsit scifi-fantasy keverék az egész,ám nagyon jópofa.Nézzetek utána,megéri!
« Utoljára szerkesztve: 10 feb 02, 16:22:16 írta Dawlish » Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Sarlatán

« Válasz #513 Dátum: 10 feb 02, 16:36:59 »

Leszedtem hozzá minden file-t ami kellett de hiába. Akár a törtös launcherrel akarom indítani, akár az eredetivel mindig kiadja a hibaüzit és nem indul el. És az a jó hogy nem ír semmit csak annyit, hogy "az aion client hibát észlelt ezért leáll" smirksweat
Megmutatom: http://kephost.com/images/81Clipboard01.jpg (részleteknél se ír sokkal többet)
De mindegy már feladtam Nevet Majd ha felújítjuk a gépet megpróbáljuk megint Mosolyog
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Rossen
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

Monsieur

« Válasz #514 Dátum: 10 feb 08, 14:43:11 »

Valaki egy Lineage 2-es letöltési linket nem tud küldeni pm-be?
Naplózva
volratt
Újonc
*

« Válasz #515 Dátum: 10 feb 20, 16:40:55 »

Hali, ajánlanék egy játékot: Billy vs Snakeman. Ez egy teljesen ingyenes, letöltést nem igénylő mmorpg. A játék animéken alapul (Naruto, Bleach, Code Geass, Death Note, ...), ezeket kicsit sajátos módon használja fel (parodizálja), de elég jól meg van csinálva és abszolút nem sértő. Mostanra (pár éve már megy) elég összetetté vált és folyamatosan bővül.
Itt lehet regisztrálni: Billy Vs. SNAKEMAN, az oldalon van How to Play is 3 féle hosszúságban összefoglalva (super-short, short és full).
Ha vkinek tetszik és játszik is vele, itt sok segítséget találhat magának.
Naplózva

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #516 Dátum: 10 feb 20, 21:09:25 »

Csak saját vélemény, de az ilyen böngészős játékokat azért nem kéne mmorpg-nek kategorizálni. Közösségi játéknak az, de hogy iszonyatosan távol áll az mmorpg-től, az biztos Mosolyog
Naplózva

volratt
Újonc
*

« Válasz #517 Dátum: 10 feb 21, 15:30:22 »

bocs érte, teljesen igazad van nem tudom mér azt írtam...
Naplózva

Be the Ultimate Ninja! Play Billy Vs. SNAKEMAN today!
Ravengoth
Gennin
*

« Válasz #518 Dátum: 10 feb 24, 07:40:17 »

Én nagyon kedvelem az online mmogrpg gémeket de mind megunom mire lenne egy jó karakterem xD Metin 2ben 58as menta harcosig juttan a Perfect worldbe 71ig, jade dynastyba 86Vim, valaki nem tud egy jó horror mmogrpg?Nevet
Naplózva

Fear of the dark!
tkrisz2
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #519 Dátum: 10 ápr 18, 15:53:00 »

én utálom a mu-t
nagyon gáz, mert annyit mondok hülye, már ki is raktak, aztán abba hagytam.
Naplózva

hogyan kell ide írni? :/
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #520 Dátum: 10 ápr 18, 17:15:00 »

Én nagyon kedvelem az online mmogrpg gémeket de mind megunom mire lenne egy jó karakterem xD Metin 2ben 58as menta harcosig juttan a Perfect worldbe 71ig, jade dynastyba 86Vim, valaki nem tud egy jó horror mmogrpg?Nevet

Én is kb ezen a véleményen vagyok. Mire kiismersz egy játékot, vagy csinálsz egy értelmes karaktert, az akár 1 év is lehet. Persze high rate-n (gyors fejlődős) se érsz sokat ha elsőnek ott tolod, mivel semmit se tudsz a játékról. Régen Lineage 2-ztem, de akkor még kis pöcsös voltam és loptam a napot. Mostanra már nem játszom semmiféle játékkal, az előző okokból kifolyólag... nincs időm.
Naplózva

Appa123
Újonc
*

« Válasz #521 Dátum: 10 máj 04, 00:35:31 »

Hello valaki tudna ajánlani valami jó kis mmo-t?? sajna oénzem nem nagyon van rá szal vmi olyasmit ami free v iylesmi.Eddig wowoztam toltam aiont is allodsot is de nem nyerték el tetszésem wow volt a legjbb azt szerettem is nagyon de már emguntam kellene vmi ami azért felveszi wowwal a versenyt és jó:D Köszi előre is
Naplózva
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #522 Dátum: 10 máj 04, 08:02:05 »

Hát, ami ingyenes, és talán kicsikét megközelíti a WoWot, az a Runes of Magic (lényegében azért, mert egy WoW klón Nyelvesít), próbáltam mikor kijött, nem rossz egyáltalán, egy próbát szerintem megér ^^
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #523 Dátum: 10 máj 09, 13:36:23 »

Régen wowot próbáltam ki de meguntam, most egy ingyenessel próbálkozom a neve The Battle of Immortals.Valaki játszik vele?
Naplózva
Konan
Gennin
*

naikonan.multiply.com

« Válasz #524 Dátum: 10 jún 25, 13:37:09 »

Én most a Hellgate London 1.2(Magyar nyelvű)-l tolom Nyelvesít

« Utoljára szerkesztve: 10 jún 25, 13:38:57 írta Konan » Naplózva

Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 40
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins