24 nov 25, 04:44:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hellsing  (Megtekintve 58486 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Fighting Dreamer
Vendég
« Válasz #60 Dátum: 07 szep 27, 17:09:07 »

Nem volt rossz anime. de annyira kiemelkedően szerintem nem jó..:/ bármit is mondanak. De az is lehetséges, hogy én nem találtam emg benne semmit. Integral karaktere tetszett, nagyon belevaló csaj. Meg még Alucard mosolyát bírtam. Azt hiszem emiatt a két kari miatt érdemes megnézni az egész animet!
Naplózva
bmate17
Vendég
« Válasz #61 Dátum: 07 szep 28, 18:33:23 »

sztem meg Alucard...és Victoria <3 Victoria is nosferatu lesz...aszem de nem vok benne biztos

aki meg még nem vette volna észre az olvasa visszafele az Alucard-ot :Mosolyog ...és a mangába több a vicces jelenet mint az ultimatebe
Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #62 Dátum: 07 szep 29, 05:04:25 »

hát  nemtoom..én megnéztem az eső részt és olyan szinten bejött hogy egy nap alatt lezavartam az összes részt.....azóta már többször is végignéztem az egészet és egyszerűen nemtook vele betelni...szal szerintem valami iszonyat jó..  Nevet
kedvencek ..az egyetlen igazi hallhatatlan Alucard .. Walter...
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #63 Dátum: 07 okt 02, 21:57:09 »

Szerintem meg jobb az Ultimate csak azt mondja mar meg valaki mikor jön ki a kövi rész ?? Egyebkent meg a legjobb kari az Amsel va ki azaz Atya ameik mindig röhög amikor harcol ö az aki nan élvezi ezt az egeszet es ö az aki ember xD. Amugy meg akinek tetszett az nezze az Ultimatet, me nekem az anime az nem igazan jött be jo nezhetö eccer de nem oan nagy szam.. mind1 az ultimate viszont k*rvajo!! Abba pl azt a részt nan jol megcsinaltak amikor a csippes pro vampirok betörnek a hellsing intezetbe pl az nan nagy volt ahogy a kardos csavo mozog es kikerüli a vércseppeket, meg a masik ahogy vakargatja a töket egy levagott kézzel xD. nah szal az ultimate az jobbb!
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
bmate17
Vendég
« Válasz #64 Dátum: 07 okt 04, 17:08:58 »

pap - > Alexander Anderson
chipes pro vampirok -> Valentine fivérek

és december
Naplózva
Ichigo Enma
Chuunin
*

« Válasz #65 Dátum: 07 okt 12, 20:02:11 »

Na igen ez egy olyan anime aminek van egy egészen kicsi  valós alapja is.
Az egész eredendően asszem a középkorban játszódik amikor még volt boszorkány üldözés..tudjátok..na akkor ez a Hellsing tényleg létezett ikszdé ez a végső poén.
Naplózva

UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!!  ikszdé

GAC - Gödöllői Anime Clubb tag
         S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet)
                        Ichigo Clan alapító
                          N.E.Sz alapító
                        Ichigo Enma/Vuk
2007 - őszi animecon 
          - Sailor Moon S - Healer
2008 tavaszi animecon
         - Naruto- boxeres Naruto
         - NGE - Ayanami Rei (harciruha)
2008 -Őszi AnimeCon -
         - Di Gi Charet - Puchiko
         -Titok
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #66 Dátum: 07 nov 13, 20:30:28 »

Miféle valós alapra gondolsz? Ezt nem értem...
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #67 Dátum: 07 nov 15, 14:06:06 »

Arra hogy a középkorban volt 1 ien intezet ami ezzel foglalkozott boszorkany üzéssel foglalkoztak ha jol tom.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
bmate17
Vendég
« Válasz #68 Dátum: 07 nov 15, 14:12:33 »

lol ez nem igaz, a wikipedia nem ir róla semmit
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #69 Dátum: 07 nov 15, 14:25:12 »

de igaz kelllegyen en nekem valameik srac mutatott linket is erröl az oldalrol... de igy is ugyis van valosag alapja me akkor emg drakulat kell nezni es az mar valosag alap mivel ott van a kastélya.
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #70 Dátum: 07 nov 15, 14:58:51 »

Bocsi de drakulával kapcsolatban, mit gondolsz valóságosnak? Azt hogy volt enyhén brutál földesúr, akit különösebben nem érdekelt a jobbágyai sorsa, mert élőlénynek se tekintette őket és gyomorforgató dolgokat művelt... Vagy azt hogy van egy lény, aki a vérrel táplálkozik és blablabla?
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #71 Dátum: 07 nov 15, 16:23:14 »

Az amit elöször mondtal. csak hogy volt oan ho dracula.. az a karoba huzogatos meg mit tom en miket csinalt de asszem vért is ivott a hülye Nevet.
Naplózva

Kenshin
Osztag Vezető
*

« Válasz #72 Dátum: 07 nov 15, 16:28:14 »

Biztos nem állt tőle az sem... :Mosolyog
Naplózva

Balin oldalbordája  és lelkes kísérleti alanya kacsint
Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! Mosolyog
De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Mosolyog Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan kacsint
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #73 Dátum: 07 nov 15, 17:42:25 »

Vagy az aegész csak buta környékbeli parasztok agyszüleménye Nyelvesít
Naplózva
bmate17
Vendég
« Válasz #74 Dátum: 07 nov 15, 17:43:35 »

havasalföld uralkodója volt... Vlad Tepes-nek (Vlád Cepes) hivták, és Bram Stoker kavarta itt meg a dolgokat amiko megirta a Draculát. Vlad Tepes-t pedig a kegyetlensége miatt hasonlitották egy vámpirhoz

http://en.wikipedia.org/wiki/Vlad_tepes

mindent meglehet találni ami bebizonyitja h nem sok közze van Tepesnek Draculához, sajnos a magyar wikipedián ezt nem találjátok meg
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins