bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #30 Dátum: 07 júl 24, 14:38:08 » |
|
sztem is nagyon jó anime már alig várom a 4. ova-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #31 Dátum: 07 júl 24, 20:15:51 » |
|
Még az 1-ső oldalon felmerült a kérdés, hogy ki volt az az ember aki legyőzte Alucardot és mégis életben hagyta : erre konkrétan nem válaszolnak de kis támaszpontokat adnak pl: nem lehet tudni miért szolgálja Alucard oly hűségesen a hellsinget azon belül is az Integralokat és hogy minek hagyta a Királyi Protenstáns Lovagrendnek, hogy több mint 100 évig rajta kisérletezzenek feltétel nélkül... Szóval ezek után szerintem nem nehéz összerakni a képet:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #32 Dátum: 07 júl 24, 20:22:35 » |
|
na belekezdenék az animébe feliratot gondolom honnan tok leszedni de az anime-t meik agnol felirattal szedjem le ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #33 Dátum: 07 júl 24, 20:29:55 » |
|
Az igaz hogy jo anime meg valamelyest egyedi de azert annyira nem kell eltulozni szal annyira nem jo, nekem oan 10/8 as de a top10 animeban meg csak 6-7. helyezett lenne nalam, de mivel benne van a legjobb 10 ben igy igen nagyon jo anime, bar a sima Hellsing annyira nem jo de az Ultimate az fergeteges, csak annak meg a 3. ovajat nem tom honna tudnam leszedni ;D.
Nem tom Gh, en a Us-röl szedtem.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 07 júl 24, 20:48:40 » |
|
és meik feliratot meik hez? mert most ezért tépem a hajam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #35 Dátum: 07 júl 24, 20:56:50 » |
|
Én nem szoktam bajlódni ezekkel inkább 1x-üen megnézem a youtube-n >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gaarahun
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #36 Dátum: 07 júl 24, 20:58:16 » |
|
Alucard te csináltál ehez feliratot nem ? mert az AA- n volt felirat és ott szerző alucard....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #37 Dátum: 07 júl 24, 21:08:02 » |
|
NEM én a géphez annyira nem értek A főhősnek is ez a neve szóval nem csodálkoznék ha a hellsingfanok felének ez lenne a neve:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #38 Dátum: 07 júl 24, 22:56:05 » |
|
Ja de az alucarD es nem Alucard, de lehet szolitani esetleg Dr.Akulanak is, és egyébként aki öt foglyul ejtette az Van Hellsing volt de szerintem ez eggyértelmü ;D, és azert hüséges mert ök tették halhatatlanna és csak ök képesek megölni .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #39 Dátum: 07 júl 24, 23:03:15 » |
|
Kétlem hogy képesek lennének megölni:D 1-ébként meg én vajon kire utaltam azzal a körülírással csak nem a pókemberre:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bmate17
Vendég
|
|
« Válasz #40 Dátum: 07 júl 24, 23:06:08 » |
|
na belekezdenék az animébe feliratot gondolom honnan tok leszedni de az anime-t meik agnol felirattal szedjem le ? http://anidb.info/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=32lehet válogatni a csoportok közül bőven...ha jó az angol felirat és mibe vagytok a us***m-el(az egyik haverom is minding @_@ us***m...us***m...us***m)...nézzetek erre is széjel ha nem találtok valamit http://anidb.info/...és az angol feliratok az AA-n nem mindig a legjobbak
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 24, 23:07:23 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #41 Dátum: 07 júl 24, 23:30:57 » |
|
Kétlem hogy képesek lennének megölni:D 1-ébként meg én vajon kire utaltam azzal a körülírással csak nem a pókemberre:D
Jo csak en meg kimondtam ho kiaz na. De képesek megölni mindig mondta hogy öt csak 1 ember képes megölni, de ha ragaszkodnak az eredeti vámpír legendahoz akkor meg nem képes megölni öt 1 ember se csak a mit tom én mien démonok amik valojaban farkasemberek de ha jol tom azok közül is csak 1 vmi nagy feher farkas vagy mi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #42 Dátum: 07 júl 25, 01:06:41 » |
|
Yha ez volt 100-évvel ezelött azóta már ki tudja mienek az erőviszonyok:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #43 Dátum: 07 júl 25, 01:31:08 » |
|
Igen valtozhattak, végülis alucard sincs tisztaban az erjevel de szerintem oanra csinaltak meg hogy a hellsing vezetöje 1 szoval is akar megölhesse , tod szerintem azok a pecsétek is valami iesmik lehetnek mert azok vissaz fogjak ugyebar az erejet . Ja és Intregal nak az engedelye kell 1 pecsét feltöréséhez .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #44 Dátum: 07 júl 25, 16:22:46 » |
|
Sztem az hogy engedély kell a pecsét feltöréshez csak formaiasság:D
|
|