24 nov 25, 00:27:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hellsing  (Megtekintve 58296 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Gaarahun
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #45 Dátum: 07 júl 25, 19:00:17 »

inkább japán szokás Nevet valami szöveg támadás előtt Nevet
de egyébként ez az anime 13 rész és vége vagy lesz még folytatása egyszer? mert ez így elég befejezetlen... sokmindenre kiváncsi vok de nem derült ki  ;D
http://www.youtube.com/watch?v=i17xwQAb19E&mode=related&search=
ajánlom
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 25, 19:25:29 írta Gaarahun » Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #46 Dátum: 07 júl 25, 19:34:01 »

Nem az Ultimate 6 részes az a 13 részesnek a folyytastasa az elsö ket reszbe csak feldolgozzak az t a 13 eészt aztan meg folytatjak a történetet Mosolyog. Ien nacis dologba mennek at, de en még mindig nem lattam a 3. részt Szomorú, nem igazsag senki nem tudja honna lehetne letölteni ??
Naplózva

Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #47 Dátum: 07 júl 25, 19:37:22 »

én is kettőt Nevet
de ultimate be kicsit jobb .... többet vannak együtt mester és tanítványa.... 13részesbe alig voltak együtt Nevet
öm...valaki biztos tudja... asszem már felirat van hozzá de nem tom... youtuben egyébként fenn van részekbe elvileg
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 15:27:50 írta Gaarahun » Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #48 Dátum: 07 júl 27, 19:13:49 »

(24óra )
öm hát én most néztem meg az ova 3- at elég durva.... kár hogy angol felirattal van ccsak fenn youtuben
Naplózva
Alucard
Vendég
« Válasz #49 Dátum: 07 júl 27, 20:12:32 »

Hát az bizony kár mert valami kib*szott jó >Nevet
Naplózva
Gaarahun
Chuunin
*

« Válasz #50 Dátum: 07 júl 27, 20:15:16 »

nem tudod honnan lehet a 3.-ik ova-t letölteni ?
mert kéne...
Naplózva
Alucard
Vendég
« Válasz #51 Dátum: 07 júl 27, 20:30:01 »

Én a torrentSpy-röl szedem bár még csak szedem és lehet nem ez az ???
Naplózva
bmate17
Vendég
« Válasz #52 Dátum: 07 júl 31, 21:31:16 »

az ultimate követi a manga történetét...a sorozat csak az elején és vanak csak animében megjelenő szereplők(Incognito...) és azért nincs befejezve a sorozat mert elfogyott a pénz. és ha megnézed elég sok a külömbség az OVA és a sorozat közt

és nagyon sokat használom az és-t  ???
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #53 Dátum: 07 aug 01, 01:27:53 »

En ezt mind tudtam nyugi csak Gh-nak egyszerübb ha ugy irom le ahogy legutobb de ha vissazbb olvasgatsz ezeket mar en is leirtam Mosolyog. Egyebkent végre lattam az ova 3-at na szal a véleményem: szerintem igazan most indult be mindenkinek az anime aki látta a Hellsing 13 részét, mert hat itt mar tovabb léptek a törtenetbe nagyon kivancsi vagyok hogy mi lesz a következö részben mivel ez inkabb csak ien izelitö resz volt a kövi reszbe pedig nagy harcokra szamitok bar ebbe is volt azzal a kartyas csavoval. Összefoglalva ez a rész is nagyon tetszett es szerintem az Ultimate tovabbra is magasan jobb mint a Hellsong, ha ezt vki nem erti nem baj kicsit furan fogalmazok Mosolyog.
Naplózva

Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”

Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #54 Dátum: 07 szep 24, 13:30:32 »

az téyn (szvsz) hogy a manga magsan veri az eredei sorozatot Mosolyog
Ultimate-el az az egy bajom van hogy nagyon lassan jön ;D +a Jazz jobban illett hozzá mont a mostani sound t. :'(
Naplózva

bmate17
Vendég
« Válasz #55 Dátum: 07 szep 24, 23:09:40 »

a manga hamarobb volt mint a sorozat  :Mosolyog de mind1

a német opening viszont sztem jobb mint a "A world without logos"-al a japán intró...a németnek flint - aim 4 jútúbot nézétek meg

szerk: egy bonus vid az első dvd-ről...ma bukant fel a netten

direkt letöltés

torrent
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 24, 23:15:37 írta bmate17 » Naplózva
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #56 Dátum: 07 szep 25, 08:36:22 »

MUHAHA..most látom hogy ennek van külön topicja  :-X ..sual én most keztem el nézni ..és már végig is néztem mind  a 13 részt + az ultimate-eket és az OVA-kat.. Nevet .. ..eddig nagyon bejön meg minden..de lenne vele kapcsolatban 1 kérdés..hogy gondolom lex folytatás 
a 13. rész utánn..csak az a kérdésem hogy nem lehet e tudni hohy mikorra... mert elég hamar kivégeztem az eddigi animerészeket  :-X
Naplózva
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #57 Dátum: 07 szep 25, 09:30:34 »

Tudom hogy amnga előbb volt de akkor is jobb mint az anime Nyelvesít
Folytatás "nem lesz"Mosolyog vagyis az alap animének nem lesz , az ovának lesz asszem még 10 rész Mosolyog mivel a magábol rengeteg dolgott kihagyott az anime (az alap)
aztán lehet hulyeség amit irok de most keltem xD
« Utoljára szerkesztve: 07 szep 25, 09:32:04 írta Shinji-kun » Naplózva

bmate17
Vendég
« Válasz #58 Dátum: 07 szep 25, 14:54:47 »

lol én is azt mondom h jobb a manga mint az anime(sorozat)

és a tervek szerint mindegyik tankobon meg lesz csinálva animébe 1 tankobon/1 ova

tankobon=kötet

amugy ma vettem ki a Hellsing első kötetét a postáról <3 király nagyon
Naplózva
kronosz7
ANBU Kapitány
*

« Válasz #59 Dátum: 07 szep 25, 19:31:42 »

Hmm en ugytom az ultimate 9 részes lessz össz visz és 3 nal jar szal még 6 rész lessz de amugy marhajo en imadom Mosolyog, az alap animet nem igazan csipazom bar meg kell hagyni az is jo de inkabb csak arra jo hogy felkeltse az erdeklödesemet a manga es az ova irant jah es az ova jobb a manganal Mosolyog.
Naplózva

Oldalak: 1 2 3 [4] 5 6 ... 20
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins