Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #15 Dátum: 07 júl 10, 16:06:32 » |
|
elkezdtem nézni, és alucard már benne van a kedvenc anime karaktereimbe!! eddig 5 részt láttam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #16 Dátum: 07 júl 10, 20:36:18 » |
|
Az előbb szereztem meg a harmadik OVA-t. Rohadt jó. Nagyon hentelős.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #17 Dátum: 07 júl 10, 23:21:45 » |
|
A 3. ovat honnan szerzted meg ???????? Ez nem igazsááág , en mar kerestemmindenfele de semmi, és amugy a többi ova is kijött mar nem ?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #18 Dátum: 07 júl 10, 23:54:58 » |
|
Ma átjött haverom és ide adta. A többit én se láttam. Ahogy az ultimatet se.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #19 Dátum: 07 júl 11, 00:07:14 » |
|
De hiddel latod az ultimatet, sőt a 3. részét épp ma adta oda haverod . Majd kerdezd mar meg töle honnan szedi pls.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #20 Dátum: 07 júl 11, 00:14:30 » |
|
Akkor jó mert most jut eszembe, hogy az első kettő is meg van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #21 Dátum: 07 júl 14, 11:28:38 » |
|
most fejeztem be a 13 részes verziót, de a végén akkor most hogy van? integral visszazárja alucardot? ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #22 Dátum: 07 júl 14, 22:04:00 » |
|
H mivan az ultimate-et te mar lattad ?? Honann szedted le pls irdleirdleirdle !!! >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #23 Dátum: 07 júl 19, 17:03:10 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #24 Dátum: 07 júl 19, 17:05:48 » |
|
Nekem megvan az opening zeneje de nem tom ki az elöado Limewire-el szedtem le ha ismered oda beirod hogy Hellsing open és kidobja .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #25 Dátum: 07 júl 19, 17:26:35 » |
|
Nem tudom, nekem Yasushi Ishii nevét dobta ki a net (Hellsing:Raid). Nem tudom, h tényleg ezt keresem-e... Majd kiderül! Csak az a baj, h holnapra jjön le.. :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 19, 18:06:20 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Seed
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #26 Dátum: 07 júl 19, 18:02:21 » |
|
én soha nem tekertem át az openinget! de szerintem az endingje is zsír
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #27 Dátum: 07 júl 21, 16:36:48 » |
|
A 6. részig megnéztem, annyira nem nyűgözött le (de majd egyszer befejezem), most találtam jobbat. De a zenéje (2 CD) lejött, na azóta folyamatosan ez megy itthon...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #28 Dátum: 07 júl 21, 18:45:01 » |
|
Pedig szerintem marha jo sorozat, bar valo igaz ho nem olyan jo mint az ultimate, csak az meg lassan jelenik meg ;D. Asszem eddig 3 rész jött ki a 6-bol.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Alucard
Vendég
|
|
« Válasz #29 Dátum: 07 júl 24, 14:13:51 » |
|
Sztem a hellsing a legjobb anime:D Valahogy teljesen más a hangulata mint a többinek bár az alapja nem nagy: 1 halhatatlan (Alucard) öli a halandókat, és még 1,2 szereplő nem ártott volna:D bár ezt az utobbit részlőr részre orvosolják:D
De akkor is ez a legjobb:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|