Dancsa
|
|
« Válasz #1635 Dátum: 11 dec 20, 22:32:36 » |
|
Ezt a receptet a nagyim sztem akkor írta le egy kockás füzetbe, amikor még a boltokba nem is volt "aroma"
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1636 Dátum: 11 dec 20, 23:03:00 » |
|
Nos, akkor ami az előzőből kimaradt, gratulálok a tortához, szerintem szép lett.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1637 Dátum: 11 dec 20, 23:10:04 » |
|
Dancsa pont a múlthéten csináltam ilyen tortát, nagyon szeretem. Gratulálok hozzá egyébként, jól néz ki. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
M. Bogi
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1638 Dátum: 11 dec 29, 21:34:36 » |
|
Makaróni...palacsinta... Imádom őket!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 20:12:11 írta M. Bogi »
|
Naplózva
|
~Apa: heo ~Anya: Minagi ~Tesóim: Rikan, Sabaku ~Nagyi: Ritli ~Tanárom: Kallen
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1639 Dátum: 12 jan 23, 19:21:26 » |
|
ühhm.. én mostanában igyekszem mindent pálcikával enni, levest is, aztán a levet kiiszom, anya nem nagyon örül ennek de nembaj főleg a tésztaételeket szeretem pálcikával enni, egyre jobban és gyorsabban tudok már meg pölö a vorsófőzelék jó már 3/4 órán belül végzek vele de a legelső próbálkozás ezzel kegyetlen volt borsószemek egyenként ejj, de hát eze is túl kellett esni amúgy sokkal szimpibb így enni, mint késsel villával és kanállal
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1640 Dátum: 12 jan 23, 20:54:20 » |
|
...főleg a tésztaételeket szeretem pálcikával enni, egyre jobban és gyorsabban tudok már .... Nagyon nem egészséges hogy ha az étel gyakorlatilag felhabzsolod... vagyis ha gyorsan eszel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1641 Dátum: 12 jan 23, 21:48:15 » |
|
ühhm.. én mostanában igyekszem mindent pálcikával enni, levest is, aztán a levet kiiszom
Ne csítelj, vagy te még csak a beginner szinten nyomod? Nagyon nem egészséges hogy ha az étel gyakorlatilag felhabzsolod... vagyis ha gyorsan eszel.
Pálcikával 1 szem rizs/óráról felfejlődni 3 szem rizs/órára valóban habzsolás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1642 Dátum: 12 jan 23, 21:55:30 » |
|
Miért, én pálcikával simán eszem a rizst o.O de nem ám szemenként, csomójával Meg a spagetti/üvegtésztát villával nehezebb enni, mint pálcikával. Ami, ha belegondulunk, durva o.O Én nem vagyok egy nagy szakács, de muffint tudok sütni, tojást tudok főzni
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #1643 Dátum: 12 jan 23, 23:07:03 » |
|
Pálcikával 1 szem rizs/óráról felfejlődni 3 szem rizs/órára valóban habzsolás. Ott a pont. De ő tésztát habzsolja leginkább vagyis azt említette meg, és az nem olyan mint a rizs... Sabaku: Kezdésnek nem is kell többet tudnod...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 23, 23:08:17 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1644 Dátum: 12 jan 24, 18:06:51 » |
|
Egyre gyorsabban megy= 1 fogás már megközelíti a 20 percet elfogyasztás terén persze ühhm.. én mostanában igyekszem mindent pálcikával enni, levest is, aztán a levet kiiszom
Ne csítelj, vagy te még csak a beginner szinten nyomod? Olyan profi nem vagyok hogy a levet pálcikával egyem, de a levesbevalókat már legalább ki tudom enni. Beginnre ja, nyáron kaptam a pálcikákat de anya nem engedte használni, és utána én már csakazértis és minden kis szirszart azzal ettem. még a melegszenyát is, de azzal nem jártam sikerrel, se sikarral..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #1645 Dátum: 12 jan 24, 18:13:31 » |
|
Én KFC-Fan vagyok (Rekord:Családi csomag, azután 1-2 óra folyamatos hányás ) Nemrég voltam kinaí kajáldába, nem volt egyszerü pálcikával enni, régen ment de elfelejtettem de ujra meg kell tanulnom Az étkezési szokásaim:este kifosztani az egész hűtőt, iszonyat sokat enni, és reggel kihányni(jó éjtvágyat)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 18:17:06 írta Saiya-jin4ever »
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1646 Dátum: 12 jan 24, 18:14:44 » |
|
Az étkezési szokásai:este kifosztani az egész hűtőt, iszonyat sokat enni, és reggel kihányni(jó éjtvágyat)
Nahát ennek aztán sok értelme van...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saiya-jin4ever
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Ore Amerika! Ore Hīrō!!
|
|
« Válasz #1647 Dátum: 12 jan 24, 18:20:24 » |
|
Van értelme:Ha nem éhes délután az ember, (vagy csak azt hiszi nem éhes mivel a gép elött van) akkor este eszik és mivel én nem tudok leállni bizonyos ételekkel (amugy finnyás vok) ezért mi történik? Megszívom...
|
|
|
Naplózva
|
L- Próba cseresznye,by néni a buszmegállóban -L
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1648 Dátum: 12 jan 24, 18:35:34 » |
|
arra nem gondoltál, hogy megszakítsd a gépezést..? én is este eszem sokat de mégsem hajszolom magam a hányásig 1. utálok hányni, kettő, csipkebokorvessző sztem oda kéne figyelned egy kicsit magadra
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #1649 Dátum: 12 jan 24, 18:38:37 » |
|
Saiya-jin4ever! Ha igaz amit mondasz (amit amúgy erősen kétlek), akkor fordulj orvoshoz, mert ez így beteg dolog.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|