hehe, az jó lehetett. akkor már tudom, hogy gránitkockát nem rendelek soha.
úgy kell csinálni, mint Joey a Jóbarátokban: Pincér kérek egy ilyet egy ilyet egy ilyet és egy ilyet (nevükre nem emlkészem), de csak ha ezek közzűl egyik se jelent csigát.
hihi, gondolom mit kapna a pincér mondanám neki, hogy hozzon nekem valami olyat, amiben csirkehús van, nincs benne pároltzöldség, gyümölcsös-zöldséges öntetek, semmilyen szósz, nem tocsog zsírban/olajban, a köretben zöldség ne legyen, tészta se legyen és ahogy magamat ismerném még sorolnám egy ideig. ő meg:
bár mi olyan étterembe szoktunk járni (sőt itt Debrecenben a legtöbben így van) hogy ki van írva a kaja alá, hogy másik mi az. ez egy jó pont mert én nagyon válogatós vagyok és ha a pincér nem akarja elmondani, hogy mi miből van jobb ha szól a főnöknek, hogy új étlap kell:D
tejszínes sült csirke fogyhagyma és babszója bártásban?
érdekesen hangzik... a babszója az milyen? vagy az külön lenne bab és szója?
érdekes...
és valami érdekesen kisütött húst ettem, de nem tudom mi lehetet... remélem semmi olyan amit kihánytam volna ha megtudom mi az.
ami még imádok az éttermekban, hogy egy 8 méter kerületű tányér közepére pakolnak egy kis kaját (nem mindenhol)... attól a falra mászok. De most komolyan? nincs kissebb tányér? oké, hogy szép meg minden de a fejükbe tudnám húzni :'X persze lehet, hogy ezt csak én fújom fel...
Ayame: a kagylónak nincs pocsolya íze?