Natsuhiboshi_
Vendég
|
|
« Válasz #810 Dátum: 08 ápr 18, 19:35:02 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rekage
ANBU újonc
Nem elérhető
What a sick, mazochistic lion..
|
|
« Válasz #811 Dátum: 08 ápr 18, 19:37:30 » |
|
huhúúú Natsuhiboshi_ az avatrod asszem rekordot dönt..xD mármint a másik..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 18, 19:40:19 írta Rekage »
|
Naplózva
|
Egy ember halála tragédia, millióké statisztika. kuciblog.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #812 Dátum: 08 ápr 18, 19:42:34 » |
|
Hát...Nem is tudom...sult halkonzerv narutoval és sasuke ontettel?xDDDDDDD
Am én is a rántotthus oldalán allok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #813 Dátum: 08 ápr 18, 21:43:03 » |
|
Inoval töltött Sakura Tsunade ágyon tálalva:D Ehhez mit szóltok?
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #814 Dátum: 08 ápr 18, 22:21:58 » |
|
Nem rossz-nem rossz...xD...megkostolnam...finom lehet...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #815 Dátum: 08 ápr 19, 01:13:38 » |
|
Én Oro-t kóstolnám meg xD Biztos olyan mint a csiga. Nemrég kóstoltam (borzalmas xd)
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #816 Dátum: 08 ápr 19, 17:12:31 » |
|
Ciccus gratulálok nekem elég volt ránézni és tudtam hogy ilyet nem eszek, pedig eléggé bírja a gyomrom a durva kajákat ( nutellás kenyér párizsival meg ketchuppal ezt mondjuk fogadásból ettem meg) Hmm Oroból mit lehetne csinálni? Rántott Manda Oro mártással és Kabuto körettel. Na?
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #817 Dátum: 08 ápr 19, 17:19:05 » |
|
Jézus nutellás szalámis kecsapos ? Lgalább sok pénz kaptál érte ? Én 1szer kiskoromban ettem meg nem melegített paradicsomos hús gombócot Nagyon rossz volt csak egyedül voltam itthon és nem melegítettem meg:nugget: ma is lusta vagyok elvinnni a mikróba a kajákat , de hidegen meg nem eszem meg úgyhogy inkább nem eszek vagy csak műzlit ... Amúgy ciklon mi az egyik o. társunk halyába ragasztottunk rágót ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #818 Dátum: 08 ápr 19, 17:21:19 » |
|
Nem pénzt hanem 3 üveg sört kaptam érte
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CrasH
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #819 Dátum: 08 ápr 19, 18:10:14 » |
|
Ilyen feltételekkel én is megcsinálnám...de ha 4 sort kapnák érte akkor még jobb lenne...xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #820 Dátum: 08 ápr 20, 11:06:14 » |
|
Jajj én meg lekváros virslit ettem nutellás-mézes tükörtojással. (üvegezés) utána meg rókáztam xD
|
|
|
Naplózva
|
A halál nem szomorú. Az a szomorú, hogy a legtöbb ember nem is él igazán. Háborúzni a békéért olyan mint baszni a szüzességért.
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #821 Dátum: 08 ápr 20, 12:32:38 » |
|
warmerh: kecsupos tejet ittál már? nővérem barátja fogadásból ivott (fogadás,na persze... "Úgyse mered!!" X"D) Meg sült szöcskelábat etetett az öccsével
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ciccus
Kezdő Jounin
Nem elérhető
♥♥ KoCkA kLuBb ♥♥
|
|
« Válasz #822 Dátum: 08 ápr 20, 13:04:48 » |
|
Én ittam már. A fogadás abból állt h ki tudja megenni/meginni a leggusztustalanabb moslékot. Wáááh és vesztettem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #823 Dátum: 08 ápr 21, 12:24:12 » |
|
Na mit ettem ma? Illatos-omlós csirkefalatok tojásos-zöldséges rizzsel,egyenesen a szekszárdi kínai-étteremből! Úgy belaktam,ember...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #824 Dátum: 08 ápr 21, 17:35:14 » |
|
kinek a jó fuj suliban milyen kaja volt ...jaj te jó ég utállom a menzakaját....de ilyen rossz még sose volt nemtom hogy lehet ilyen rossz rakottkrumplit csinálni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 ápr 21, 17:36:01 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|