Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #360 Dátum: 08 feb 24, 20:18:41 » |
|
Egyébként 32+ One shoot. Én is ott kezftem el, de az animéra attértem, miután kifogytam a fejezetekből. Jó az anime is, csodásak a zenéi.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #361 Dátum: 08 feb 25, 14:27:00 » |
|
tudom h nemnagyonfog tudni segíteni senki xDDDD de nem tud valaki egy 32. rész direkt letöltési linket küldeni PÜ-ben ??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #362 Dátum: 08 feb 25, 15:26:15 » |
|
Ada attól függ, hogy milyen formátumban akarod?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #363 Dátum: 08 márc 01, 09:34:03 » |
|
Eszembe jutott egy érdekes dolog! Mi van, ha valaki nevet változtat?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #364 Dátum: 08 márc 11, 16:06:10 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 11, 16:07:35 írta Hige »
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 08 márc 12, 10:20:40 » |
|
Nekem is nagyon tetszett a Death Note. Egyébként a Wikin tényleg az van L-nél, hogy Lawliet, bár ezt nomtom, hogy honnan szedték. Én még ajánlom a figyelmedbe a két élőszereplős filmet is, mert azok is nagyon jók, a második szerintem jobb lett, mint az első bár ez csak az én véleményem. Jah és még készült egy több, mint két órás OVA is amiben az L vs. Kira párharcot mutatják be másszemszögből, azt hiszem Ryuuk szemszögéből, de ebben nem vagyok biztos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hige
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #366 Dátum: 08 márc 15, 21:13:18 » |
|
Aha, van egy Ryuuku szemszögéből is, de az sztem unalmas. Sztem is a 2. film jobb lett , bár azt mondták h az nem aratott akkora sikert mint az első.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #367 Dátum: 08 márc 20, 20:49:29 » |
|
Na végre befejeztem a véleményem valami fantasztikus volt ez az anime a kedvencem elejétől Light volt és amikor megjelent L ő is kettejük "elme párbaja" valami fantasztikus volt mikor L meghalt valahogy tényleg ellaposodott persze utána is hihetetlen volt de Light L-el tudot igazán nagy elme csatákat vívni . Viszont valóban egyetértettem Light nézeteivel persze az már túlzás volt h aki az útjába állt azt is eltakarította de van ez így. A befejezése valami hihetetlen volt és nagyon jó + a jelenet amit Light levágott hmm hihhetetlen volt mivé változott a megszokott,megfontolt nyugodt állapotából de a végén ezt a megalázást vele szembe fölösnek tartottam. Nos egy szóval hatalmas nagy anime volt. Éljen Yagami Light!! utólag szerk: zenéi gyönyörűek egyszerűen pls ha lehet valaki küldene egy pü-t honnan jutok hozzájuk
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 21:11:24 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #369 Dátum: 08 márc 25, 23:15:39 » |
|
Na végre befejeztem a véleményem valami fantasztikus volt ez az anime a kedvencem elejétől Light volt és amikor megjelent L ő is kettejük "elme párbaja" valami fantasztikus volt mikor L meghalt valahogy tényleg ellaposodott persze utána is hihetetlen volt de Light L-el tudot igazán nagy elme csatákat vívni . Viszont valóban egyetértettem Light nézeteivel persze az már túlzás volt h aki az útjába állt azt is eltakarította de van ez így. A befejezése valami hihetetlen volt és nagyon jó + a jelenet amit Light levágott hmm hihhetetlen volt mivé változott a megszokott,megfontolt nyugodt állapotából de a végén ezt a megalázást vele szembe fölösnek tartottam. Nos egy szóval hatalmas nagy anime volt. Éljen Yagami Light!! utólag szerk: zenéi gyönyörűek egyszerűen pls ha lehet valaki küldene egy pü-t honnan jutok hozzájuk Szerintem is addíg volt király amíg L élt, utánna valahogy nagyon elmebeteg lett a történt. A befejezés meg nagyon nem tetszett, én azt gondoltam, hogy Light-nak sikerül véghezvinnie tervét, ha már ilyen messzire eljutott. A zenék szerintem is jók, bár a második opening elég agylövöttre sikerült.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 23:16:47 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #370 Dátum: 08 márc 25, 23:54:47 » |
|
Hm... igen, más lett, miután L meghalt, nem azt mondom h nem tetszett, cask kicsit furcsa volt, a végére pedig már tényleg őrültté vált. De nekem tetszett ez az őrültség, amikor Light már lassan elvesztette a józan eszét, ami a végére teljesedett ki igazán.
A vége szerintem egész jól sikerült, meglepett volna, ha Light a világ urává válik. Mondjuk a végén tényleg nem kellett volna annyira lealázni, legalább Mellot sikerülhetett volna kinyírniaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #371 Dátum: 08 márc 26, 08:13:40 » |
|
van benne valami személy szerint nekem Near karaktere nem tetszett annyira mint sokaknak nekem megmaradt egy aranyos kisgyerkőcnek aki a játékaival játszik + a vége fele elrontotta az egészet zseniális Mikami nem kellett volna megölnie Takadat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 08:15:00 írta narut0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #372 Dátum: 08 márc 26, 10:27:24 » |
|
Sokkoló volt az anime vége, meg kell hagyni. Kira fan vagyok és majd meghaltam vele ott én isxD Near... Mikami viszont nagyon jó volt szerintem. Csak ugye, tényleg elcseszte... Így van, ha valaki egy picit is figyelmetlen és nem olyan eszméletlen ésszel rendelkezik, mint Kira vagy L ( ezek szerint én sem egy dn-nel a kezemben hódítom meg a világot )
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
R4z0r
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #373 Dátum: 08 márc 26, 10:31:33 » |
|
Én is a végén Kirának drukkoltam csak sajna nem jöt össze neki xD De Near..örülök, hogy nem csak én nem bírtam Mikami is megörült kicsit a végére, na jó nagyon Pedig 36. rész vége már nagyon úgy jött össze, hogy Kira nyer,aztán 37-ben meg mégse...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 10:32:37 írta R4z0r »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #374 Dátum: 08 márc 26, 11:11:03 » |
|
Az a robbanásig feszült utolsó fél perc ( bár nem tom, h mennyire spoi ) Majd felrobbantam én is ((( Az őrült karik a legszerethetőbbek a szerencsétlenek mellett ))) (nah kiírtam magamból mindent)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|