Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #375 Dátum: 08 márc 26, 16:25:42 » |
|
így igaz azthittem h Kira halálánál megpusztulok viszont a vége szépvolt miko ott futott végig ezernyi golyóval a testében és visszaemlékezett nem tom akárki akármit mond helyesen cselekedett a sok "haszontalan szeméttől" meg akarta tisztítani a világot mégha elistúlozta amúgy Mikamival nem volt bajom csak kegyetlenűl elrontotta ott a végén nos igen így jár aki nem egy Kira vagy L
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #376 Dátum: 08 márc 26, 17:23:32 » |
|
Látom sokan egyetértenek Lighttal és nézeteivel. Én nem. Sőt ez volt az egyetlen anime (eddig), amiben igazából egyik szereplő sem nőtt a szívemhez. És, ha nem ilyen lett volna az utolsó 3, 4 rész, akkor bizony nem lett volna 10/10 es a sori. De a végét annyira, de annyira jól megcsinálták (igaz a végén a Light alázása sok volt, de kellett az erkölcsi mondanivaló hangsúlyozása miatt), hogy teljesen megváltoztatta a váleményem az egész animeről, ott a végén ért össze minden, ott láttam meg, hogy ez bizony nem mindennapi mű volt, nagyon szépen összerakták. És a végén Light arckifejezése, és Misa-é ... hm nyami  . Habár csak bele magyarázom, azért én láttam egyfajta megbánást Light arcán(hogy ez minek szólt nem tudom, van egy-két eshetőség), mindenesetre tény hogy nem lett boldog(benne is volt a DN szabályaiban, hogy aki használja a könyvet nem lesz boldog, legalábbis remélem, hogy benne volt, mert ha nem akkor valami kalózverziót néztem meg  )
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi  Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
|
 |
« Válasz #377 Dátum: 08 márc 26, 17:27:04 » |
|
Sajna csak valami kalózverziót néztél, mert ez csak egy szóbeszéd. Pontosabban Ryuk mondja Ligh/Raito/Kirának( Kinek mi tetszik), hogy azt mondják, hogy akit egy Shinigami kísér, az nem lesz boldog.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #378 Dátum: 08 márc 26, 20:33:08 » |
|
Jaja nade Kira erre csak nnyit mond hogy akkor most Ryuk láthatja a kivételt... (vagy valami hasonlót) 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #379 Dátum: 08 márc 26, 21:35:23 » |
|
Kira módszereivel én sem értettem egészen egyet (bár milyen poén lett volna már ha ő irányítja a világot  ). Bár rengeteg gonosz/rossz ember van a világon, én személy szerint sohasem lennék képes embert ölni, bár amikor az ember életére törnek, előjön az a bizonyos ösztön... Na de ez már inkább filozófiai eszmefuttatásXD Maradjunk annál, h a DN már most beírta magát a klasszikusok sorába 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #380 Dátum: 08 márc 26, 21:42:51 » |
|
Hát, ha az őrült vigyort és a veszett vihogást a boldogság jelének lehet venni a sorozat folyamán, akkor boldog volt a maga módján  Pár évig  A végén én nem megbánást láttam a szemeikben... nekem különböző volt mindkettejük érzelme... bár nem is tudom mi volt. Misáé mindenféleképp egyfajta gyász. Kiüresedést éreztem leginkább Kirában is és Misában is. Kirában egy kis békét keveredve félelemmel... Nem tudom viszont, hogy Ryuk hogy tekint erre az egészre... Én - bár már az elején elmondta, hogy ő írja majd le a nevét - úgy érzem, hogy baráti gesztusként vehetjük ezt tőle végül. Bár az is lehet, hogy percekkel a halála előtt írta csak le és ennyi sebtől meghalt volna amúgy is. ( Nem is tudom, volt arról szó, hogy ilyenkor is le kell írni a nevet és nem halna meg iksz ilyen sérülésektől? Minden halált shinigami hoz? :'X ) Én leginkább Misa shinigamija miatt voltam oda... talán jobban, mint L miatt ^_^ --- A módszereivel? A könyv volt a módszere:D Anélkül az anime sem lett volna. Ettől volt borzongató az egész. Hiszen itt nem kellett bemocskolnia a kezét közvetlenül. ( csak tintázni, ha béna volt  ) Embert ölni meg bárki tud... pláne, ha olyan könnyű módszerrel él, mint a könyv... füzet... vagy mi. Ömm... van egy olyan érzésem, hogy itt át kéne húznom ezt azt :'X Csak ... nem tom nagyon, hogy mit :'X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 21:44:09 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #381 Dátum: 08 márc 26, 21:45:02 » |
|
Módszer alatt azt értettem, h csak úgy megölni másokat, mert nem tetszik a képed. Egy bizonyos pontig még talán érthető is, mert meg akarja tisztítani a világot a gonoszoktól, de aztán azokat is megölte, akiknek sikerült belekeveredniük az ügybe. Bár ez igaz, Light nem az a fajta volt aki bemocskolta a kezét  Tiszta Aizen, a háttérből irányítja a szálakatXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
 |
« Válasz #382 Dátum: 08 márc 26, 21:53:09 » |
|
A módszerei szerintem azért voltak olyanok, amilyenek, mert másképp lehetetlen lett volna neki oda eljutnia, ahova... Másképp már nagyon hamar megtalálták volna. Így viszont... "egy felsőbb jóért" ... áldozatokat kellett hozni.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #383 Dátum: 08 márc 26, 23:44:13 » |
|
így van ő is megmondta erre senki nem lett volna képes őszintén én is így gondolom nem hinném h bárki bírta volna így csinálni azzal a tudattal hogy emberek százait kell megölni ő mégis csinálta és pont ettől eszméletlen a karaktere
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #384 Dátum: 08 márc 27, 12:14:18 » |
|
Valóban nem sok ember bírta voplna csinálni amit ő. Csak ugye kicsit át billent a ló túloldalára... istenné válás meg ilyesmi(ott szurta el, hogy kinyírta a fbi ügynökö(ket)t, legalábbis én onnantól végkép eldöntöttem, hogy nem fogok szurkolni neki.Persz az utolsó részekben mégis neki szurkoltam  ). Misa arcán tényleg ott volt a gyász, nem is rá céloztam amikor a megbánást szóba hoztam, persze a megbánás Lightnál lehetett olyan megbánás is, hogy nem sikerült az istenné válás.... Nem csak a tetteket lehet megbánni  Ryuk mondja Ligh/Raito/Kirának( Kinek mi tetszik), hogy azt mondják, hogy akit egy Shinigami kísér, az nem lesz boldog. Igen. Erre céloztam az elöző hozzászólásomban. tudtam én, hogy elhangzott valami ilyesmi az animeben, csak nem voltam benne biztos hol.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 27, 14:40:14 írta 3mpty »
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi  Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
Saphira
|
 |
« Válasz #385 Dátum: 08 márc 27, 12:57:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #386 Dátum: 08 márc 27, 18:07:55 » |
|
de és a két legjobb szereplőt kellet az anime végére kivégezni (L-Kira) Near-t annyira nem sajnáltam volna az igazat megvallva  meg úgyelgondolkoztam mikor mondta Near h együtt Melloval képes arra amire L na én szerény véleményem szerint ez erős túlzás arra senki nem volt képes olyan észjárásra mint ő (Light-ot leszámítva) meg utódot keresnek L helyére én eleve úgy éreztem még egy olyan ember nincs mint ő és szvsz tényleg Light lett volna a legérdemesebb arra h az utódja legyen persze ezt csak én gondolom így
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rin
Vendég
|
 |
« Válasz #387 Dátum: 08 márc 28, 18:04:13 » |
|
Én sajnáltam L-t hogy meghal....az a cukros ősmajom volt az egyik legjobb figura....Kirával együtt...bár én még Ryuk-ot is bírom...de tényleg úgy jó az anime hogy kinyírták a 2 legfontosabb szereplőt(L, Kira)...amúgy én se sajnáltam volna Near-t 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #388 Dátum: 08 márc 28, 18:07:09 » |
|
azért én birtam mind a 3-at  egyik csokizik.. másik játszik... harmadik meg zabál 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rin
Vendég
|
 |
« Válasz #389 Dátum: 08 márc 28, 18:12:50 » |
|
Ha L-re gondolsz aki zabál...akkor, ha Rem nem öli meg előbb-utóbb meghalt volna édesség túladagolásb 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|