|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #406 Dátum: 08 máj 09, 14:51:42 » |
|
Light is mondta,hogy sokkal jobb volt L ellen harcolnia mert ő bármit megtett a győzelemért Near meg szinte nem csinált semmit cska parancsokat osztott,meg L rögtön felfedte az arcát és Near meg ott problémázottt,szal L még bátrabb is...... Near egyetlen okos húzása a könyv kicserélése volt, és slussz passz.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 máj 09, 14:57:06 » |
|
Nem tom,most mondjátok,hogy h*lye vok,de egy ilyen Kira a mi világunkba is kéne........ Igen az nagyon szép volt meg azért megjelent ismét Light előtt L,Near nem tett szinte semmi,csak a meglévő dolgokat összerakta,Mello meg egy balfék terrorista........
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 máj 09, 15:09:50 » |
|
Szerintme tudta,és amúgy is sztem Misa nagyíon imádta Kira/Light-ot és szerintme simán megöte magát. Szerintme azért L mert ő volt a legjobb riválisa......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 máj 09, 15:23:17 » |
|
Én régen néztem meg. Én úgy emlékszem misa misa öngyilkos lett. Pont azért mert nem tudta elviselni hogy akit annyira szeretett meghalt. De lehet csak oda haluztam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #414 Dátum: 08 máj 09, 15:33:01 » |
|
Én úgy emlékszem igen de már nem vagyok benne biztosxD. Szerintem leugrott a tetőről de lehet megnézem majd még1x csak nem mostanábanxD. De én nem szeretem ezt a sorozatot mert L meghaltxD. Szal ez hülye animexDD megőlték a kevencemetxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
3mpty
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 máj 09, 15:44:07 » |
|
Misa öngyilkos lett? Nem tudok róla, animeben nem mutatták. Vajon megérezte, hogy Light-tal történt valami, szerintem igen . L jelent meg Light elött, és mert L volt Light barátja(ja szerintem az volt....) és talán a végén, a halál elötti utolsó pillanatokban, mikor fény gyúl a sötétségben, mikor a hazugságnak vége( ), akkor Kira(Light) (TALÁN) megbánta a tetteit, és talán bűntudata is volt L miatt... Nem tudom. Ha így gondolkozom, jobban tetszik a vége... gomennasai
|
|
|
Naplózva
|
Nagylevegőéés: A semmi nem semmi, hanem semmi, mert a semmi nem semmi, hanem semmi. Hiszen a semmi az semmi, nem pedig semmi.Ergo a semmi nem semmi, hanem semmi Mára ennyit jó éjszakát gyerekek It's more than evil. It's... It's ningen.
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 máj 09, 16:28:18 » |
|
Főleg ő miatta,hát igen totál a szélén állt egy háznak,nem hiszem,hogy gondolkozni ment oda én bírom Mikami-t,a gyerekora miatt meg amúgy is laza gyerek,csak kicsit a végére begolyózott
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 máj 09, 16:48:26 » |
|
>>amúgy Neart utálom. minek bezséli egyfoyltában, hogy Mello meg ők ketten legyőzték Kirát és L-t is. xD óh biztos... ha mikami nem sz*rakodik ott, akkor Light simából győzött volna. xD Hiába mondja Near egyfolytában, hogy ő győzött. szerintem Light sokkal "okosabb" vagy fortélyosabb, vagy hogy mondjam. x'D és L is az volt. Light a legjobb! xD [/b] Teljesen egyetértek veled Saphira, egyébként ott cseszte el Light az egészet, hogy egy idiótára bizta a könyvet aki ráadásul elrejteni sem tudta rendesen , szerintem Light jobban járt volta, ha Misára bízza ezt a feladatot, mármint az itélkezést Near és a többiek felett(persze ehez az is kellett volna, hogy Light ne vegye el tölle a könyv tulajdonjogát), mert Misával együt szerintem simán csőbehúzták volna ezt a kis észkombájnt.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 máj 09, 16:50:05 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #419 Dátum: 08 máj 09, 17:20:25 » |
|
Igazándiból nem rontotta el azzal,hogy Mikami-ra bízta,mert jól tudta csinálni,cska mikor találkozott az ő "Kami"-jával akkor bekattant és ezért rontotta el,és mondjuk tényleg Misa jobban tudta volna csinálni,mert ő annyira rajongott Kira/Light-ért,hogy ha azt mondja ugorj le egy ház tetejéről(ezt most nem direkt írtma így ) megteszi.......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|