24 nov 16, 07:31:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 57
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Death Note  (Megtekintve 188430 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Harag
Elit Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #360 Dátum: 08 feb 24, 20:18:41 »

Egyébként 32+ One shoot. kacsint
Én is ott kezftem el, de az animéra attértem, miután kifogytam a fejezetekből.
Jó az anime is, csodásak a zenéi. kacsint
Naplózva

Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb!
Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #361 Dátum: 08 feb 25, 14:27:00 »

tudom h  nemnagyonfog tudni  segíteni  senki xDDDD
de nem  tud  valaki  egy 32. rész direkt  letöltési linket  küldeni PÜ-ben ??  Pirul 
Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #362 Dátum: 08 feb 25, 15:26:15 »

Ada attól függ, hogy milyen formátumban akarod?  Nevet
Naplózva
Uzumaki Naruto
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #363 Dátum: 08 márc 01, 09:34:03 »

Eszembe jutott egy érdekes dolog! Mi van, ha valaki nevet változtat?
Naplózva

Hige
Chuunin
*

« Válasz #364 Dátum: 08 márc 11, 16:06:10 »

Nekem nagyon tetszett a Death Note.  Szegény L!!!! Johhny Depi Johhny Depi Úgy sajnáltam!! Nagyon mérges voltam Raito-ra, szidtam, mindt a bokrot. Nevet Főleg mikor nevetett. >Szomorú  Leüt De a végén megsajnáltam. Nevet A kedvencem Ryuuzaki, de Near is jó. Hümm-hümm Láttam sok helyen, h L igazi neve Lawliet, de sehol sem láttam h kiderült volna. :/ Mondjuk a mangát még nem olvastam el, meg még hátravan az L change the world. Nyelvesít Hátha kiderül vmelyikben, de az is jó lenne ha megírná nekem vki. Nevet
L Szeretet Szeretet Jégkrém Sír
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 11, 16:07:35 írta Hige » Naplózva
bero
ANBU Osztag Vezető
*

« Válasz #365 Dátum: 08 márc 12, 10:20:40 »

Nekem is nagyon tetszett a Death Note. Egyébként a Wikin tényleg az van L-nél, hogy Lawliet, bár ezt nomtom, hogy honnan szedték.  Mosolyog Én még ajánlom a figyelmedbe a két élőszereplős filmet is, mert azok is nagyon jók, a második szerintem jobb lett, mint az első bár ez csak az én véleményem.  Nevet Jah és még készült egy több, mint két órás OVA is amiben az L vs. Kira párharcot mutatják be másszemszögből, azt hiszem Ryuuk szemszögéből, de ebben nem vagyok biztos.  Mosolyog
Naplózva
Hige
Chuunin
*

« Válasz #366 Dátum: 08 márc 15, 21:13:18 »

Aha, van egy Ryuuku szemszögéből is, de az sztem unalmas. Sztem is a 2. film jobb lett Mosolyog, bár azt mondták h az nem aratott akkora sikert mint az első.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #367 Dátum: 08 márc 20, 20:49:29 »

Na végre befejeztem Mosolyog a véleményem valami fantasztikus volt ez az anime a kedvencem elejétől Light volt és amikor megjelent L ő is
kettejük "elme párbaja" valami fantasztikus volt mikor L meghalt valahogy tényleg ellaposodott persze utána is hihetetlen volt de Light L-el tudot igazán nagy elme csatákat vívni Mosolyog. Viszont valóban egyetértettem Light nézeteivel persze az már túlzás volt h aki az útjába állt azt is eltakarította de van ez így. A befejezése valami hihetetlen volt és nagyon jó + a jelenet amit Light levágott hmm hihhetetlen volt mivé változott a megszokott,megfontolt nyugodt állapotából de a végén ezt a megalázást vele szembe fölösnek tartottam. Nos egy szóval hatalmas nagy anime volt. Éljen Yagami Light!!

utólag szerk: zenéi gyönyörűek egyszerűen pls ha lehet valaki küldene egy pü-t honnan jutok hozzájuk Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 21, 21:11:24 írta narut0 » Naplózva
Eclair88
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #368 Dátum: 08 márc 25, 20:25:28 »

akit érdekel honnan szedték hogy L Lawliet annak ime egy kis részlet a mangából
http://www.onemanga.com/Death_Note/110/09/
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #369 Dátum: 08 márc 25, 23:15:39 »

Na végre befejeztem Mosolyog a véleményem valami fantasztikus volt ez az anime a kedvencem elejétől Light volt és amikor megjelent L ő is
kettejük "elme párbaja" valami fantasztikus volt mikor L meghalt valahogy tényleg ellaposodott persze utána is hihetetlen volt de Light L-el tudot igazán nagy elme csatákat vívni Mosolyog. Viszont valóban egyetértettem Light nézeteivel persze az már túlzás volt h aki az útjába állt azt is eltakarította de van ez így. A befejezése valami hihetetlen volt és nagyon jó + a jelenet amit Light levágott hmm hihhetetlen volt mivé változott a megszokott,megfontolt nyugodt állapotából de a végén ezt a megalázást vele szembe fölösnek tartottam. Nos egy szóval hatalmas nagy anime volt. Éljen Yagami Light!!

utólag szerk: zenéi gyönyörűek egyszerűen pls ha lehet valaki küldene egy pü-t honnan jutok hozzájuk Mosolyog

Szerintem is addíg volt király amíg L élt, utánna valahogy nagyon elmebeteg lett a történt.
A befejezés meg nagyon nem tetszett, én azt gondoltam, hogy Light-nak sikerül véghezvinnie tervét, ha már ilyen messzire eljutott. :/

A zenék szerintem is jók, bár a második opening elég agylövöttre sikerült.
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 25, 23:16:47 írta Csibe19 » Naplózva

Moonie-chan
Elit Jounin
*

9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D

« Válasz #370 Dátum: 08 márc 25, 23:54:47 »

Hm... igen, más lett, miután L meghalt, nem azt mondom h nem tetszett, cask kicsit furcsa volt, a végére pedig már tényleg őrültté vált. De nekem tetszett ez az őrültség, amikor Light már lassan elvesztette a józan eszét, ami a végére teljesedett ki igazán.

A vége szerintem egész jól sikerült, meglepett volna, ha Light a világ urává válik. Mondjuk a végén tényleg nem kellett volna annyira lealázni, legalább Mellot sikerülhetett volna kinyírniaXD
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #371 Dátum: 08 márc 26, 08:13:40 »

van benne valami személy szerint nekem Near karaktere nem tetszett annyira mint sokaknak nekem megmaradt egy aranyos kisgyerkőcnek aki a játékaival játszik + a vége fele elrontotta az egészet zseniális Mikami nem kellett volna megölnie Takadat
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 08:15:00 írta narut0 » Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #372 Dátum: 08 márc 26, 10:27:24 »

Sokkoló volt az anime vége, meg kell hagyni. Kira fan vagyok és majd meghaltam vele ott én isxD
Near... Nemyóó
Mikami viszont nagyon jó volt szerintem. Csak ugye, tényleg elcseszte... Így van, ha valaki egy picit is figyelmetlen és nem olyan eszméletlen ésszel rendelkezik, mint Kira vagy L Nyelvesít ( ezek szerint én sem egy dn-nel a kezemben hódítom meg a világot :/ Pojén )
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #373 Dátum: 08 márc 26, 10:31:33 »

Én is a végén Kirának drukkoltam csak sajna nem jöt össze neki xD

De Near..örülök, hogy nem csak én nem bírtam Nevet
Mikami is megörült kicsit a végére, na jó nagyon Ördögi

Pedig 36. rész vége már nagyon úgy jött össze, hogy Kira nyer,aztán 37-ben meg mégse...
« Utoljára szerkesztve: 08 márc 26, 10:32:37 írta R4z0r » Naplózva
Zemori
VIP

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Zemochimaru

« Válasz #374 Dátum: 08 márc 26, 11:11:03 »

Az a robbanásig feszült utolsó fél perc >.<# ( bár nem tom, h mennyire spoi ) Majd felrobbantam én is Pojén
((( Az őrült karik a legszerethetőbbek a szerencsétlenek mellett Nyelvesít ))) (nah kiírtam magamból mindent)
Naplózva

Ezt hallgatom
Ezeket olvastam
Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz.

"Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
Oldalak: 1 ... 23 24 [25] 26 27 ... 57
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins