24 nov 23, 05:48:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 195 196 [197] 198 199 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 480646 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
Kazekage sama
Uchiha Madara
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2940 Dátum: 15 jan 25, 20:17:24 »

Mint érintett, hadd válaszoljak: igen, mint egyedülálló férfi, kurvára úgy érzem, hogy az életem nyomorúságos. És igen, egy férfinak az a fő feladata, hogy eltartsa a feleségét és a gyerekeit. Ezt békeidőben semmi se írja felül. (Csak a haza védelme lehet fontosabb ennél.)

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=QrevsLNHn7U" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=QrevsLNHn7U</a>

Jaj ti kis depressziós elvont lelkek meg a világfájdalmaitok.

Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2941 Dátum: 15 jan 25, 20:39:38 »

Mint érintett, hadd válaszoljak: igen, mint egyedülálló férfi, kurvára úgy érzem, hogy az életem nyomorúságos.

És mit teszel annak érdekében, hogy ne legyen az?

Hát, pl. próbálok meggazdagodni. ikszdé Egyelőre elég szarul megy sajnos, mert sok a rezsi meg a kaja költség. Szomorú
Naplózva
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #2942 Dátum: 15 jan 25, 20:52:33 »

Én bírom Bihair Vikit. Meg is van nálam az oldala. Van pár dolga, amivel nem értek egyet főleg politika terén, de jó dumája van.
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2943 Dátum: 15 jan 25, 20:53:46 »

Nekem meg gőzöm se volt ki az. Nevet De nem baj, nem is az számít, hogy ki ír, hanem az, hogy mit. (#NapiCoelho)
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2944 Dátum: 15 jan 25, 21:13:51 »

Jó magam sem értek egyet azzal, hogy egy nőnek a fő célja az kell, hogy legyen az életben, hogy meleg vacsorával várja haza a férjét és el se mozduljon a gyerekek mellől. Az én céljaim közt is szerepel a karrierépítés. Azt viszont szánalmasnak tartom, hogy divat lett a szingliség, divat lett az, hogy egyes lányok azt számolják hány pasival smároltak már életükben, mások azt, hogy hánnyal dugtak (már elnézést a kifejezésért).  Mindezek mellett arról is panaszkodnak, hogy nincs egy darab normális pasi se aki az útjukba keveredne, pedig a pasik igen is keresik/keresnék a társaságukat, de ahelyett, hogy esetleg megpróbálnának társalogni velük, adnának nekik némi esélyt rögtön találnak benne hibát (nem néz ki elég jól, túl öreg/fiatal, szánalmas mert túl kedves, bunkó paraszt...). Én elhiszem, hogy sokan félnek a mai világban a kapcsolatoktól, de nagyon szomorúnak tartom, hogy találkoztam már olyannal is aki szerint ciki huszonévesen kapcsolatban lenni.

Természetesen nincs minden szempontból tökéletes emberi lény és van akiben sokkal több a hiba, vagy nagyobb valamely hiba, mint az mások számára elviselhető, de nagyon szomorú dolog amikor valaki a másikban csak a hibát látja, csak azt keresi. Szomorú, ahogy a másik a cikkben említett dolog is, mikor valaki a saját tapasztalatait általánosítja a másik nemre teljes mértékben (lsd. Ayumi mondatai miszerint minden férfi szemétláda.)
« Utoljára szerkesztve: 15 jan 25, 21:22:26 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2945 Dátum: 15 jan 25, 21:24:07 »

Nem magyarázkodásra voltam kíváncsi, hanem a véleményedre kicsit jobban kifejtve.  Végül meg is kaptam.

Egyébként nincs igazad Aes. Nagyon is számít, hogy ki írja.
A másik, nem amiatt nyomorúságos az életed, mert nincs benne nő, szerintem ezt te is tudod.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2946 Dátum: 15 jan 25, 22:03:38 »

Hát igen, azért egy örökre szóló ingyensör bérlet még elkéne. Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2947 Dátum: 15 jan 25, 23:02:39 »

Én bírom Bihair Vikit. Meg is van nálam az oldala. Van pár dolga, amivel nem értek egyet főleg politika terén, de jó dumája van.
Tékasztorik, KisViku blogja! Nevet Nagyon nagy! Nevet

Nem olvastam vissza az előzményeket, de: Nyomorúságos élet? Akárhogyan is, de élsz! Igaz az élet egy értéktelen fogalom, egy bizonytalan valami, de egy van belőle, és meg kell próbálni értékelni!

>Az ingyensör bérlet nekem is jöhet!  Nevet Mellé egy orosi igazolással, hogy orvosi okokból nem fújhatok alkoholszondát!  Pojén
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2948 Dátum: 15 jan 28, 15:20:40 »

Kommentár nélkül:

http://www.magyarfoldre.hu/cikkek/2643/obama_nemzet_avagy_a_kolombusz_kristof-szindroma

(négy)
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2949 Dátum: 15 jan 31, 14:32:17 »

Lewnek küldöm, róla tudom, hogy szereti a rendőröket Nevet

http://444.hu/2015/01/31/bekesen-telefonalo-tanart-fujt-telibe-az-idegbetegen-viselkedo-rendorno-az-egyesult-allamokban/
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2950 Dátum: 15 feb 07, 21:29:02 »

Egy sikeres festmény a sötét középkorból.

Két sikeres festmény a felvilágosult modern Európából (saját felelősségre).

http://s24.postimg.org/qcjwbn4wl/20150130kis_roka.jpg

http://static.origos.hu/s/img/i/1502/20150205kis-roka-csaba3.jpg?w=666&h=560

A haladás megkérdőjelezhetetlen.

Bazzeg, a repülő hereangyalt már tényleg nem tudom hová tenni.

http://librarius.hu/wp-content/uploads/2014/06/kisroka.jpg
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 07, 21:34:38 írta Saphira » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2951 Dátum: 15 feb 07, 21:40:32 »

És még azt mondják, hogy a szocreál a szar a modern művészetben. ikszdé
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2952 Dátum: 15 feb 08, 19:21:55 »

http://www.jogiforum.hu/files/publikaciok/palfalvi_andrea__a_ferfiak_onrendelkezesi_joga[jogi_forum].pdf

Nem tudom miért rakja külön de akkor írjátok a link után, hogy [jogi_forum].pdf

Ez egy tök érdekes cikk nő szájából a férfiak önrendelkezési jogát illetően azzal kapcsolatban ha ők nem akarnak szülők lenni.

Az önrendelkezési jog tartalmát jelentő „dönthet a saját sorsa felett” mindennapokban
nyomon követhető sérelmét a döntésük ellenére apává/szülővé tett férfiak tekintetében az alábbi
következmények igazolják:
- képzelt apa bejegyzése esetén a nő a gyermek nagykorúvá válásáig bármikor
meggondolhatja magát és apaság megállapítása iránti per indítását kérheti a gyámhatóságtól, ezzel
gyakorlatilag évekig bizonytalanságban tarthatja a férfit. (149/1997. (IX.10.) Korm. rendelet 60.§)
- a férfi gyámhatóság előtti megnevezésével – ha azért nincs apai elismerő nyilatkozat,
mert a gyermek származása nem egyértelmű – apaság megállapítása iránt megindul a per. Ebben az
esetben is a nő/anya intelligenciájára van bízva, hogy beleegyezik-e a gyermek származásának
peren kívüli költségkímélőbb tisztázásához, mert ha nem, akkor – megyétől függően – akár félmillió
forint is lehet a kirendelt szakértői intézet díja. (Pp. 177.§ (3) bekezdés.)
- a nő a tartásdíjat a férfi önkéntes teljesítése ellenére teljesen jogszerűen le is
tiltathatja a férfi fizetéséből, melynek a mindennapi életben egyéb hátrányos következményei
lehetnek a negatív megítélésen kívül. (pl. banki kölcsön igénylésénél) (Vht. 17.§)
- a nő akár évente pert kezdeményezhet a tartásdíj felemelése iránt, így ezen a jogcímen
ki-be járhat a férfi életébe.

A nőknél mindig döntés kérdése a szülővé válás, a férfiaknál sok esetben kényszer. Az anyai kötelezettségek viselése alól ad „felmentést” az
állam, az apai kötelezettségek viselése alól nem.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 08, 19:23:03 írta Syzygy » Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2953 Dátum: 15 feb 08, 19:23:49 »

Amúgy ezt sosem tudtam. Ennél a tartásdíjnál, ha kimegy a férfi külföldre mit tudnak ott kezdeni vele?
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2954 Dátum: 15 feb 08, 19:51:20 »

Idézet
A nőknél mindig döntés kérdése a szülővé válás, a férfiaknál sok esetben kényszer. Az anyai kötelezettségek viselése alól ad „felmentést” az állam, az apai kötelezettségek viselése alól nem.

Leszarom, engem senki sem kényszeríthetne rá, hogy elvetessem a gyerekem. Az apa sem.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 195 196 [197] 198 199 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins