24 nov 23, 02:38:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 480550 alkalommal)
0 Felhasználó és 18 vendég van a témában
ATON14
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2925 Dátum: 15 jan 23, 15:57:02 »

"Ezeket a 444, hvg, zsindex és hasonló lapokat fel kéne gyújtani amúgy."

Akármilyen negatív tartalmú hírt olvasok a 444-en, (adóemelés, korrupció, stb) a kommentek mindig felvidítanak.
Naplózva

....................................................................................................................
dtatar
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2926 Dátum: 15 jan 23, 19:37:52 »

Hogy valami eszméért áldoznék e fel bármit? A magyarságért. Azért, mert ez egy olyan dolog, ami nagyon közel áll a léthez, az emberséghez, az élethez, pont ezért elég butaság is eszmének nevezni.

Az az igazság, hogy ezt nem egészen értem. Gondolkozik A magyarság közel áll a léthez, emberséghez, élethez? Milyen magyarság?
1. A magyarság, mint a magyar emberek halmaza?
Valóban létezik, emberekből áll (bár az emberséges valószínűleg nem hibátlanul igaz) és még élünk is. Viszont akkor mi az, hogy közel állunk hozzá?
2. A magyarság, mint magyar nemzeti öntudat?
Ez sem igazán értelmes. Melyik nemzeti öntudat, ami nem áll közel a léthez és az élethez (az emberség még talán értelmezhető, de még ezt sem mondanám fő jellemzőnek)?

Abban viszont egyetértünk, hogy ezek nem eszmék, mert nem lehet rájuk gondolkodásmódot vagy életvitelt építeni. (Illetve a másodikra igen, de az nem "magyarság", hanem "nacionalizmus".)

Ezeket a 444, hvg, zsindex és hasonló lapokat fel kéne gyújtani amúgy.
Megalapozott, jól felépített, rendkívül rokonszenves érvelés. Pontosan
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2927 Dátum: 15 jan 25, 15:20:30 »

http://www.letenyemedia.hu/cikkek/ko-gazdag-new-york-i-pi..ak-kontra-magyar-szingliseg----a-szingliseg-vegul-is-nyomorultsag.html

Nem kedvelem a cikk íróját, de ez egész jól sikerült, tetszik, ha valakinek van önkritikája.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2928 Dátum: 15 jan 25, 15:56:50 »

De hát ez egy nagyon buta cikk :-(
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2929 Dátum: 15 jan 25, 16:12:37 »

Szerintem ez egy jó cikk. Igaz, nőknek íródott főleg, de könnyen le lehet fordítani a másik oldal "nyelvére" is.
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2930 Dátum: 15 jan 25, 16:31:11 »

http://feminfo.444.hu/2015/01/25/szor-a-nokon/

Ha ez divatba jön, akkor tényleg inkább az 50-es karú gyantázott testépítőket választom.  ikszdé (na jó, nem)
Naplózva

Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2931 Dátum: 15 jan 25, 16:44:28 »

Szerintem ez egy jó cikk.

:-((((((((((
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2932 Dátum: 15 jan 25, 17:17:50 »

http://feminfo.444.hu/2015/01/25/szor-a-nokon/

Ha ez divatba jön, akkor tényleg inkább az 50-es karú gyantázott testépítőket választom.  ikszdé (na jó, nem)

Egyelőre reméljük, hogy ez nem jön divatba. Csak nem változik az egész világ egy nagy Romániává. ikszdé
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2933 Dátum: 15 jan 25, 18:07:53 »

De hát ez egy nagyon buta cikk :-(
No de vajon miért?

Egy dologban egyet tudok érteni a cikk írójával, tényleg baj van vele, bár közel sem az a gond, amit ő annnak hisz.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2934 Dátum: 15 jan 25, 18:17:37 »

Lámpás szerint azért buta a cikk, mert nem tömény feminizmust nyomat, hanem épp az ellenkezőjét, és ezt Lámpás nem szereti. Ezt így látatlanba is meg tudom mondani, bár lehet ezek után direkt tagadni fogja. Nyelvesít
Naplózva
Laterneman
Kezdő Jounin
*

« Válasz #2935 Dátum: 15 jan 25, 19:42:06 »

No de vajon miért?

Elkezdtem írni egy hosszabb válaszkát, aztán kitöröltem. Ha magyarázni kell miért buta egy olyan cikk, ami szerint abszolútum, hogy a nők célja az anyaság, vagy amelyik nem érti, hogy vannak nők, akiknek nem a férfiak határozzák meg az identitásukat, akkor inkább bele se kezdek. :-(
Inkább felteszek egy kérdést: Ha te egyedülálló férfi lennél, te nem tartanál butának egy cikket, ami szerint ha egyedülálló férfi vagy, akkor az életed valójában nyomorúságos, mert egy férfi feladata, hogy eltartsa az asszonyát és, hogy a bányában dolgozzon? Persze csak azért, mert a cikkíró, szintén egyedülálló férfiként bányában akar dolgozni meg asszonyt akar tartani.

Nem tudtam eddig ki ez a Bihari Viktória, de rákerestem és látom, hogy a Híres Magyar Standuposokhoz tartozik, így igazából mindent értek is :-(
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2936 Dátum: 15 jan 25, 19:47:27 »

Mint érintett, hadd válaszoljak: igen, mint egyedülálló férfi, kurvára úgy érzem, hogy az életem nyomorúságos. És igen, egy férfinak az a fő feladata, hogy eltartsa a feleségét és a gyerekeit. Ezt békeidőben semmi se írja felül. (Csak a haza védelme lehet fontosabb ennél.)
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #2937 Dátum: 15 jan 25, 19:48:09 »

Szerintem ez egy jó cikk.

:-((((((((((

Slane a fórumszabályzat még mindig ott van a helyén. Nem késő elolvasni, mert egy olyan bölcs és értelmes ember, mint te minden bizonnyal emlékezne rá, ha olvasta volna. Így ezúton szeretném veled közölni, hogy a hozzászólásod rohadtul nem állja meg a helyét és az ilyen jellegű hszek törlésre fognak kerülni a jövőben. Megértésed és türelmedet köszöni a Naruto-kun Website Team.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2938 Dátum: 15 jan 25, 19:59:34 »

Mint érintett, hadd válaszoljak: igen, mint egyedülálló férfi, kurvára úgy érzem, hogy az életem nyomorúságos.

És mit teszel annak érdekében, hogy ne legyen az?
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2939 Dátum: 15 jan 25, 20:11:29 »

Egyetértek am Lámpással. Ez egy ostoba cikk. Ne más akarja már meghatározni, hogy ki lehet boldog.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 194 195 [196] 197 198 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins