Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2865 Dátum: 14 nov 10, 20:57:50 » |
|
Miért tetted be kétszer ugyanazt? Én nem látom különbséget.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2866 Dátum: 14 nov 23, 20:11:01 » |
|
Rég volt itt élete. A kövi cikket véleményezhetnétek ha van kedvetek: http://444.hu/2014/11/22/tudod-mit-uzen-neked-a-rendorseg-ha-egy-buli-utan-megeroszakolnak-tehetsz-rola/Mi nagyon felháborodtunk azon, hogy hogy lehet ezt a szlogent ezekkel a videókkal használni. Mintha általában miután valakit megerőszakolnak nem érezné magát eléggé rosszul és általában bűntudata is van eléggé az áldozatoknak. Holott, az igaz, hogy felelősség teljesen kell inni, meg a barátnőknek vigyázni kell egymásra, de ezt nem ilyen módon kéne kikommunikálni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2868 Dátum: 14 nov 23, 20:49:02 » |
|
Ezzel csak az a baj, hogy ehhez a feminizmusnak nincs semmi köze.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2869 Dátum: 14 nov 23, 20:56:41 » |
|
Egyszer régen már elszidtátok minden felmenőmet érte, de én még mindig a második cikk fő mondanivalójával értek egyet. Itt nem arról van szó, hogy a nő tehet róla, hogy megerőszakolják, mert ez hülyeség. Az a lényeg, hogy a nő tehet érte legtöbbet, hogy ne erőszakolják meg. Ez nyilván az ilyen leitatós/bedrogozós esetekre vonatkozik. Az, hogy elkapják az utcán, az más, az ellen sajnos kevés védelem van a medvehabon kívül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2870 Dátum: 14 nov 23, 20:59:38 » |
|
Még mindig szokatlan nekem, hogy gman értelmes dolgokat ír. Csinálhatnád gyakrabban is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2871 Dátum: 14 nov 23, 21:02:06 » |
|
És még egyet is kell vele értenem, mi van ma? A férfiak többségének nem kell mondani, hogy ne erőszakoljanak, mert eszük ágában sincs. Annak a kevés erőszakolónak hiába magyarázzák, hogy ez csúnya rossz dolog, nem hatja meg őket. Ezért csak a nőkre lehet hatni valahogy, hogy vigyázzanak magukra és lehetőség szerint kerüljék a bajt. Szerintem ez még nem áldozathibáztatás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gman
|
|
« Válasz #2872 Dátum: 14 nov 23, 21:06:33 » |
|
Az áldozathibáztatás megint egy jól csengő rögtönzött kifejezés, amit mindenre felhasználnak, mert csak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #2873 Dátum: 14 nov 23, 21:07:14 » |
|
Azonban ennek a mondanivalónak a kikommunikállására lenne más mód is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #2874 Dátum: 14 nov 23, 21:19:05 » |
|
Irónikus módon azok akik tudják a jobb módját áldozatául estek a közönynek és elutasításnak.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2875 Dátum: 14 nov 23, 21:22:52 » |
|
Az ironikus rövid o. Azt hiszed a nyelvtan egy kibaszott játék?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2876 Dátum: 14 nov 24, 09:09:39 » |
|
Ééééés.... ezzel meg is ölted ezt a beszélgetést.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2877 Dátum: 14 nov 24, 17:43:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2878 Dátum: 14 nov 24, 17:52:34 » |
|
Remélem nem gondolod, hogy erről most hallottam először. Mondjuk a russzofób 444 az nem pont a legjobb forrás erről a témáról. Igaz a másik oldal meg erősen túlértékeli ennek a jelentőségét, szóval az se szerencsés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2879 Dátum: 14 nov 24, 18:03:44 » |
|
444-et nem a cikkek miatt olvasok, hanem a kommentekért. na de egyébként hogy gondoltad hogy belépteted az országot az orosz gazdasági közösségbe?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 nov 24, 18:07:52 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|