24 nov 23, 13:25:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 481238 alkalommal)
0 Felhasználó és 10 vendég van a témában
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2835 Dátum: 14 okt 10, 18:54:07 »

Mondjuk én rohadtul nem értem, hogy mi az egészséges abban hogy mindenféle kicsavart testhelyzeten pózol az ember... Inkább már akkor beülök a templomba, és jókat röhögök magamban a csuhás hókuszpókuszain, meg süketelésén...
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2836 Dátum: 14 okt 10, 18:58:14 »

Mondj már példát a csuhás süketelésére és hókuszpókuszaira.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2837 Dátum: 14 okt 10, 18:59:32 »

Pl: amikor aktuálpolitizálnak  választás előtt és burkoltan utalnak rá kire kellene szavazni.

true story.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2838 Dátum: 14 okt 10, 19:21:08 »

Többek között... Meg a napjaink problémái, meg ami épp az eszébe jut...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2839 Dátum: 14 okt 10, 19:25:23 »

Valamivel hülyíteni kell a népet. Biztos improvizált egy kicsit.  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2840 Dátum: 14 okt 11, 13:59:20 »

Mondjuk én rohadtul nem értem, hogy mi az egészséges abban hogy mindenféle kicsavart testhelyzeten pózol az ember...

Amúgy próbáld ki és megtudod.  Nevet

Gdat-nak találtam egy újabb, helytelenül használt latin idézetet (az "exceptio probat regulam" után) Nevet

1. De mortuis nil nisi bene. Ezt következetesen úgy fordítják, hogy "Halottakról jót vagy semmit". Ez mindenképpen helytelen, mert a latin "bene" jelentése 'jól'. A 'jót' az "bonum" lenne. És az eredeti jelentésében van igazán értelme a mondásnak: "halottakról jól (tehát az igazat) vagy semmit". Hiszen a halott nem tudja magát megvédeni a hamis vádakkal szemben. Ám a tényeket (még ha azok között rosszak is vannak) el lehet mondani. Tehát nem kell szépíteni semmit, de hazudni sem szabad!
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 12, 08:55:33 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2841 Dátum: 14 okt 12, 10:02:26 »

Mindig is utáltam ezt az idézetet. Sose értettem, hogy ha valaki egy paraszt volt az életben, vagy tett dolgokat az életben amik nem voltak túl szépek, halála után nem mondhatta ki az ember. Faszt nem, ez hülyeség volt. Viszont így van értelme, most már ennek a mondásnak. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2842 Dátum: 14 okt 12, 14:19:41 »

Tudtommal az eredeti mondás "De mortuis nil nisi bonum dicendum est".
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2843 Dátum: 14 okt 25, 17:34:12 »

Találó a kép! Yeah, science, bitch! Nevet

Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2844 Dátum: 14 okt 26, 11:23:00 »

Ha tisztán látszanak a csillagok, akkor meg szoktam állni bármit csinálok és felnézni az égre. Miért nem csinálja ezt több ember?  Nevet

Más: küldöm azoknak akik még mindig tagadják hogy ítélkezni szoktak, meg hogy ítélkezni rossz és hogy előbb meg kell ismerni majd utána ítélni, stb bla bla baromságok.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=lErOaUF1GeI" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=lErOaUF1GeI</a>

Look, as sentient meat, however illusory our identities are, we craft those identities by making value judgements. Everybody judges, all the time. Now, you got a problem with that, you’re living wrong.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2845 Dátum: 14 okt 26, 12:09:45 »

Ha tisztán látszanak a csillagok, akkor meg szoktam állni bármit csinálok és felnézni az égre. Miért nem csinálja ezt több ember?  Nevet
Van, hogy úgy megyek haza, hogy csak a csillagokat bámulom, vagy kifekszem a földre, még akkor is ha hó van alattam és bámulom az eget, a csillagokat.

Másra: Nem az a gond, hogy az emberek itélkeznek, hanem mikor átesnek a ló túloldalára.
Ennyi erővel, ha megismerjük sem kellene utána itélni az embert, pont mert megismertük a történetét. Az meg az ő élete, meg hasonló baromságok. Belénk van kódolva, hogy itélkezzünk, csak, mint feljebb említettem, átszoktak esni az ember a ló túloldalára, ami már nem normális.
 Random példa az itélkezésre, Ayumi. Nem ismertük, annyit nem is írt magáról, megismertük és jobban kritizáljuk. Meg az emberekben mikor olvassák, hogy mit ír, egyszerre öltik fel a szánalom és a szomorúság, hogy egy ember ennyire nem akar tenni az életéért SEMMIT. Bár valakinél a leszarom érzés ötlik fel.
Itt van most a titulusa amire tegnap is felhívta a figyelmünket, hátha valaki még nem fordította le, mert a macskához nem illik az, hogy Morause fan girl... Van egy szó erre, megszálott, bár ilyenkor bekapcsolódik az a felem, ami inkább szánja szegényt és azt mondanám a megszálott helyett, hogy magányos.
Amúgy nem tudom miért írtam ezt le, de most már nem törlöm ki.

-------------------
Rustnak is baromira igaza van itt. Szabad, nem szabad, de itélkezünk. Amúgy bárhogy éljük az életünket, legyünk szentek, vagy szajhák... nem lesz olyan se, hogy valaki ne itélne el minket.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #2846 Dátum: 14 okt 26, 12:20:33 »

Igazából az első mondata még fontosabb is, mivel azt mondja ki hogy az identitásunkat az értékítéleteinkből építsük fel.

Sokan még most is, általában nők körében látom hogy tagadják az ítélkezésüket.
Naplózva
dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2847 Dátum: 14 okt 27, 10:01:43 »

Jó, mondjuk ez egy régebbi cikk, de látod Coelho, csinálsz ask fm-et vagy mi ez, és te is lehet ilyen..khm.."menő"ikszdé

http://444.hu/2014/07/31/csak-kerdesekre-valaszolnak-tizezrek-rajonganak-ertuk/
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2848 Dátum: 14 okt 30, 16:40:54 »

Idáig azért nem süllyedek. Nevet És amúgy is minden kérdésre önmagadban kell keresned a választ.

Naplózva

dehunter
ANBU Kapitány
*

« Válasz #2849 Dátum: 14 nov 03, 18:45:17 »

Azért 1napra 1 embernek 2600-2700ft kajára az  78 000 Ft 1 hónapra.
És még Norbinak abban a kijelentésében sincs teljesen igaza, hogy a gazdagok lennének elhízva, mivel a szegényebbek azok  akik inkább a "szemetebb" kaját veszik meg, és nem fognak TK kenyeret, kókusz  lisztet, kókusz olajat etc. venni.

Amúgy 1tábla csokijuk meg 840ft ami 100g.  Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 188 189 [190] 191 192 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins