24 nov 23, 19:07:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 481431 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2820 Dátum: 14 szep 25, 14:22:52 »

Annyira kell a hozzászólás, hogy nem is külön hozzászólásba raktam bele, hanem egy másik mellé, érdekességképpen.  Nyelvesít

A Görögország, mint Nyugat-Európa fel se tűnt a mondatban (bár lehet, hogy a cikk a hidegháború alatti politikai berendezkedés és a Vasfüggöny alapján sorolt országokat Kelet- és Nyugat-Európába).
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2821 Dátum: 14 okt 01, 07:23:08 »

Oltáááás! (csak aztán nehogy mérgező védőoltás legyen, badummmm-tssss  Nyelvesít)
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2822 Dátum: 14 okt 04, 20:35:22 »

Pénteken, munkaidő vége felé elég hosszan arról beszéltem a főnökömmel, ő hozta fel a témát, hogy mitől gondoljuk/érezzük magunkat embernek az emberek között, honnan, vagy mitől ered az én tudat, és hogy mivel tudom azonosítani magamat. Illetve hogy a nyelven kívül van-e olyan közeg melyben gondolkodhatunk.

Az egy jó munkanap volt.  Nevet
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2823 Dátum: 14 okt 06, 08:23:46 »

Nem valamilyen bölcsész munkakörben dolgozol véletlenül?  Nyelvesít
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #2824 Dátum: 14 okt 06, 09:26:18 »

Az ilyenhez nem kell bölcsész munkakörben dolgozni, gyakorlatomon is az üzemvezető sokszor felhozta munka közben meg hazafelé is azokat a témákat, hogy mitől is lesz boldog az ember, hogy kell keresni a boldogságot, mindig csak a jelenben kell élni és sok más hasonló témát. Szerettem ezeket a beszélgetéseket.
Igaz kevésbé volt vicces, mint mikor egy másik cégnél, a kóreai főnököm, úgy 2 hetente megkérdezte, ki rasszista. Majd amikor mindenki elmondta, hogy nem a más rasszokkal van leginkább bajunk, de persze vannak sztereotípiák amiktől nehéz elhatárolódni, főnök mindig nevetve kifejtette, hogy már pedig ő rasszista, majd felsorolta ki mindenkit utál.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2825 Dátum: 14 okt 09, 08:56:35 »

Ha igaz is, majd valahogy túléljük Nevet

http://www.origo.hu/nagyvilag/20141009-aki-jogazik-az-nem-kereszteny.html

A kommentek szokás szerint viccesek.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 09:00:21 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2826 Dátum: 14 okt 09, 11:33:58 »

Azért ezzel a kommenttel teljesen egyet lehet érteni szerintem: Én a helyedben őrülnék, hogy van még kereszténység, mert hidd el jobb egy ilyen alapokon felépített Európában élni mint naponta hallgatni a müezzint!

Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2827 Dátum: 14 okt 09, 11:42:26 »

Viszont aki jógázik az egészségesebb. Ennyi...
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2828 Dátum: 14 okt 09, 12:00:32 »

Nekem semmi kedvem egy csuhás artikulálatlan üvöltését hallgatni napi többször is a templomtoronyból... smirksweat
Mondjuk Egerben, meg Pécsett van már rá példa.. Turisztikai látványosságnak jó, de na...
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2829 Dátum: 14 okt 09, 16:15:26 »

Te voltál már templomban? Mert nem úgy néz ki.

Egyébként teljesen vicces mik vannak, de ti ketten (főleg Ayumi) ne legyetek már ennyire begyöpösödöttek a kereszténység ellenességetekkel. Nagyon fárasztó.
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2830 Dátum: 14 okt 09, 20:30:43 »

Tudod miről van szó?  Hmm? Én a müzzein énekéről beszélek... Írd be a yutubba, hogy müzzein éneke... ÉS HALLGASD VÉGIG.. éS KÉPZELD EL, HOGY MINDEN TORONYBÓL EZ HALLATSZIK NAPONTA TÖBBSZÖR... Véletlenül capsot nyomtam, de lusta vagyok újraírni a hsz-t... Mondjuk jó így is....  Ja és szoktam járni templomba.. Ugyanis én hordom a 85 éves nagymamámat templomba, már ha van időm... Jókat szoktam derülni a csuhás süketelésén... A múltkor is a mikrósütőről, meg a modern világról kalamolt valamit két miatyánk közben...
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2831 Dátum: 14 okt 09, 20:37:26 »

Nem vagyok vallásellenes, vagyis de, a túlzott elborult vallás ellen vagyok.
Viszont a hszemnek amire reagáltál ennek nincs köze. "Aki jógázik az egészségesebb." Ez egy tény...
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #2832 Dátum: 14 okt 09, 21:55:09 »

Gabesz: Bocsánatot kérek akkor, hogy fére értelmeztem a hsz-t, csak sajnos pont Ayumi után írtad és róla üvölt, hogy fogalma nincs arról amiről ír, de hacsak szóbakerül a kereszténység írnia kell valamit.
« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 21:58:15 írta noemimi-chan » Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2833 Dátum: 14 okt 09, 21:59:22 »

Csak hogy hozzászóljak a témához valami okosat. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 okt 09, 22:02:28 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2834 Dátum: 14 okt 10, 07:48:36 »

Az a poén, hogy az egész durcimurci az előző pár hsz-ben onnan ered, hogy Ayumi beírta, hogy jógázni egészséges, Gabesz ellenérzéseit fejezte ki az ellenérzéseit, mire noe mindkettőt lehordta, mert keresztényellenesek, majd rájött, hogy Gabesz nem az, de Ayumi még mindig az, mert jógázni egészséges.
Ez nagyon random. Tetszik.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 187 188 [189] 190 191 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins