24 nov 23, 18:59:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 481425 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2805 Dátum: 14 szep 23, 10:31:35 »

Hát nem tudom, tényleg nehéz elhinni, hogy még van ilyen normális országokban, de nem lehetetlen persze. De a mai feministák akkor sem ezzel foglalkoznak, hanem hülyeségekkel, hogy az is "nemi erőszak", ha egy férfi megbámulja egy nő seggét az utcán, meg ilyenek. xD
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2806 Dátum: 14 szep 23, 10:36:18 »

Amúgy a témát csak Emma Watson fotói miatt vetettem fel, erre mindenki ráharap a feminizmusra. Nevet

« Utoljára szerkesztve: 14 szep 23, 12:01:31 írta MrSaiyan Coelho » Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2807 Dátum: 14 szep 23, 17:17:21 »

Idézet
A feminizmussal csak az a baj, hogy még létezik. Amikor indult, szerintem érthető követelései voltak. Pl. hogy ugyanazért a munkáért a nők is ugyanannyi fizetést kapjanak, mint a férfiak, meg, hogy legyen választójoguk stb. De ezeket mind elérték már, de a mozgalom mégis megmaradt, és egyre vadabb baromságokat kell kitalálniuk, hogy a saját létjogosultságukat igazolják. Mert azért páran ebből nagyon jól megélnek.
Hát nem tudom, tényleg nehéz elhinni, hogy még van ilyen normális országokban, de nem lehetetlen persze. De a mai feministák akkor sem ezzel foglalkoznak, hanem hülyeségekkel, hogy az is "nemi erőszak", ha egy férfi megbámulja egy nő seggét az utcán, meg ilyenek. xD

Annyira nem nehéz utánaolvasni:
http://www.mennyitkeresel.hu/nok_ferfiak_fizetes_kulonbseg

http://www.vg.hu/kozelet/tarsadalom/dobbenetes-a-kulonbseg-a-ferfiak-es-a-nok-fizetese-kozt-430830

Én a negatív oldalára csak a közelmúltban döbbentem rá, amikor burkoltan ugyan, de minden lánnyal közlik, hogy esélyed sincs az olyan szakokra, mint az általános sebészet, érsebészet, meg úgy a sebészet összes ága kb. Azon persze nem lepődtem meg, hogy volt egy professzor, aki olyan indokokkal buktatta meg a lányokat, hogy "a nők nem valók ide, menjenek szülni", hülye vizsgáztatók mindenhol vannak. De nem hiába nem találkozol bizonyos szakterületeken nőkkel, mikor az orvosi egyetem 60%-át (ma már) nők teszik ki.

És van még elég sok ilyen szakma, lásd csak a szakácsokat.

Szimplán ezt rosszul reagálják le mind a nők, mind a férfiak. A férfiak egyik része azt gondolja, hogy mindenki mindenhol mennyire egyenlő (ami szinte meg is valósult alsóbb körökben, de azért olyan helyeken, ahol nagyobb pénzek forognak, ill. tényleg régóta az egyik nem által uralt szakmákban közel sincs így), a másik része meg azt, hogy a feminizmus egyet jelent lemondani a lovagiasságról meg vitézségről. Mindkettő hibás, a nők párszor belinkelt idióta véleményét meg már meg sem említem.

Ráadásul nem feltétlenül rossz a munkamegosztás ilyen szinten, nem hiszem például, hogy óvónői szerepre nagy eséllyel pályázhatna egy férfi, bár ki tudja. De azért tényleg vannak olyan szakmák, amiket mindkét fél tökéletesen el tudna látni, csak szimplán az egyik kiszorítja a másikat, az meg valóban igaz, hogy a nők kevesebbet keresnek.
De mára szerintem hülyeség feminizmusnak nevezni, inkább azt kéne hangsúlyozni, hogy mindkét nemet illessék meg azonos jogok, és nem csak az egyikről beszélni folyamatosan.
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2808 Dátum: 14 szep 23, 17:54:34 »

Sokszor nem az a probléma (nekem legalábbis ez az álláspontom) hogy ki mit csinál, ki takarít, ki mit dolgozik mennyit keres egy családban stb., hanem a legtöbb férfinak az az álláspontja/szokása (még ha nem is mondják ki nyiltan, vagy csak tudat alatt de így vannak ezzel), hogy "én vagyok az úr a háznál, én vagyok a fő irányító csak mert én vagyok a férfi".
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2809 Dátum: 14 szep 23, 18:08:12 »

Legalább ugyanennyi nővel is ez a helyzet.

Tényleg nem általánosításként mondom, mert a többség nem ilyen, de nagyon sok nő úgy él vissza a jogaival, mint a cigányok szoktak a magukéval. Meg vannak ezek az idegesítő apróságok, hogy a nő lehet hisztis, max ráfogja Miki bára, de ha a férfi megemeli a hangját, az már félig családon belüli erőszak. Kis dolgok ezek, de az a lényeg, hogy a mindennapokban egy nő sok mindenre hivatkozhat a nemével, míg mi nem.
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2810 Dátum: 14 szep 23, 20:49:33 »

Itt a beidegződésekkel van baj, meg az emberi birkasággal... Vannak a tipikusan nemhez kötött szakmák, ami a rossz beidegződés, és a Saphira esete, hogy a professzornak nevezett vén faszkalapok sorra buktatják a jövő tehetségeit, mert nehogymá nőből legyen sebész mennyen szülni, meg főzni... Ez az emberi birkaság...
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2811 Dátum: 14 szep 23, 20:59:36 »

Én pl. utálom a női főnököket. Biztos van kivétel, de általában vagy töketlenek, vagy embertelenül kegyetlenek, hogy kompenzálják azt, hogy nőből vannak. Nem erre lettek kitalálva biológiailag.
Naplózva
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2812 Dátum: 14 szep 23, 21:06:36 »

Sok női főnök hárpia, de ismerek nagyon rendes női főnököket.

Amúgy nekem mindegy hogy férfi vagy nő a főnököm csak ne köcsögösködjön legyen meló meg fizu.
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2813 Dátum: 14 szep 23, 21:09:08 »

Én már bőven beérem az utóbbival is... Az előbbit nem szabad túlzásba vinni...
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2814 Dátum: 14 szep 24, 11:25:44 »

http://en.itar-tass.com/world/750989

Grave found on Ukrainian National Guard positions in eastern Ukraine
Militias of the self-proclaimed Donetsk People’s Republic on Tuesday found burials on the site of Kommunar mine’s wood depot, 60 kilometres from Donetsk.
The first exhumation results following the discovery showed that the civilians, mainly young women, had been raped, tortured, tied up and gunned down.

Remélem Putyin nem vár tovább. Nyomorult tetvek. Atomot nekik.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2815 Dátum: 14 szep 24, 15:56:50 »

Coelho imádni fogja a cikket mivel hozzá hasonlóan megélhetési rettegésről szól.

http://tldr.444.hu/2014/09/24/igy-lesz-magyarorszagbol-latin-amerika/
Naplózva
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2816 Dátum: 14 szep 24, 18:05:09 »

Ezt nem olvastam végig, csak egy hasonló témájú, rövidebb cikket, de szerintem sajnos ez egy elég reális jövőkép.

http://444.hu/2014/09/24/nem-nem-fognak-emma-watson-meztelen-kepei-felbukkanni-az-interneten/

Csalódottak lehetnek a fórumos Emma Watson-rajongók. Nyelvesít
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2817 Dátum: 14 szep 24, 18:38:47 »

Idézet
Itt 25 év alatt csak két apró anomália, Észtország és Szlovénia jutott el odáig, hogy az EU-ba fogadva, hatalmas nyugati támogatással megtolva nagyjából olyan szintre jusson el, mint a rendszerváltás előtti Nyugat-Európa két legszegényebb országa, az egyébként valódi demokratikus vagy kapitalista hagyományokkal soha nem büszkélkedő Görögország és Portugália.

Nem értem ezt a mondatot.
Naplózva

MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2818 Dátum: 14 szep 25, 10:42:58 »

Mit nem értesz benne? Vagy a tartalmával nem értesz egyet?

http://444.hu/2014/09/25/the-unfappening-muveszek-siettek-a-szexbotranyban-erintett-muveszek-segitsegere/

Mit ki nem találnak, hogy véletlenül se merüljön feledésbe az a bizonyos nap. Nevet
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2819 Dátum: 14 szep 25, 13:15:39 »

Nem értek vele egyet. Mármint ezzel a politikai jellegű földrajzi pofátlansággal. Lekelet-európázza Szlovéniát, aztán nyugat-európázza Görögországot. Hát oké, én már azon sem lepődöm meg, hogy néhány külföldi forrás Törökországot is Nyugat-Európához sorolta, mert miért ne.

A lopott képes témát nem unod még? Vagy miért nem viszed a férfi topicba, miért itt kell posztolgatni? Ennyire kéne a több hozzászólás?
Naplózva

Oldalak: 1 ... 186 187 [188] 189 190 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins