24 nov 30, 07:38:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 483882 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Aes Sedai
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2490 Dátum: 14 jún 05, 14:16:40 »

Ha valaki úgy akarja kiélni az örömét, hogy kiírja az előrehaladását érettségin/vizsgaidőszakban stb a facebookra, hát miért ne. Én inkább örülök neki, ha azt látom, hogy valaki jól halad a dolgaival. Meg különben is, ha valakit nem motivált elsős korában a pirospont, akkor az sokkal nehezebben jut el az érettségiig, vagy akár a diplomáig. ikszdé
Naplózva
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2491 Dátum: 14 jún 05, 14:21:20 »

Az ilyeneket amúgy is jobb olvasni, mint a "jobb lett volna fel se kelni" posztokat. 
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2492 Dátum: 14 jún 05, 15:59:06 »

Szerintem meg rohadjon meg mindenki, aki kiírja május 30-án, hogy pápá vizsgaidőszak...
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #2493 Dátum: 14 jún 05, 16:08:34 »

Az nem is vizsgaidőszak ami május 30-ig tart, ez örök tövis marad, amikor én még július 12-én is szigorlatoztam.  Nevet
Naplózva
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2494 Dátum: 14 jún 05, 18:03:29 »

Teljesen igazad van shiranai.
Meg a pipa kifejezésen se értem miért kell fennakadni. El is kellett párszor olvasni a hsz-ed Marci, hogy felfogjam, hogy neked ezzel gondod van. Egyébként én meg a szóközeid hiányától kapok agyfaszt...

Most hogy így említetted, megnéztem és tényleg nagyon egybefolyik a dolog, figyelni fogok rá a jövőben Nevet

Egyébként meg nem azzal van problémám hogy valaki érettségizik, nyelvvizsgázik, hanem ahogy előadja. Persze, nekem is jó volt mikor ezt vagy azt letudtam, de nem hiszem hogy ki kellett volna írnom akárhová hogy jöjjön a seggnyalás a hú de menő swag haverjaimtól.

A pipa meg egyéni dolog, úgy látszik csak én húztam fel magam rajta. De engem akkor is zavar hogy miért nem lehet rendesen írni mint élőbeszédben, valamilyen szintű igényesség szerintem nem árt attól függetlenül hogy FB-n vagy fórumon vagy akárhol vagyok.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2495 Dátum: 14 jún 05, 20:57:17 »

Mondjuk azért, meet annak nincs értelme, hogy: érettségi kész? Elvégre már hónapokkal azt megelozoen is kész volt. Te maximum teljesítetted, vagy ott voltál.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2496 Dátum: 14 jún 06, 07:49:51 »

http://hvg.hu/kultura/20140220_Tobbszivu_szerelem_leszel_a_baratnonk

Hm, érdekes cikk, elgondolkodtatott.  Nevet
Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2497 Dátum: 14 jún 06, 07:58:43 »

Olvassátok el az első oldalt. Felettébb érdekes.
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2498 Dátum: 14 jún 13, 11:30:10 »

A cikkhez inkább nem szólnék hozzá, de az érdekes, hogy a monogámiát házasságra és sima párkapcsolatra is mondjuk, míg a poligámia csak a többnejüség esetleg többférjűséget jelenti.  Ehelyett inkább a poliamória szót használják erre a hedonista életmódra.
Naplózva

Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2499 Dátum: 14 jún 13, 20:37:53 »

Ami nem illik a természet rendjébe, az sosem lesz természetes. Abszurditás a köbön, megtapsolhatjuk magunkat ismét.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2500 Dátum: 14 jún 13, 20:53:13 »

Miért, mi a természet rendje? Nonszensz, ha valaki azt gondolja, hogy az emberiség a természeten kivül helyezkedik el, hiszen abban él, akármennyire is próbálja a saját igényei szerint átalakítani. Nem élünk harmóniában a természettel? Na ezt már aláírom.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #2501 Dátum: 14 jún 13, 21:14:29 »

Tegyük fel, hogy mindenki baszik mindenkivel a természet rendje szerint - koton és gyógyszerek nélkül. Legyünk még nyitottabbak, felejtsünk el mindent, ami konzervatív vagy rendhagyó: akár szeretkezhetsz a saját anyáddal vagy a testvéreddel is. Mi lesz ennek az eredménye? Betegségek tömkelege. Erre mondtam, hogy ami nem fasza, azt a természet kiszelektálja a picsába. Csak így diszkréten. 
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #2502 Dátum: 14 jún 13, 22:14:26 »

Ez érdekes.  Nevet

A legtöbb embernél (itt a "modern" országokban) nem is az erkölcs meg vallás és társaik szabnak gátat ennek (legnagyobb részben),valójában ami "monogámmá" teszi az embert az a féltékenység és a szexuális birtoklási vágy. Bizonyos tekintetben ez is "természetes állapot" mivel a birtoklás és a féltékenység  ösztönös cselekedetek.
Ami a legtöbb emberben ott van: "Ami az enyém az az enyém", meg "megüt a guta ha ránéznek a szerelmemre" (és ez főleg a pasikra jellemző, náluk erősebb a szexuális birtoklási vágy mint nálunk nőknél, persze ez nem azt jelenti hogy nekünk ilyen nincs).  -és a monogámia ezért fejlődött ki, ezért lett törvénybe iktatva, vallási/erkölcsi szabályokhoz kötve.
Akár még működhetnek is az ilyen polikapcsolatok bizonyos "lazább" személyeknél.
Ha van akik belemennek és jó nekik így mert nem "féltékenyek" és a birtoklástól el tudnak tekinteni megosztva másokkal ami az övék , akkor az semmiképpen sem elítélendő, mert csak azokra tartozik akik érintettek.

Idézet
akár szeretkezhetsz a saját anyáddal vagy a testvéreddel is.
A vérfertőzés nem véletlenül tabu, egy ilyen "kapcsolatnál" genetikai tényezők is közrejátszanak hiszen beteg gyerekek születhetnek belőle. Szerintem normális ember nem húzná meg a saját anyját akár elítélnék érte (akár  törvény akár társadalom)  akár nem, mivel nem vágyna rá hogy megtegye.

Idézet
- koton és gyógyszerek nélkül
Az embernek azért van agya hogy használja. Feltalálta ezeket a dolgokat, alkalmazza ezeket a dolgokat, tudja hogy mire valók ezek a dolgok és hogy mi történhet ha nem "védekezik".
Attól hogy valaki több mindenkivel van még nem válik "primitívvé" attól még tud gondolkodni és fel bírja fogni hogy mi a jó neki. Miért csinálnák az emberek ezek nélkül?

Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2503 Dátum: 14 jún 13, 22:16:50 »

Viszont ha megnézed, akkor nem minden állatfaj választ magának párt egy életre, egy hímnek több nősténye van. Ez is természetes. Nem tudom hogy a főemlősöknél hogy megy a párválasztás, de ha vannak olyanok ahol több nőstény jut egy hímre,akkor az embernél miért ne lehetne?

Ayumichan megelőzött Nevet
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 13, 22:18:52 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2504 Dátum: 14 jún 13, 22:17:33 »

És aki nem természetesen viselkedik -baszik az anyjával, hogy a példádnál maradjak- annak a genetikai állománya szépen az enyészeté lesz. Ez teljesen korrekt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 165 166 [167] 168 169 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins