Igen, de eddig génekről volt szó. A celluláris memória és az epigenetikus markerek már csak a környezetből eredő hatásokra válaszolnak a hisztonmódosításokkal, de nincsenek genetikailag meghatározva, sejt-sejt adódnak tovább, utódokba csak ritkán. Szóval, epigenetikusan megint ott vagyunk, hogy valamilyen módon a már celluláris, fötális és extrauterin változások hozzák létre.
Ha viszont rasszista módon (ahogy mi tettük

) népekre akarjuk kiterjeszteni elméletünket, és egész populációkban megjelenő adott hajlamot akarunk vizsgálni, akkor mindenképpen genetikus mutációra, génre tippelnék először, és csak utána az epigenetikus módosításokra. Persze, lehet, hogy az utóbbi lenne a jó válasz.
Azt szokták mondani, hogy a genetika a tisztázatlan szöveg, az epigenetika meg a központozás, ami értelmessé teszi a nagy egészet. De nem ad hozzá olyan szót, ami amúgy sincs ott.
Ma írtam meg életem utolsó biokémia zh-ját remélhetőleg, szerettem volna hanyagolni a szigorlatig.

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebookon volt valahol egy rovásírásos szöveg, tele az ilyen kommentekkel:
A mai nyelv rovásírással eleve baromság. Amúgy inkább szakrális írás volt, mint a vikingeknél a rúnák. A svédek mégse írják ki rúnákkal, hogy Göteborg, ugyebár...ami azért is lehet, mert jobban tisztelik a szakralitást és a hagyományaikat. De azért is lehet, mert nettó hülyeség. Nos, turbószittyáék nettó hülyék is, meg nem is tisztelnek semmit. Ez csak önvállveregetésre jó a lúzereknek. A rovásírásnál még a klingon ábécé is előbb lesz hivatalos.
Tetszik · Válasz · 32 · Tegnap, 20:23
Így van. Mondjuk, nekem pont turbószittyáék vették el a kedvem tőle. De nekik sikerült rendesen, egész hátralevő életemre.
Tetszik · 15 · Tegnap, 20:03
A magyar fa örök lenne, ha csak a gyökereken múlna, elég gyökér van, aki azt hiszi, jelképekkel lehet magyarnak lenni, meg ellenségkereséssel. Odáig egyik übermagyar sutyerák se jut el agyilag, hogy harcituruly ide, nagyonszent korona oda, amíg ennyi pénzből nem lehet rendesen megélni, aki teheti, menekül az átkozott, dekadens, nemzetietlen Nyugatra. Na akkor mire is a nagy magyarkodás?
Tetszik · Válasz · 4 · 17 órájaEbből kettőt ugyanaz a személy írt, gondolom néha random eszébe jutott neki egy-két szitokszó és beírta, nehogy ne adja elég heves jelét, hogy ő mennyire elítéli turbószittyáékat. Csak szerintem vicces ez a hozzáállás?

Arról ír, hogy mennyire elítéli az ellenségeskedést, de közben meg másokat turbószittyáz meg übermagyar sutyerákoz, csak mert ismerik a rovást?
Legalább ne összefogásról beszélne, mielőtt az emberek egy jó részét leszólja, mert így annyira hitelét veszti az egész.