viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2505 Dátum: 14 jún 13, 22:20:57 » |
|
Az emlősöknek csak 10%-a monogám, a legtöbb esetben a hím több nősténnyel párosodik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2506 Dátum: 14 jún 13, 22:34:29 » |
|
Viszont ha megnézed, akkor nem minden állatfaj választ magának párt egy életre, egy hímnek több nősténye van. Ez is természetes. Nem tudom hogy a főemlősöknél hogy megy a párválasztás, de ha vannak olyanok ahol több nőstény jut egy hímre,akkor az embernél miért ne lehetne?
Ez egyszerű: A női egyenjogúság miatt. Meg azért mert bennünk is ott lakik a "zöld szemű szörnyeteg" és birtokási vágyunk is van (még ha enyhébb is, szerintem ez a régi idők többnejűségének "hagyatéka" hogy a nők könnyebben megbocsájtanak megcsalásnál mint a palik persze embere válogatja). Szóval nem "osztozkodunk" mi sem. Egyébként van olyan hely ahol így van pl az arabok.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #2508 Dátum: 14 jún 14, 14:43:50 » |
|
Miért kéne azzal megjutalmazni, hogy nem kell szembenézni a tetteid következményével? Gyorsan elaltatunk, nem fog fájni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2510 Dátum: 14 jún 14, 14:53:22 » |
|
Egyáltalán nem biztos hogy csak "sima" elaltatásra gondolt, léteznek azért durvább dolgok is. Egy kis kerékbetörés meg hasonlók. és az sem kell hogy azonnal végrehajtják. A halál az halál, a legtöbb ember ragaszkodik az élethez és halált mindennél jobban zokon venné.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2511 Dátum: 14 jún 14, 14:58:01 » |
|
A halálbüntetés ellen szól, hogy emósokat pl. nem lehetne kivégezni, mert még örülnének is neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2512 Dátum: 14 jún 14, 14:59:49 » |
|
Kerékbetörés, kövezés, akasztás, elektrosokk...Kínzást alkalmazni büntetésnek, akkor már mi sem lennénk jobbak, mint a bűnözők.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 14, 15:00:31 írta viktor6665 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2513 Dátum: 14 jún 14, 15:18:14 » |
|
Aki jobban vágyik a halálra mint a börtönéletre azt is meg lehet fogni valahogy. Nem feltétlenül kell minden gyilkost kivégezni, főleg nem azonnal. emósokat pl. nem lehetne kivégezni, mert még örülnének is neki. Ha meg egy emós gyilkol az általában öngyi lesz utána (mármint sok esetben). A gothok veszélyesebbek (hajlamosabbak a gyilkolásra) mert nem csak magukat utálják hanem az egész világot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #2514 Dátum: 14 jún 14, 17:29:23 » |
|
Uramisten Ayumi, inkább mesélj a macskádról.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #2515 Dátum: 14 jún 14, 18:08:38 » |
|
Vagy blogolok, úgyis van mit "kiírni magamból" mostanában... csoda hogy nem szórok villámokat a feszültségtől
Amúgy támogatom a halálbüntetést egyes személyeknél (mint pl a hasfelmetsző és hasonlók, akinek az a "hobbija" hogy gyilkol). Persze nem a tárgyalás másnapján mert nem szenved eléggé. Ha valaki szándékosan bánt valakit aki nem ártott neki szándékosan az fizessen meg érte.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #2517 Dátum: 14 jún 14, 18:22:16 » |
|
Úristen, öt perce ezen röhögök.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #2518 Dátum: 14 jún 14, 18:36:32 » |
|
Ezt nem ismerted még? Pedig klasszikus. Sok itt a köcsög.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #2519 Dátum: 14 jún 14, 18:38:03 » |
|
A végén még Coelho gonosz ikertestvére is megjelenik, kilós aranykereszttel a nyakában.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|