24 nov 26, 20:57:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 204
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Vita topic (kulturáltan vili?)  (Megtekintve 482687 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
MrSaiyan Coelho
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Szupercsillagparaszt

« Válasz #2475 Dátum: 14 jún 04, 17:08:06 »

http://divany.hu/poronty/2014/06/03/igy_emigralunk_negy_gyerekkel/

Érdekes cikk, de annak ellenére, hogy elítéli a gyűlölködést, kicsit sok benne a "Magyarországon ez is szar, az is szar" hozzáállás.  Gondolkozik
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2476 Dátum: 14 jún 04, 17:20:03 »

Én olvastam ezt a cikket amikor kijött, és nagyon felidegesített. Szegény németek, odaszakad nekik ez a sok szar alak. "Internetes firkász". Nyilván baromi nagy szüksége van a német társadalomnak még egy ilyenre.

Én csak a németeket (meg az egész világot) sajnálom, mert nekünk magyaroknak ezek nem hiányoznak ide.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 04, 17:20:40 írta Aes Sedai » Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2477 Dátum: 14 jún 04, 22:07:38 »

Nem tudtam, ezt hová tegyem, a duma topic hülye témái után nem akartam beírni, itt meg kissé szomorúnak érzem a feljebb olvasható gyökér internetes firkász irománya után, de mégis ide került.

Június 4-én mindenkinek meg kéne legalább egy pillanatra emlékeznie a múltról, és az iskolában esetleg ilyeneket is lejátszani néha a hatezer holokausztos film után. Persze legtöbben úgy sem nézik meg, mert kevés sajnos az ember, aki a saját múltjára szánna 25 percet a sok menő film helyett.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=_ov_7G4mbQg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=_ov_7G4mbQg</a>
Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2478 Dátum: 14 jún 04, 22:09:42 »

Pedig ma ünnepnap van! Egész nap állami ünnepiprogramokat rendeztek mindenfelé.

Barackfa idén nem volt, de a tavalyiról leszedték a gyümölcsöt, páleszt főztek belőle, és azt itták miközben kitalálták az idei programot.
Naplózva
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #2479 Dátum: 14 jún 04, 22:12:24 »

Inkább arról beszéljünk, hogy milyen tömegverekedések lesznek szerintetek a 100. évfordulón. Mert biztos vagyok benne, hogy lesznek.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2480 Dátum: 14 jún 04, 22:27:48 »

Figyelembe véve, hogy a világ mekkora sebességgel változik, én már semmit se merek jósolni. Ki gondolta volna még fél évvel ezelőtt, hogy a Krím hazatér Oroszországba még az idén? Konkrétan senki. (Kivéve persze az FSZB-t, mert senki se mondja nekem, hogy ezt az akciót két hét alatt szervezték meg az oroszok. xD)
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2481 Dátum: 14 jún 04, 23:19:55 »

Megnéztem Saphi, nem volt túl részletes, vagy nagyon eroteljes, de a célnak megfelelt, emlékeztetonek jó volt.

Egyébként lehet, hogy ökörséget kérdezek, de a szersodés nem csak 50 évre szólt? Nem változtatna semmin, de valamiért így rémlik.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #2482 Dátum: 14 jún 04, 23:33:47 »

Örülök, hogy megnézted, heo, végre valaki, aki szánt rá egy kis időt. Mosolyog Valóban nem volt valami részletes, de szerintem a vége nagyon meghatóra sikeredett.

Ezek az évfordulós legendák mindig visszatérnek, a 90. évfordulónál is mondogatták, hogy csak 90 évre szólt, mostanában a 100-ra mondják.
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #2483 Dátum: 14 jún 05, 00:05:53 »

Legends never die. Nevet

Még a középsulis tanárom mondta ezt az 50 évet, de lehet, hogy félreértettem valamit.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2484 Dátum: 14 jún 05, 07:14:01 »

Este még én is meglestem alvás előtt. Érdekes volt nagyon, na meg azért még mindig szomorú
Igazából az volt bennem, hogy vajon valamikor tényleg hasonlókat lefognak-e adni az iskolákban egyszer, akár a hatezer holokausztos film után?
Naplózva

Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2485 Dátum: 14 jún 05, 12:32:56 »

Én is megnéztem. A szíve szakad meg az embernek, de a firkásszal annyiban egyet értek, hogy itt nagyon nagy bajok vannak. Folyamatosan a bomlasztás, porhintés megy, közbe a rendesen dolgozó emberek egyre jobban kimerülnek, a tolvajok meg egyre jobban szaporodnak és egyre több "joguk" van. Nincs még egy ilyen nép, ilyen történelemmel, és folyamatosan azon vannak hogy szétszórjanak. A "kelet" meg egyszerűen borzasztó. Nem érzem jól magam, egyszerűen ki se akarok menni ezekhez a bunkó, primitív emberek közé. Teljesen le vannak zsibbadva, semmit nem csinálnak, jobb Gyurcsányt meg Orbánt szidni, cigányozzunk meg mikor mi mert az sokkal könnyebb, de amikor tenni kéne valamit KÖZÖSEN, az már nem megy, mert hát nehogymár azt csináljam mint a szomszéd, azért se csinálom úgy.

Az elmúlt időszakban meg túl mainstream lett ez a kiköltözés külföldre. Már boldog-boldogtalan költözik ki, tökmindegy minek, meg hogy csak menni. Egyrészt érhető, az oktatás is ahogy áll az szánalmas. Annyira de annyira lebutultak az emberek. Mikor már írni meg beszélni se akarnak rendesen. Ugye nemrég volt érettségi, és olyan agyfaszt kaptam hogy az hihetetlen. Mindenki kiírkálta hogy magyar érettségi pipa, matek érettségi pipa. PIPA minden. Undorító. A kész szó ugyanannyi betű. Vagy megvan. Letudtam. De nem, a pipa az sokkal menőbb. Bár ez lehet csak nekem probléma ennyire :DD Meg ki a francot érdekel őszintén hogy érettségizek valamiből? Mindenki azt hiszi olyan világmegváltó eredmény egy szaros jogosítvány, KRESZ vizsga vagy nyelvvizsga. És erre büszkék az emberek. Nem csodálkozok hogy valaki el akar innen menni, nekem is elegem van ebből a mentalitásból.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 18:05:35 írta Marci1996 » Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2486 Dátum: 14 jún 05, 13:28:46 »

Azt azért megkérdezném, hogy te nem voltál legalább egy kicsit büszke magadra mikor leérettségiztél, megszerezted a jogosítványodat, nyelvvizsgádat esetleg a diplomádat? Én ezekre roppant büszke voltam, akkor. Ma már persze látom, hogy ezek nem nagy dolgok. Az összefogásos résszel egyébként egyetértek, csak ez valahol furcsa volt számomra, hogy ennyire zavar mások apró öröme.
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 13:29:42 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #2487 Dátum: 14 jún 05, 13:44:26 »

Ja, shiranai én is veled értek egyet. Egyébként Marci jó dolgokat írt, de ebben az egyben nem értek egyet vele. Most miért ne legyen másnak sikerélménye? Meg különben is, ha első osztályos koromban piros pontot kaptam matekból, annak ugyanúgy tudtam örülni, miért baj ez? Nevet Főleg mert azon a szinten, ez komoly kihívásnak is számított. Az meg annyira relatív, hogy mi számít "nehéznek" és mi "könnyűnek", hogy ezen vitatkozni, vagy farkat mérni teljesen felesleges.
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #2488 Dátum: 14 jún 05, 13:54:07 »

Én is egyet értek shiranai-val, nem rétem miért gond, hogy ha az ember, az adott korában az adott szakaszokat amikért eredményt kap esetleg, azért boldog és büszke magára?
Akkor akadj ki inkább, ha egy témazáróra fogják ezt kiírni.
Naplózva

Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #2489 Dátum: 14 jún 05, 13:58:31 »

Teljesen igazad van shiranai.
Meg a pipa kifejezésen se értem miért kell fennakadni. El is kellett párszor olvasni a hsz-ed Marci, hogy felfogjam, hogy neked ezzel gondod van. Egyébként én meg a szóközeid hiányától kapok agyfaszt...
« Utoljára szerkesztve: 14 jún 05, 13:59:38 írta Morita » Naplózva
Oldalak: 1 ... 164 165 [166] 167 168 ... 204
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins