Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #885 Dátum: 09 aug 18, 22:05:46 » |
|
Legközelebb csillagok nélkül kommentelni! Oké? Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #886 Dátum: 09 aug 18, 22:24:18 » |
|
Legközelebb csillagok nélkül kommentelni! Oké? Moderátor
Lehet csúnya szavakat írni???jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #887 Dátum: 09 aug 18, 22:33:17 » |
|
Nem lehet káromkodni. Viszont a jóizlés határán belül lehet véleményt mondani ^^.
Szerintem az a baj ezzel a dallal, hogy pont arra uszít ami ellen szól.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nucklear
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #888 Dátum: 09 aug 18, 22:40:12 » |
|
Én is pont erre gondoltam...A deviánsabbik fajtájuk most jól beugat,de a normális meleg fog miatta szívni plusz nem hiszem hogy a jelenlegi Magyarországon túl bölcs dolog lenne provokálni a többséget...Meg egyébként is szerintem ez a buzulósdi nem tartozik senkire csak arra aki csinálja.Ha jól esik neki tőlem azt csinál amit akar...De ne vonulgasson...MAX kamionok nélkül....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #889 Dátum: 09 aug 18, 23:14:10 » |
|
Vonulgasson az kamionon csak ne budapest belvárosában.
Inkább az a bicskanyitogató ezzel a videóval, hogy támadja a tiszteséges magyar embert akinek szive joga, hogy ne tetszen neki az ha ilyesmit lát és, hogy ezért homfóbank rasszistának nevezi.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #890 Dátum: 09 aug 19, 13:53:36 » |
|
Ez a videó engem is eléggé felidegesített. Miért kell pont ezeknek kérkedni? Otthon azt csinál amit akar, de az utcára ne vigye ki. És valóban a normálisabbak ezt ugyanúgy elítélik.
Videó link törölve - By Moderátor
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 19, 23:26:01 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #891 Dátum: 09 aug 31, 14:40:43 » |
|
Fú! Egész nyáron nem voltam... Remélem mindenkinek szép nyara volt!^^ Témával kapcsolatban: Ismeritek a Skins című brit sorozatot? Az első két évadban volt egy meleg srác, akit nem közösítettek ki, mindenki tudta, hogy meleg, de a karakterének köszönhetően nem bélyegezték meg, hanem a társaság szerves része volt. Szóval szerintem az ilyen példa lenne a követendő. (Az a baj, hogy aki nem ismeri a sorozatot az nem igazán vágja mire gondolok...:S) Szerintem a probléma az, hogy a melegek jórésze dacból, bosszúból, vagy csakmert, mindenképp meg akarja mutatni, hogy ő meleg. (Lásd felvonulások.) Nem értem miért nem fogják fel az ilyenek, hogy rohadtul senki nem kíváncsi a "szexuális beállítottságukra". Én sem szoktam kiplakátolni, hogy mit csináltam péntek éjjel... jajj, nem vettem észre, hogy ez két hete ment... mérnem tudom kitörölni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 31, 14:48:15 írta vash21 »
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #892 Dátum: 09 szep 01, 16:07:42 » |
|
Na erröl a videóról viszont lehet vitázni. :http://www.youtube.com/watch?v=U2p4J9tiL-w Kiváncsi lennék hogy mit szóltok hozzá láthattátok már a híradókban és egy két hete elég nagy felzúdulást keltett. Az én személyes véleményem az , hogy ba**********************************************nyukat.
Én meg se néztem úgy föl ba**ott.Még a végén az lesz a beteg aki normális.+ arról nem is beszélve mennyit ártanak azoknak a homoknak,akik normálisan akarnak élni.... Engem a kommentelők zavartak jobban... "minden homofób menjen ki Iránba" Bevallom őszintén kevés dolog van amit nem tolerálok. Ezek közül az egyik a homoszexualitás.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Miroku
|
|
« Válasz #893 Dátum: 09 szep 01, 16:31:05 » |
|
Szerintem a probléma az, hogy a melegek jórésze dacból, bosszúból, vagy csakmert, mindenképp meg akarja mutatni, hogy ő meleg. (Lásd felvonulások.) Nem értem miért nem fogják fel az ilyenek, hogy rohadtul senki nem kíváncsi a "szexuális beállítottságukra". Én sem szoktam kiplakátolni, hogy mit csináltam péntek éjjel... a melegfelvonulás nem acélból van, hogy felhívják magukra a figyelmet, csak az ellen tüntetnek, hogy sok negatív kritikát kapnak.
|
|
|
Naplózva
|
Let's do our rock, scissors, and paper make your hands, don't blink your eyes... アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム
今日 も 君 信じる こと 忘れず に 見覚められて いますか。
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #894 Dátum: 09 szep 01, 16:35:02 » |
|
Miroku: Hát nem tudom. Az hogy felvonulnak még nem lenne olyan nagy gond, azonban a megjelenésük (ruházatuk és smink) megbotránkoztató, tehát túlzásba esnek ezzel kapcsolatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #895 Dátum: 09 szep 01, 16:39:41 » |
|
rondarnak van igaza.....nem lenne probléma itt a felvonulgatás mert mindenkinek szíve joga,ha ő fel aqkar vonulni akkor vonuljon,de normális ruhában,és ne smárolják végig a menetet...... Engem különösebben nem zavarnak a melegek,mert mindenkinek a mágn ügye mit csinál a négy fal között,a ripacsokat viszont nem bírom,akik döngetik a mellüket,hogy ők igenis melegek......
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #896 Dátum: 09 szep 01, 17:54:22 » |
|
Hagyjátok már a melegeket! Ők tudják mit csinálnak.. Mindenki ott árt saját magának, ahol akar... Különben is: Idézet a fórumszabályzatból: "8§ Tilos a fórumon a politikai, vallási és szexuális témák megbeszélése is! Minden ezzel kapcsolatos hozzászólást is törlünk! A korhatáros dolgok linkelése, a jó ízlés határain belül megengedett akkor, ha a képet link formájában külditek el hozzászólásotokban, illetve a hozzászólásotok elején felhívjátok a figyelmet a korhatáros tartalomra." Itt el volt nézve eddig is a fenti idézetben lévő témák megbeszélése, de azért ne vigyétek túlzásba ha lehet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aemy
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Chokolate Sisters fele
|
|
« Válasz #897 Dátum: 09 szep 02, 07:24:08 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 szep 02, 11:15:30 írta aemy »
|
Naplózva
|
Kimi o ai Shiteru G-sama Férjem! BLOGXapám: Cart' - Jányok: Temi, Nikkie, Esztii - Vej: Dani - Tanoncok: Aysee és Csibe
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #898 Dátum: 09 szep 02, 10:05:12 » |
|
Aemy, te miért írod az egyébkéntet p-vel? Nem kötözködni, vagy kioktatni akarlak, csak kicsit szúrja a szemem...bocs.^^
Ha néma és kulturált felvonulást tartanának (mint pl a műegyetemisták a 11.kerületi szesztilalom ellen), akkor nem lenne egy rossz szavam sem, de ez kész budapest parádé.
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #899 Dátum: 09 szep 02, 15:56:22 » |
|
Egyet értek vash-al. Nem a homikkal van bajom hanem azokkal akik ezt imádják mutogatni. És teszem azt nem hiszem hogy annyira szép látvány lenne ha például a kisfiaddal mennél az utcán és előtted elkezdené rázni a fenekét egy nőnek öltözött férfi. És akkor mit mondasz a kisfiadnak: "Mit csinál ez a néni apa?" "Ő egy bácsi aki néninek öltözött. De nyugi hisz ez teljesen természetes, fogadd el kisfiam te is! Sőt, tedd te is ezt!" Bocs, de van különbség magánügy és ízléstelenség között.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|