asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #90 Dátum: 09 okt 06, 15:40:15 » |
|
Én nekem az ananásza kedvencem (igaz Mon alig kapható...főleg csak konzervban ami meg nem igazi...)
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
TaraAkera
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
Ma is tanultunk valami újat gyerekek~
|
|
« Válasz #91 Dátum: 09 okt 06, 15:47:59 » |
|
én imádom a gyümiket,nyaaaah *__* nem bírom ki egy nap gyümölcs nélkül... az abszolút kedvenc a szőlő és az eper,de az ananászt is nagyon szeressem. Egyedül az ilyen trópusi furcsagágokat nem szívlelem,többek között a mangót. A mangóturmixot majdnem kihánytam xD Ésés persze a kókuszdió...csak ahhoz ritkán jutok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #92 Dátum: 09 okt 06, 18:20:42 » |
|
Ananászt lehet kapni az összees nagyobb boltban... A kisebb zöldségesek kivételével mindenhol... A szuper-hiper marketekben biztos kapsz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #93 Dátum: 09 okt 06, 21:12:58 » |
|
Naraaancs. *-* Abszolút kedvenc. Ahhoz képest mondjuk ritkán eszek, inkább tél körül, amikor szezonja van. Csak az a baj, hogy én azt szeretem, ami jó kemény és lédús, nem pedig az ilyen plöttyedt, félig aszodt, kevés létartalmút. Az utóbbi időben azonban rendre megszívtam. Szeretem még a mandarint, az almát, szőlőt, őszibarackot, kiwit, köszmétét, málnát, a sárgadinnyét és az epret is. (Utóbbi kettőt leginkább porcukorral.) *-* Mondjuk az epret csak gyümiként fogyasztom, tehát yoghurt és társainak epres változata szóba sem jöhetnek nálam. --- Amúgy hogy lehet a gyümölcsö(ke)t utálni? :O
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 06, 21:14:05 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #94 Dátum: 09 okt 06, 21:19:26 » |
|
Lehetséges... Volt egy lány osztályban általánosban, akinek 14 éves korára kihullott az összes foga mert nem volt hajlandó gyümölcsöt enni... Mert ő útálja a gyümölcsöket... Se tejet nem ivott, se gyümölcsöt nem evett... Van ilyen... Találkoztam vele pár hónapja és frankón protkót használ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
amina
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
/Anti NaruSaku fangirl/
|
|
« Válasz #95 Dátum: 09 okt 06, 22:32:01 » |
|
JESSZUS!!! (reakció az előző hsz-re) Én imádom a gyümiket főleg az epret
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #96 Dátum: 09 okt 08, 18:44:59 » |
|
az eper*-* báár a meggyet is imádom meg a sárgadinnyét dede a licsi is ott lehetne köztük x]
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #97 Dátum: 09 nov 19, 21:44:16 » |
|
barackot jelöltem be de azonkivül szeretem még az epret meg a szölöt de nincs olyan gyümölcs amit ne szeretnék ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Yumi-neechan
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #98 Dátum: 09 dec 03, 21:48:10 » |
|
Én ha nagyon gyümölcs hiányom van akkor eszek, akkor isalma és narancs, de az ananászt is szeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
esztike03
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 jan 10, 17:44:26 » |
|
az összes gyümölcsöt szeretm kiv. sárgadinnye dehát az örök best a: KÖRTEE!!!
|
|
|
Naplózva
|
Ha nem lenne sötét, sose látnánk a csillagokat.
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 jan 10, 20:01:41 » |
|
Az én kedvencem a zöldalma, a mandarin, és a narancs, és a citrom.. Hajj, de én nyáron almát eszek almával. Olyan is van, hogy felmászok az almafára, zenét hallgatok, lógatom a lábam, és levadászom a legszebb almákat, na, kész is a vacsora. Én is megeszek minden gyümölcsöt, de a sárgadinnyével annyira nem vagyunk jó haverok.. Jaj, még a dinnye nyáron.. azt viszont nagyon szeretem:D Ezt is utálom a télben, nincs semmiféle gyümölcs, csak a primőr meg az agyonvegyszerezett külföldi.. Igaz, elraktunk egy kis almát, de mi az nekem egy egész télre..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 10, 20:02:25 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 jan 10, 20:42:41 » |
|
Kivit nem egy nagyon gyakran eszem, de az a kedvencem. Második helyen pedig az alma áll, azt minden nap zabálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi I
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Shinigami
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 jan 19, 09:29:50 » |
|
Az Én választottam az ananász *-* Azt nagyon szeretem,csak a hámozása bajos,de megoldható Keresztapum sem eszik meg semmilyen gyümölcsöt...már kisgyerek kora óta nem,és nemtudjuk hogy miért,de nem eszi meg őket x'D Kivéve,ha a kislánya(2 éves) hoz neki valamilyen gyümölcsöt,akkor fintorogva megeszi,merthát példát kell mutatni a gyereknek
|
|
|
Naplózva
|
Anime-Planet.com - anime | manga | reviewsApu: Puli Pintermate: aranyos,kicsi,szőrös madárpókom xD A Pulista Rend egyetlen apácája
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 jan 19, 16:55:51 » |
|
A dió az gyümölcs? xDDD Szezon függő, h mikor mi a kedvenc, de az alma lett bejelölve azt bármikor tudok enni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Eszty-chan
Chuunin
Nem elérhető
♥ K-ON! ♥
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 jan 19, 18:06:43 » |
|
Az abszolút kedvenc az az eper és társai. (minden kaja/innivaló ami eperből van (kivétel epertea), és bármi ami tárgy, és eperhez van köze. =D) de még szeretem a málnát, mandarint, szőlőt, mostanában a banánt is megszerettem, nyári gyümölcs gyanánt a görögdinnye (a sárgát nemszeressük), ööm és még megeszem a zöldalmát is, bár azt csak akkor ha édes. (egyébként meg utálom az almát... túl savanyúú. >_< nekem legalábbis. :"D) de bármilyen gyümölcsöt megeszek (jóh, 2-3 kivétel... a sok gyümölcs közül... ). csak azok nem kerültek fel a toplistámra. =)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 20, 16:04:39 írta Eszty-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|