Gaburieru
ANBU újonc
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
ガブリエル
|
 |
« Válasz #600 Dátum: 12 aug 11, 20:41:36 » |
|
Én is szoktam nagy hülyeségeket álmodni, de ömm na jó ez a legutóbbi is hülyeség volt, de ezt legalább úgy-ahogy nyomon tudtam követni és le tudom nagyjából írni: Szóval annyira emlékszem, hogy nem tudom hol kezdünk helyileg, de tudjuk, hogy a közelben van egy nagyon rémisztő és kísértetjárta hely, egy falu. Tehát Usoppal [most komolyan az első animés karakter (vagy legalábbis akire emlékszem) egy álmomban az Usopp, úgy, hogy a One Piece-ből eddig csak az első 40 részt láttam (de tetszik  )...] elindulunk arrafelé éjszaka. Nem tudom miért, én a valóságban is nagyon félek az ilyen rémisztő dolgoktól, horror filmeket is elég ritkán nézek, nemhogy még szánt szándékkal elmenjek éjszaka egy ilyen helyre... Alig érünk a falu szélére, egy házhoz és Usopp mondja is (erre most nem emlékszem szószerint), hogy már ilyen hamar belebotlunk valamibe. Először nem tudtam, hogy miről beszél, de aztán én is észrevettem: egy teljesen fekete szkafanderes férfi lépdelt a ház felől, a háznak ellentétes irányban. Nem tudom miért, de eszméletlenül megijedtem, mert elkezdtem ordibálni (mármint ténylegesen) aztán felébredtem... És nem mertem utána elaludni 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
 Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
 |
« Válasz #601 Dátum: 12 aug 11, 23:24:43 » |
|
Erről az álom-kontrollálós dologról én azt olvastam, hogy úgy kell megcsinálni, hogy mindig mikor álmodtál valamit, és felkeltél, rögtön írd le egy papírra mit álmodtál, ezt 1-2 hét alatt megjegyzi az agyad, és addigra tudod majd emlékeztetni magad álmodban, hogy ez tényleg csak álom. Nekem ennek elolvasása után 2 nappal sikerült egy olyat, hogy pár haverommal akartunk volna menni valamerre kocsival, de mondtam nekik hogy inkább hanyagoljuk. Meghaltunk volna, ha a kocsival megyünk, és tényleg én cselekedtem álmomban, szóval király volt. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #602 Dátum: 12 aug 13, 12:04:07 » |
|
Rémálmom volt... Tobi használta a Mugen Tsukuyomit, és mindenkit ő irányított. Nem tudtam parancsolni a testemnek. 
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
AyaseAkami
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #603 Dátum: 12 aug 13, 12:36:22 » |
|
˘Te igazi kocka vagy  Nekem az álmom általában rémálom, és abból is az, amikor mindenkit elvesztek magam körül :SS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #604 Dátum: 12 aug 13, 14:22:18 » |
|
Kössz a bókot.  Én nem szoktam olyat álmodni, hogy elveszítek valakit a rokonságban, ismerőseim közül. Mégcsak nem is szerepelnek az álmomban.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo.
|
|
|
Hiname Shion
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Köd Falu
|
 |
« Válasz #605 Dátum: 12 aug 13, 14:52:48 » |
|
Na ebben nagyon hasonlítunk AyaseAkami  Nekem is egyfolytában olyan álmaim vannak hogy meghalnak azok akiket szeretek 
|
|
|
Naplózva
|
Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #606 Dátum: 12 aug 13, 19:11:19 » |
|
Én a saját apám halálát álmodtam meg (alig több mint félévvel a "valós" halála előtt) Mondjuk nem azt álmodtam h meghal, hanem azt h voltam valahol valakikkel és apu halott volt már több éve (ezt álmomba tudtam). [aztán fél évre rá meghalt tüdőembóliába  ]
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #607 Dátum: 12 aug 13, 19:17:06 » |
|
Sajnálom apud  Nekem 2 éve halt meg a Húgom, 9 évesen. Elütötte egy autó.  Visszatérve az álmokhoz: Én mindig eprekkel álmodom. Valahogy színes körülöttem a világ 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumichan
|
 |
« Válasz #608 Dátum: 12 aug 13, 19:33:04 » |
|
9 évesen? ez azér elég durva élmény. Velem szoktak ilyenek lenni h megálmodom a jövőt, (mármint álmodok valamit ami később megtörténik, de nem pont úgy ahogy álmodtam, tehát nem "dezsavű").
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják. 
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #609 Dátum: 12 aug 13, 19:42:59 » |
|
Én meg egyszer megálmodtam, hogy mennyi pénzt viszek kirányulásra, és megálmodtam egy labdát, ami nagyon tetszik az unokatestvéremnek, és megtörtént. Ft pontosan megálmodtam a pénzt is. Sajnálom az elhunytakat 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #610 Dátum: 12 aug 13, 19:45:22 » |
|
Az volt. A temetésén eláztattam vagy 10000 zsebkendőt, és szó szerint. Csak úgy sorakoztak a 100-as csomagok. De ne is beszéljünk róla , csak lelomboz. Különben az álmaim még mindig Eprekről zajlanak, meg a jogobellárólll 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marci1996
ANBU Kapitány
Nem elérhető
 Akatsuki
|
 |
« Válasz #611 Dátum: 12 aug 13, 19:53:09 » |
|
Velem előfordul olyan,hogy megálmodok olyat amit még életemben nem láttam.Egyszer azt álmodtam hogy valami suliba járkálok,meg ide-oda "teleportálok" a helyek között  Aztán megláttam ismerőseim képét az általános suliból,és majdnem leesett az állam,mert minden passzolt a képen  a csempe,az ajtók,a lépcső minden stimmelt 
|
|
|
Naplózva
|
Sensei:Miroku
Lányom:boci555
Csapattárs:Riel---chan és pintermate
Tanítvány:ATON14
Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)
NHFK tag
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #612 Dátum: 12 aug 13, 19:55:12 » |
|
Velem mindig csak eprek vannak. Már lehangolóan sok. Lehet hogy nem kéne ennyit vennünk, és ennem. Különben meg, az epreken kívül csak semmilen álmaim vannak. Fehérség, és ennyi *w*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sasukefan
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Felhő Falu
|
 |
« Válasz #613 Dátum: 12 aug 13, 19:59:00 » |
|
Én egyszer azt álmodtam, hogy a 7-es csapattal (Kakashit leszámítva) kocsit rablunk, és Naruto vezet. BELEHAJTOTT EGY ÜZLETBE ÉS ELKAPTAK A ZSARUK!!! Én általában Narutosat álmodok, ha nem, akkor valami rémálom, például megtámad vagy 20 kutya, de a goukakyuval megoldom, úgyhogy modhani mindig van benne valami narutos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #614 Dátum: 12 aug 13, 20:05:24 » |
|
Egyszer sikerült Naruto-sat álmodnom. Akkor is az 1. Női Kazekage voltam. Menő volt a homok 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|