| 
			| 

| Gaburieru 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Szökött Shinobi 

ガブリエル

| 
								|  | « Válasz #600 Dátum: 12 aug 11, 20:41:36 » |  | 

Én is szoktam nagy hülyeségeket álmodni, de ömm na jó ez a legutóbbi is hülyeség volt, de ezt legalább úgy-ahogy nyomon tudtam követni és le tudom nagyjából írni: Szóval annyira emlékszem, hogy nem tudom hol kezdünk helyileg, de tudjuk, hogy a közelben van egy nagyon rémisztő és kísértetjárta hely, egy falu.  Tehát Usoppal [most komolyan az első animés karakter (vagy legalábbis akire emlékszem) egy álmomban az Usopp, úgy, hogy a One Piece-ből eddig csak az első 40 részt láttam (de tetszik   )...] elindulunk arrafelé éjszaka.  Nem tudom miért, én a valóságban is nagyon félek az ilyen rémisztő dolgoktól, horror filmeket is elég ritkán nézek, nemhogy még szánt szándékkal elmenjek éjszaka egy ilyen helyre... Alig érünk a falu szélére, egy házhoz és Usopp mondja is (erre most nem emlékszem szószerint), hogy már ilyen hamar belebotlunk valamibe. Először nem tudtam, hogy miről beszél, de aztán én is észrevettem: egy teljesen fekete szkafanderes férfi lépdelt a ház felől, a háznak ellentétes irányban. Nem tudom miért, de eszméletlenül megijedtem, mert elkezdtem ordibálni (mármint ténylegesen) aztán felébredtem... És nem mertem utána elaludni      |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dawe 
								Jounin    Nem elérhető   Akatsuki 

Kamui Senketsu!

| 
								|  | « Válasz #601 Dátum: 12 aug 11, 23:24:43 » |  | 

Erről az álom-kontrollálós dologról én azt olvastam, hogy úgy kell megcsinálni, hogy mindig mikor álmodtál valamit, és felkeltél, rögtön írd le egy papírra mit álmodtál, ezt 1-2 hét alatt megjegyzi az agyad, és addigra tudod majd emlékeztetni magad álmodban, hogy ez tényleg csak álom. Nekem ennek elolvasása után 2 nappal sikerült egy olyat, hogy pár haverommal akartunk volna menni valamerre kocsival, de mondtam nekik hogy inkább hanyagoljuk. Meghaltunk volna, ha a kocsival megyünk, és tényleg én cselekedtem álmomban, szóval király volt.   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Sasukefan 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető   Rejtett Felhő Falu 

| 
								|  | « Válasz #602 Dátum: 12 aug 13, 12:04:07 » |  | 

Rémálmom volt... Tobi használta a Mugen Tsukuyomit, és mindenkit ő irányított. Nem tudtam parancsolni a testemnek.    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo. |  |  | 
	| 
			| 

| AyaseAkami 
								ANBU újonc    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #603 Dátum: 12 aug 13, 12:36:22 » |  | 

˘Te igazi kocka vagy   Nekem az álmom általában rémálom, és abból is az, amikor mindenkit elvesztek magam körül :SS |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sasukefan 

| 
								|  | « Válasz #604 Dátum: 12 aug 13, 14:22:18 » |  | 

Kössz a bókot.    Én nem szoktam olyat álmodni, hogy elveszítek valakit a rokonságban, ismerőseim közül. Mégcsak nem is szerepelnek az álmomban. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Ezt a hatalmat csak azok érhetik el, akik mindkét szemükben aktiválják a Mangekyout. Ez a harmadik erő... a Susanoo. |  |  | 
	| 
			| 

| Hiname Shion 
								Chuunin    Nem elérhető   Rejtett Köd Falu 

| 
								|  | « Válasz #605 Dátum: 12 aug 13, 14:52:48 » |  | 

Na ebben nagyon hasonlítunk AyaseAkami   Nekem is egyfolytában olyan álmaim vannak hogy meghalnak azok akiket szeretek   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Mesterem:haniiGazdim: mugen^^Az én kis tanítványom: Kirito Vallás:mugen |  |  | 
	| 
			| 

| Ayumichan | 
								|  | « Válasz #606 Dátum: 12 aug 13, 19:11:19 » |  | 

Én a saját apám halálát álmodtam meg (alig több mint félévvel a "valós" halála előtt)     Mondjuk nem azt álmodtam h meghal, hanem azt h voltam valahol valakikkel és apu halott volt már több éve (ezt álmomba tudtam). [aztán fél évre rá meghalt tüdőembóliába     ]  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.   |  |  | 
	| 
			| 

| Lilith 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #607 Dátum: 12 aug 13, 19:17:06 » |  | 

Sajnálom apud   Nekem 2 éve halt meg a Húgom, 9 évesen. Elütötte egy autó.   Visszatérve az álmokhoz: Én mindig eprekkel álmodom. Valahogy színes körülöttem a világ   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Ayumichan | 
								|  | « Válasz #608 Dátum: 12 aug 13, 19:33:04 » |  | 

9 évesen? ez azér elég durva élmény.Velem szoktak ilyenek lenni h megálmodom a jövőt, (mármint álmodok valamit ami később megtörténik, de nem pont úgy ahogy álmodtam, tehát nem "dezsavű").
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.   |  |  | 
	| 
			| 

| Sasukefan 

| 
								|  | « Válasz #609 Dátum: 12 aug 13, 19:42:59 » |  | 

Én meg egyszer megálmodtam, hogy mennyi pénzt viszek kirányulásra, és megálmodtam egy labdát, ami nagyon tetszik az unokatestvéremnek, és megtörtént. Ft pontosan megálmodtam a pénzt is.    Sajnálom az elhunytakat    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Lilith 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #610 Dátum: 12 aug 13, 19:45:22 » |  | 

Az volt. A temetésén eláztattam vagy 10000 zsebkendőt, és szó szerint. Csak úgy sorakoztak a 100-as csomagok.  De ne is beszéljünk róla , csak lelomboz.  Különben az álmaim még mindig Eprekről zajlanak, meg a jogobellárólll   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Marci1996 
								ANBU Kapitány    Nem elérhető   Akatsuki 

| 
								|  | « Válasz #611 Dátum: 12 aug 13, 19:53:09 » |  | 

Velem előfordul olyan,hogy megálmodok olyat amit még életemben nem láttam.Egyszer azt álmodtam hogy valami suliba járkálok,meg ide-oda "teleportálok" a helyek között    Aztán megláttam ismerőseim képét az általános suliból,és majdnem leesett az állam,mert minden passzolt a képen    a csempe,az ajtók,a lépcső minden stimmelt   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Sensei:Miroku
 Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
 |  |  | 
	| 
			| 

| Lilith 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #612 Dátum: 12 aug 13, 19:55:12 » |  | 

Velem mindig csak eprek vannak. Már lehangolóan sok. Lehet hogy nem kéne ennyit vennünk, és ennem. Különben meg, az epreken kívül csak semmilen álmaim vannak. Fehérség, és ennyi *w* |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Sasukefan 

| 
								|  | « Válasz #613 Dátum: 12 aug 13, 19:59:00 » |  | 

Én egyszer azt álmodtam, hogy a 7-es csapattal (Kakashit leszámítva) kocsit rablunk, és Naruto vezet. BELEHAJTOTT EGY ÜZLETBE ÉS ELKAPTAK A ZSARUK!!! Én általában Narutosat álmodok, ha nem, akkor valami rémálom, például megtámad vagy 20 kutya, de a goukakyuval megoldom, úgyhogy modhani mindig van benne valami narutos. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Lilith 
								Gennin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #614 Dátum: 12 aug 13, 20:05:24 » |  | 

Egyszer sikerült Naruto-sat álmodnom.  Akkor is az 1. Női Kazekage voltam. Menő volt a homok   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |