Hát... remélem nem törtök majd felettem pálcát, de újabbak közül SZÁMOMRA a
The Melancholy of Haruhi Suzumiya nézhetetlen volt. Akarom mondani, eljutottam vele valameddig, kb. 4 rész hiányzott volna, hogy végigvigyem, de aztán rájöttem, hogy eddig minden részt csak végigkínlódtam és ha befejezném, az maximum csak azért lenne, hogy egyel több anime kerüljön be a listámba. Aztán gondolkodtam, hogy megéri-e ez az egész és rájöttem, hogy NEM. Láttam már rossz animekat, de ha 4 vagy egy picivel több rész volt hátra belőlük, még azokat is befejeztem, DE EZT nem tudtam.
Hogy mi nem tetszett benne?Számos fórumban hallottam róla, hogy így jó meg úgy jó. Oké mondom, lets do it, aztán majd meglátjuk. Igazából egy vicces, humorral teli animera vágytam, szerethető karakterekkel. Mit kaptam? Egy bugyuta történetet, bugyuta karakterekkel. Az egész anime arról szólt, hogy egy agresszív kislány (igen, Haruhi) ugráltat mindenkit és ha nem teljesítik a követélését, akkor agresszívan, hisztisen viselkedik. Mondom.. ez lenne manapság a humor? Igazából nagyon, de nagyon nem értettem, hogy ebben az animeban ki mit szeret. Nem mondom, hogy nem volt benne 1-2 poénos rész, hazudnék ha ezt megcáfolnám, de ez az anime közel sem olyan jó mind ahogy azt mondják... SZERINTEM.
Igazából azon is gondolkodtam, hogy beírjak-e ebbe a topikba, gondoltam talán mégsem kéne ennyire egy animet negatív kritikákkal illetni. Bevallom, mielőtt beírtam volna ide, a youtubon megnéztem az anime endingjét, csak úgy kíváncsiságból...gondoltam újra előjönnek a (negatív) emlékek. Előjöttek?
....
ELŐ!!!!! Úgyhogy naná, hogy beírom ide a kis szövegemet, remélem senkit nem bántottam meg vele.
fúj.
És ha erre a középső kislányra nézek.. kérlek ne higgyetek paranoiásnak, de.. az egész karakter totál mesterkélt, minden képről amit a főszereplőről láttam nagyon ellenszenvesen nézett vissza rám.
Nos, ha visszataszítónak nem is, de egy jó animenak ÉN semmiképpen nem nevezném ezt.