24 nov 26, 19:28:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Nyomtatás  
Szerző Téma: A legborzalmasabb, legvisszataszítóbb...  (Megtekintve 27575 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #30 Dátum: 08 nov 02, 17:21:01 »

szerezd meg  hát  mind!....pokemon x'DDDDD
hátmitismondjak.. x'DDD gyász az egész x'DDD megottvan a digimon meg  az ilyen hasonló okosságok  x'DDD
most  lehet  mondani h ezek eléggé gyerekes animék.. de  pl nekem  a  yu-gi-oh az pl...háát  ha nem is tetszik  de megnézem akármikor  x'D
Naplózva
Ayaka
VIP

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #31 Dátum: 08 nov 03, 14:38:38 »

Na azok télleg borzalmasak. Nekem eddig a legrosszabb az Ayashi no Ceres volt. Nem tetszett a történet, az alapötlet jó volt, de pl az h hogy lett az a pasi .... o___O nem tom, valahogy az egész történetvezetés rossz volt, nem tetszett és kész, fuujj >__<
Naplózva
Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #32 Dátum: 08 nov 03, 15:43:00 »

Sztem a legrosszabb "anime" az az OBAN vmilyen verseny.
Egy írtó nagy baromság, mert állítólag vmi verseny, de igazából vmi hihetetlen béna SW Pod Racing klónnak tudnám nevezni amiben még lövik is egymást, de soha senki nem sérül meg és mindig csak rinyálnak benne. Undorító karakterekkel is megfűszerezték ezt az egész marhaságot.
( Sőt, a főszereplő egyenesen visszataszító és egyik élőlénynek sincsen orra. Pffúj! )
Egy szót tudok rá mondani: SZ*R!!!!!!!!
Naplózva
titi
Chuunin
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #33 Dátum: 08 nov 08, 15:22:35 »

Szerintem a Yu-Gi-Oh vagy nem tudom hogy írják, de nem is érdekel.Nah szóval nekem annyira de annyira nem tetszik hogy amikor belenéztem csak annyit látttam hogy egy félmétereshajú gyerek egy teremben kártyákat rakosgat egymásra, és ahogy lerak egy kártyát megjelenik egy szörny...GRRRRR Ördögi
Naplózva
Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #34 Dátum: 08 nov 10, 22:13:25 »

Hát az egyik legborzalmasabb , szerintem a Kukucska kalandjai(még akkor is ha a 3-10 éves korosztályt  célozza meg Nyelvesít), Parappa a rapper( nemtom ponotosan a címét), ja és a D.I.C.E na meg az az Oban is amit Uchiha Nandor említett, és a Gungrave, ez utóbbit pedig még meg is akartam nézni, de a 3. rész után feladtam...valahogy nem ragadott magával...
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
tsulala_sama
Újonc
*

« Válasz #35 Dátum: 08 nov 11, 10:23:03 »

sziasztok! :'( nem tudjátok mikor lesz fön a Naruto manga 425dik része?! és Kakashi tényleg meghal :'(?!
Naplózva
Uchiha Nandor
Chuunin
*

« Válasz #36 Dátum: 08 nov 11, 15:01:17 »

Ez itt off, de ezen a héten nem lesz manga, tehát jövőhéten esedékes.^^
Még nagyon utálom a Shaman King-et a Yu-Gi-Oh-t a Pokemon-t a Digimon-t.......

Inkább azt egyszerűbb leírni hogy mit szeretek.  Nyelvesít: Dragonball, Naruto, Slayers, Death Note, és még a Bleach is elmegy.
 bye bye
Naplózva
Shinichi
Jounin
*

His royal highness

« Válasz #37 Dátum: 08 nov 11, 18:57:54 »

És minden mást utálsz? lol
pedig lefogadom animék nagyrészét nemláttad :/
Naplózva
Akatsuki Gaara
Akadémiai tanár
*

☆ тє¢нσтαқυ ☆ «xχx»яι¢нιмαяυ«xχx»

« Válasz #38 Dátum: 08 nov 11, 19:00:07 »

Sweet Valerian ~ annál még a Krumplikutya is jobb x'D
Naplózva
Aysee
ANBU Kapitány
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Maknae Taemin. <3

« Válasz #39 Dátum: 08 nov 20, 00:17:31 »

Sztem mind2 kawaii ^^
Húú egyszer megnéztem egy anime első részét és elég is volt. A címe:Okusama wa Joshikousei (Wife is a high school girl)...akkora faszság...bár az opja tetszik Nevet
A grafika pocsék (2005ös anime).
Arról szól, hogy egy gimis csaj a fizikatanárának a felesége.
Egyszerűen borzasztó egy anime.
Naplózva

SHINee <3 ~ Taemin Szeretet Dancing machine~ <3
Anyu: Sabaku no Temari Szeretet Apu:Dani Szeretet
Sensei: Aemy Szeretet
LaSasuke
Akadémiai tanár
*

« Válasz #40 Dátum: 08 dec 24, 00:13:43 »

OBAN, kukucska,shaman king szentem ezek borzalmasak
Naplózva
itachicrying
Gennin
*

« Válasz #41 Dátum: 08 dec 25, 23:33:41 »

Hááát a Yagami Light chips-es része viszi a pálmát
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #42 Dátum: 08 dec 26, 22:08:24 »

Digimon meg  Bédaman meg ilyen szarságok. xD
Naplózva

Chidori
Akadémiai tanár
*

« Válasz #43 Dátum: 08 dec 27, 00:10:15 »

Hát... remélem nem törtök majd felettem pálcát, de újabbak közül SZÁMOMRA a  The Melancholy of Haruhi Suzumiya nézhetetlen volt. Akarom mondani, eljutottam vele valameddig, kb. 4 rész hiányzott volna, hogy végigvigyem, de aztán rájöttem, hogy eddig minden részt csak végigkínlódtam és ha befejezném, az maximum csak azért lenne, hogy egyel több anime kerüljön be a listámba.  Aztán gondolkodtam, hogy megéri-e ez az egész és rájöttem, hogy NEM. Láttam már rossz animekat, de ha 4 vagy egy picivel több rész volt hátra belőlük, még azokat is befejeztem, DE EZT nem tudtam.

Hogy mi nem tetszett benne?
Számos fórumban hallottam róla, hogy így jó meg úgy jó. Oké mondom, lets do it, aztán majd meglátjuk.  Igazából egy vicces, humorral teli animera vágytam, szerethető karakterekkel. Mit kaptam? Egy bugyuta történetet, bugyuta karakterekkel. Az egész anime arról szólt, hogy egy agresszív kislány (igen, Haruhi) ugráltat mindenkit és ha nem teljesítik a követélését, akkor agresszívan, hisztisen viselkedik. Mondom.. ez lenne manapság a humor? Igazából nagyon, de nagyon nem értettem, hogy ebben az animeban ki mit szeret. Nem mondom, hogy nem volt benne 1-2 poénos rész, hazudnék ha ezt megcáfolnám, de ez az anime közel sem olyan jó mind ahogy azt mondják... SZERINTEM.

Igazából azon is gondolkodtam, hogy beírjak-e ebbe a topikba, gondoltam talán mégsem kéne ennyire egy animet negatív kritikákkal illetni. Bevallom, mielőtt beírtam volna ide, a youtubon megnéztem az anime endingjét, csak úgy kíváncsiságból...gondoltam újra előjönnek a (negatív) emlékek. Előjöttek?
....

ELŐ!!!!!  Úgyhogy naná, hogy beírom ide a kis szövegemet, remélem senkit nem bántottam meg vele. Mosolyog

fúj.

És ha erre a középső kislányra nézek.. kérlek ne higgyetek paranoiásnak, de.. az egész karakter totál mesterkélt, minden képről amit a főszereplőről láttam nagyon ellenszenvesen nézett vissza rám. Nevet

Nos, ha visszataszítónak nem is, de egy jó animenak ÉN semmiképpen nem nevezném ezt.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
con
Jounin
*

« Válasz #44 Dátum: 08 dec 27, 03:29:23 »

Hát én azt a kukucskás cuccot mondanám,a parappa a repper vagy mi,meg láttam már én is egy ilyesmi animét,mint amit chidori belinkelt képet,hogy ilyen középiskolás csajokról szólt,akik átváltoztak ilyen szív alakú páncélokba,meg ilyenek,és nem is tom mit csináltak,mert olyan sz*rvolt,hogy ha láttam pelőle összesen 1 percet,akkor jó vagyok >.<# !

Szal igazából vannak olyan animék amiktől a hányinger kerülget,meg ilyenek hogy pokémon,már igazából azt sem tudnám megnézni,de míg kisebb voltam rohadtul a mániám volt,szal igazából vannak olyan animék amik kissebbeknek szólnak,és 10 évesen rajongsz érte,5év múlva meg már nem bírod elviselni!
De pl ha azt a kukucskát kiskoromban látom akkor is,kapásból kapcsolok el!   
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins