Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #45 Dátum: 09 jan 03, 22:42:21 » |
|
hát ez kukucska meg az akuei és gacsimbok ezek elég ratyik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #46 Dátum: 09 jan 13, 02:17:34 » |
|
Új borzalom: GITS
Eluntam magam rajta. Elég volt 15 rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #47 Dátum: 09 jan 19, 21:51:04 » |
|
Újabb "gyöngyszem"... Lamune. 4 részig jutottam és miután rájöttem, hogy nem történt benne a kutya égvilágon semmi, szépen ment shift + delete gomb az egész addigi beszerzett részre. Lehet kevés esélyt adtam neki, de nem hiszem, hogy később valami fantasztikusan felpörgött volna a sztori. Az anime aranyos akart lenni, de nálam kiverte a biztosítékot, sorry.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Yo-Yo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #48 Dátum: 09 jan 24, 21:36:18 » |
|
Nálam a Kukucska Kalandjai érte el ezt a biztositék kiverése szintet , mivel mindig ha az animaxra kapcsolok mivan ? A kis csibe ott ugrál és motyog a semmiről néhány sort és ennyiből ál az egész . Lehet hogy ez a 3 éveseknél bejön , de akkor legalább ne este 10-kor adnák . Nos , röviden ennyi Jaj meg a Pokemon ..... Érdekes a története de ki nem álhatom már hogy a labdákból kis kacsák meg kis sárga pirosarcú bigyók kirepkednek és csak annyit tudnak mondani , hogy "Pikachu" meg "B a b a szar " vagy mi annak a neve . Régen még szerettem de kérem már 2009-ben ijeneket adni .... Ráadásul már a Jetixen is vmi pokemon: gyémánt és igazgyöngy sorozat indult , ami a réginek valami új feldolgozása pocsék sszinkronnal (tom hogy a magyar szinkronnak nincs köze magához az animéhez , de muszáj volt megemlítenem), és annál is rosszab kis lényekel .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 24, 21:43:29 írta Yo-Yo »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #49 Dátum: 09 jan 25, 00:40:48 » |
|
Nos, számomra nem létezik rossz anime, hisz tudom hogy ami nem az én korosztályomnak készült, azt ne sz*rozzam le, csak mert nem köt le. Mert nem az a feladata, egyébként pedig látom sokan elfelejtettétek hogy mikor kicsik voltunk, mi is néztük a Pokémont! ON: egyetlen anime volt eddig ami nem azt hozta mint amit elvártam tőle, ez pedig a Final Fantasy VII: Advent Children volt. Leginkább a Mátrixos harcjeleneteket lehetett volna hanyagolni, hisz az FF sorozatban a mágia volt a központi és nem a csihi-puhi. Valamint az hogy aki nem olvas utána a karaktereknek, semmit sem fog fel a történetéből. A grafika príma volt, de nem minden arany ami fénylik.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #50 Dátum: 09 jan 25, 01:49:46 » |
|
Én ma már nem hiszem, hogy néznék Pokemont, de a múltat tiszteletben tartom és ma is egy jó animenak tartom számon ezt az alkotást. Nekem a Pokemon az elsők között volt amit megnéztem és okozott pár nagyon szép pillanatot az életemben. (még Pokemon kódexem is volt. , a sok tazóról meg inkább ne is beszéljünk.) Szóval ma már 18 éves fejjel én sem biztos, hogy Pikachura, meg Bulbasaurra vágyom, de a kisebb korosztálynak ez az anime szerintem a lehető legnagyobb kielégülést nyújtja. Szóval Yo-Yo ... ne feledd, hogy 2009-ben nem csak a felnőtt korosztály él és virul, a kisebbekre is gondolni kell, azoknak meg ez bőven jó.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #51 Dátum: 09 jan 25, 07:47:46 » |
|
Kiskoromban én is néztem a pokemont mint első animémet és akkor jó volt de már kinőttem . Szerintem a Kukucskák az ami borzalmas .
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #52 Dátum: 09 jan 25, 10:07:33 » |
|
A legborzalmasabb, legvisszataszítóbb...Naruto, Bleach, és egyéb agyon fillerezett és vontatott állitólag "fiúknak" szánt moslék... :| Nem az én világom... Új borzalom: GITS
Eluntam magam rajta. Elég volt 15 rész.
A Ghost in the Shell inkább azoknak van akik azt a műfajt szeretik The Melancholy of Haruhi Suzumiya
OH MY GOD IT'S ANOTHER FUNKY SHIT!!!!! Nem történik az egészben animeben, szinte semmi, hogy megérdemelje ezt a nagy hype-ot ( csak úgy mint a shounen-ek... )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #53 Dátum: 09 jan 25, 16:56:00 » |
|
OFF: lenne hozzád egy kérdésem Soa Márk... akkor mi a koppányt keresel te egy Narutóval foglalkozó oldalon ha utálod ezt a mangát/animét? ON: A Ghost in the Shell elgondolkodtató alkotás, tiszteletben tartom, hisz cyberpunk, azt meg kedvelem a Mátrix óta Ennek ellenére én sem rajongok érte, pusztán tetszik. De ízlések és pofonok. Ez az anime pedig, a The Melancholy of Haruhi Suzumiya pedig... még nem volt alkalmam nézni, de azért én ügyelnék arra hogy zenei stílusokat (Funky) ne szóljak le.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 16:56:50 írta rondar »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #54 Dátum: 09 jan 25, 17:16:52 » |
|
OFF: hát szerintem Soa Márk barátunk eltévesztette a ház számot tán egyszer észhez kap és rájönn hova regisztrált ON: hát mondjuk nekem pokémon az ami visszataszitó bár igaz hogy kis koromban ez volt a kedvencem de mai szemmel már elég gagyi mondjuk nekem a történettel semmi bajom de olyan idegesítőek a karakterek és a grafika se a legjobb de a zenéjét azt birom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #55 Dátum: 09 jan 25, 19:50:41 » |
|
A grafikája azért ilyen, mert abban az időben ez volt a divat, ahogy ma a bishik és a bishoujo-k. meg látszik hogy gyerekeknek készült, Pikachut meg nem leszólni! Ő aranyos ^^ bár néha valóban idegesítő hogy csak a saját nevét tudja mondani. Grafika szempontjából nálam a Special A verte ki a biztosítékot, szerénytelen véleményem szerint a karakterek túlságosan hasonlítanak egy gólyára.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pein95
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Monster
|
|
« Válasz #56 Dátum: 09 jan 25, 19:59:07 » |
|
Hát mondjuk igaz a pokemon elég régi anime de engem mai szemmel a karakterek elégé idegesítenek mondjuk a rakéta csapaton még most is tudok röhögni olyan hülyék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Soa Márk
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Shounen Hater NO. 1
|
|
« Válasz #57 Dátum: 09 jan 25, 21:10:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Anika
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #58 Dátum: 09 jan 29, 19:29:33 » |
|
Hát, igaz én sem vagyok oda a Kukucska- ért, de szerintem röhejesen vicces. Már csak az openingje is. De szerintem a legrosszabb, regunalmasabb, legidegesítőbb anime az a Kyoshiro to towa no soraNos mikor először belekezdtem, és átrágtam magam az openingen, magamat azzal nyugtatva, hogy "nyugi, a rajzolás legalább jó..." jött egy rettentő kislányos főszereplő, aki - mint utólag kiderült - titkos naplóját egy bizonyos Hoji-sama -nak írja akit még álmaiban látott.... :asdfghj:Aztán jönnek az Absolute Angel -eknek nevezett gyilkos robotokkal harcoló csodás kislányok, és a mi kis főszreplőnk az egyik ilyen harcossal barátságot kötve, a történet végéig nézi, ahogy az általa nagyon kedvelt fiú folyamatosan az említett kislánnyal csókolózik, amit Ő egy "Ő sokkal jobban illik hozzá mint Én..." vagy, "Ők sokkal szebb mint én.." szövegekkel bombázza magát, hogy a végén összejöjjön a sráccal. :$Közben persze felbukkan a híres és titokzatos Hoji-sama -nak nevezett férfi, akiről kiderül, hogy a mi kis főszerink szerelmének a bátya, és - gondolom, mint minden elmebeteg szépfiú - le akarja igázni a világot, az Absolute Angel- ek segítségével, akik mint jó előre sejthettük, az idegbeteg bátyuska kísérélete szüleményei. Így a főszereplő ott hadja a nehezen megszerzett szerelmét, és elmegy Hoji-sama -val... Közben megjegyzem, én itt már folytam az unalomtól, de mégis hevesen dobogó szívvel vártam, hogy a kis álomodozó kislány kedvencke végre rájöjjön, hogy ő is egy Absolute Angel. :nugget:Ami persze, a legutolsó epizódban történik meg. Mindennek tetejébe, egy olyan gagyi END-el búcsúzik, hogy a főszereplő végre-absolute-angel kiscsaj szertefoszlik. Nos, ezért megérte animét készíteni belőle.... SENKINEK nem ajánlom, és jól esett h leírhattam
|
|
|
Naplózva
|
Anika
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #59 Dátum: 09 feb 24, 12:49:13 » |
|
Hát én elhiszem hogy minden animenek megvan a maga korosztály DE (és ez nagy DE) a kukucska az egy hülyítő mese, sőt rosszabb, inkább zombisító, a pokemonnal meg annyi a bajom hogy már agyon van nyúzva, 16éves vok, de még ma is leülnék megnézni az első fajtát, de amióta felturbózták és pikachun kívül semmi nem maradt, sőt már egy majom a sztár akinek tehéntőgyei vannak a farka végén, ez kihúzta a gyufát:D A régi pokemon meg Yu-Gi-Oh-t meg ezeket azért támogatom mert mozgatják a gyerekek fantáziáját, mikor még általánosba jártam öröm volt nézni ahogy az elsős átélte a mesét, de kukucskán mit lehet átélni? Na mind1:D Szval az egyik (!) legborzalmasabb anime a kukucska (de még van 2120120másik, de ez megy állandóan a bleach helyett:D) a pokemonban, digimonban, yu-gi-ohban pedig az a rossz hogy halálra vannak nyúzva:) A kezdeti részekben a lények tök jól néznek ki ehelyett most ilyen ordítóan nyomorék lények küzdenek még annál is nyomorékabbal:D
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
|