24 nov 30, 23:52:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?
A legjobb!!! - 260 (70.3%)
Egész jó lett - 70 (18.9%)
Tűrhető - 12 (3.2%)
Van még mit változtatni - 19 (5.1%)
Nem tetszik - 9 (2.4%)
Összes szavazó: 362

Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy tetszik a Naruto-Kun Csoport?  (Megtekintve 128438 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
norby-kun
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #375 Dátum: 11 jan 09, 15:41:58 »

Ti aztán nem vagytok semmik. Tegnap le sem mertem feküdni, mert ha töröltétek volna akkor eltűnik néhány anime felirat és nem láthattam volna őket. erre ma délben felkelek, első dolgom, hogy megnézem mi lett az oldallal és l
tom a hírt, azt hittem kiszökök a bőrömből. Ti vagytok a királyok bow bow bow
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #376 Dátum: 11 jan 09, 19:34:07 »

Na, írok ide újr,a ha mrá megújult az oldal... továbbra is király minden, a bővülések marha jók, tetszik, hogy másokat is bevontak, áttekintjetőbb minden, igazán impozáns a fejlődés, főleg annak tükrében, hogy igenis hiteles volt a tegnapi, az okaival együtt... ezzel együtt voltka gaynus dolgok, de átsiklottam felettük, csak így utólag tűnnek fel jobban.... ami pedig a csapatról alkotott véleméynemet ilelti, azt talán jövőhétvégén kifejtem. Na jó, igazából királyság volt ez az egész, imádom a hülye átveréseket, tök viccesek, és annyira nem viselt meg, viszont attól még menjetek a piába. Legalább hatszor.
Naplózva
Succ
Újonc
*

« Válasz #377 Dátum: 11 jan 09, 21:44:39 »

Kedves Naruto-kun csoport(?)!

Következő írásomban csakis, kizárólag az én véleményemet olvassátok. Semmi más nevemmel kapcsolatos csoport/oldal/klub/stb nem adta áldását erre az írásra.
Próbálok úgy fogalmazni, hogy az ne legyen nektek sértő. Vagy nehogy azt higgyétek, hogy „féltékeny” vagyok, mint ahogy már több helyen is láttam. Továbbá örülnék, hogyha nem csak úgy lába kélne kis írásomnak, hanem rendes választ kapnék esetleg, vagy normális érveket. Az ilyen gyermeteg módot kerüljük.
Szóval belekezdenék.
Kezdjük a megszűntetés hírével. Úgy gondolom, hogy egyáltalán nem volt fair húzás. Gondolok itt a rajongókra. Velük szúrtatok ki. Ők így érezték. Ez egy elég aljas húzás volt, megtéveszteni az embereket. És még ezek után használjátok az oldalra a „hiteles” szót? Eléggé furcsálltam. Nem tudom, hogy ezzel plusz reklámot, vagy rajongókat akartatok szerezni, vagy nem, de akkor sem tartom helyénvalónak.
Most rátérnék az új, csoportnak nevezett szisztémátokra. Nem értem mi a lényege. Miért kellett új oldalakat létrehozni másik projekteknek. Úgy vélem egy oldalon belül simán meg lehetett volna oldani, ráadásul a Ti megoldásotok költségesebb. Ezt anyagi háttérrel nem fogjátok bírni. Eddig is a rajongó táborból éltetek meg. Ha azt nézzük, hogy ennek a tábornak a többsége tanuló, vagyis anyagi háttérrel nem rendelkezik. Ha továbbra is a „kizsebelésükből” akartok fenn maradni, úgy nehéz lesz. Valamint a hirdetéses megoldás se fog profitálni rendesen. Kitérnék ezekre az oldalakra, igaz nem mindre.
BleachFan.hu: Nem tartom rossz ötletnek, hogy felkaroljátok a BleachAnime nevű gportal-os csapatot. Viszont azt állítani, hogy Magyarország legjobb Bleach-el foglalkozó oldala, kicsit túlzásnak vélem. Nem veszitek figyelembe a másik két Bleach-el már elég rég óta foglalkozó oldalt, ez eléggé provokatív hozzáállás. Valamint a minőséget is megnézném, mielőtt kitenném a mangákat. Azok, amiket a letöltés menüpont alatt találok a manga szerkesztés szégyenei, ilyet még egy kezdő Photoshop használó is összehoz. Ráadásul a fordítás se pontos. Másrészről az a Kiru Hoshino-t felvenni csapattagnak, aki az egész magyar anime világ ellen súlyos vétséget követett el, azzal hogy más művét saját nevével publikálta, nem helyénvaló. Sőt mi több rossz példát mutat a fiatal generáció felé.
OnePieceFan.hu: Ugyanaz a gondom vele. Szintén nem veszitek számba a másik One Piece-es oldalt és a legjobbnak tituláljátok. Holott csak most indult. Elég tisztességtelen ez velük szemben. Ráadásul gyerek adminokat felvenni ide. Hiányzik belőlük a tisztelet. A másik csapat fórumán nem oda illő hozzászólásokat írni, úgy érzem elég gyerekes módszer.
Huntai.hu: Ennek a résznek úgy érzem, hogy meg kellett születnie. Mivel nincs ezzel a műfajjal foglalkozó fansub csapat. Ennek örülök. És itt volt értelme a külön oldalnak is.
Ezt a rész kivételesen támogatom.
Ezeket a sorokat szerettem volna leírni nektek. Remélem, elolvassátok. Nem akartam semmi rosszat. Ez egyfajta kritika. Próbáltam ide illően fogalmazni, hogy ne sértsek meg senkit se. Örülnék, ha nem törölnétek, vagy nem kapnék bann-t, mint ahogy hallottam egyesektől.
Továbbra is várom az általatok kiadott Fairy Tail mangákat, mert meg vagyok vele elégedve, és szeretem.

További szép estét,
Succ
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #378 Dátum: 11 jan 09, 21:54:26 »

Amit írsz mind feltételezés. Semmiről nem tudsz. Köszönjük aggódásodat. Viszont nincsenek anyagi gondjaink. Ellenben más oldalakkal mi nem kunyerálunk negyed évente. Én se írok példát.
Miért? Nem tartozunk neked magyarázattal. Azért mert ezt akartuk. Legyen ennyi elég.

Nem veszek figyelembe semmi mással foglakozó oldalt. Engem nem érdekelnek. A célom a közönség szórakoztatása.
Kira lopott csalt hazudott. A saját szememmel, fülemmel láttam, hallottam. Ezt megbeszéltük.
Tovább nem is írok. Te irigy vagy semmi több.

Ecsém azt se tudom minek írom én ezt le neked. Semmi közöd hozzá. Törődj a te dolgoddal.

u.i. nekem a sztrájk se tetszett. Így nem vettem benne részt.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 21:56:26 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Succ
Újonc
*

« Válasz #379 Dátum: 11 jan 09, 21:58:03 »

Én egy normális választ kértem. Viszont a tiéd sértő és lenéző. Ráadásul olyan embert nevesítesz, akinek nem sok köze van, ahhoz hogy nekem mi a véleményem. Hogy irigy lennék? Nem hiszem. Ez az "irigy vagy"-féle kijelentés nem más, mint egy kibúvó a válaszadás lehetősége alól.

Ha meg nem tudod, minek írod, akkor kérlek ne írd!
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #380 Dátum: 11 jan 09, 22:00:25 »

Ki mondta, hogy nem nézlek le? Sehol nem írtam, hogy nem nézlek leXD Engem nem érdekelszxD
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #381 Dátum: 11 jan 09, 22:01:03 »

Nem tom', hogy te mit hallottál "egyesektől", de mi vélemény nyilvánításért sohasem adunk bannt. Azt nem értem, hogy miért sérti a szemed az új oldalak indulása. Ja, és a szívatás... Nem volt szép húzás, viszont az új 5 oldal nem kárpótol érte?? Már 4 éve adunk ki feliratokat/mangákat folyamatosan, azt hiszem ennyit mi is megérdemlünk. A csapat szinte minden tagja keményen melózik a feliratokon/mangákon. Az is igaz, hogyha valaki hibát akar keresni, talál is. "Kizsebelés"??? XDDDD Magunkra költöttük a pénzt? Nem. Mi a bajod a Bleach mangák szerkesztésével??? Nekem tökre megfelel. (najó, nem éppen a legjobb szerkesztés) A fordítás meg megint csak kukacoskodás. Attól még, hogy nem pont szóról-szóra ugyanaz a fordítás, mint más csapatoké, attól még pontos a fordítás. Szal' csak annyit mondok, ha valaki hibát keres, az talál is. Mindenkinek úgysem tudunk a kedvére tenni.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #382 Dátum: 11 jan 09, 22:04:26 »

Succ... erre nem lehet úgy adni választ, hogy ne sértsd meg a másikat. Te is úgy akartad írni, még is csak vádaskodás született belőle. Személyeskedéseken kívül megmondom, az irigység beszélt belőled. Az, hogy miért kellett ennek meg annak új oldalt nyitni, ahhoz pedig tényleg senkinek sincs köze. Én se kérdőjelezem meg xy fansub teamet, hogy miért kezd el egy adott animét fordítani, mikor már van 3 különféle verzióhoz is befejezett felirat.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #383 Dátum: 11 jan 09, 22:04:51 »

Háááát leszek olyan bunkó és megemlíteném , hogy ez a topic , a NARUTO-KUN oldaláról szól és nem a BLEACHFAN és nem a HUNTAI , főleg nem a ONEPIECEFAN oldaláról!
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #384 Dátum: 11 jan 09, 22:06:22 »

Ishida ezt mi is láttuk, de korrekten leírta a véleményét. Ezért nem fogom törölni. Végre kaptunk értelmes kritikát. Az, hogy én egoista vagyok és nem veszem fel. Egy dolog. A csapat még tanulhat belőle, ha van miből.

Luggerianio következő 3 nap ban. Nem érdekel az se ha miniszter elnök vagy.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 22:07:34 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #385 Dátum: 11 jan 09, 22:07:05 »

Kedves Succ,

Köszönöm írásodat, akkor eloszlatnék néhány tévedést, amiket pontokba szednék, mert sajnálatosan látom, hogy süt rólad az ellenszenv. Nos:
1. Aljas húzás? Ez a Te egyéni véleményed. A nekünk érkező kommentek 98%-a nem így vélte, mi örülünk, hogy sokan vették a lapot, aki nem vette, azzal nem tudunk mit kezdeni és nem is szeretnénk. Nekünk az a több mint tízezer ember meggyőző érv, a maradék 30-cal nem foglalkozunk.

2. Milyen kizsebelés? Ahogy olvashattad MI vagyunk az egyetlenek, akik nem koldulnak hónapról hónapra a fennmaradáshoz, hanem MI szeretnénk kitermelni az oldal működéséhez szükséges anyagiakat, ha ez nem sikerül, akkor kénytelenek leszünk az oldal látogatóira terhelni, mint sok más oldal. Örülnék, ha ezt figyelembe vennéd és nem kezdenél el alaptalanul, bizonyítékok nélkül vádaskodni, mert nem túl hiteles. Köszönöm.

3. Kinek a legjobb? Nézőpont kérdése. Nekünk a legjobb és mivel nekünk a legjobb ezt írtuk le, felesleges ebbe belekötni.

4. Szerkesztés szégyene? Szeretném megkérdezni, hogy te látod valahol hogy ez hivatalos kiadás és fizettél érte, vagy egy rajongói szerkesztést olvasol? A rajongói tevékenység azt jelenti, hogy a szabadidejét felhasználva az ember azt csinál amit akar. Ha szerkesztőnek így tetszik a beszerkesztés, akkor így tetszik. Sem te, sem én, sem senki nem minősítheti, hiszen minden embernek más felel meg. Van akinek a csilli villi jön be, van akinek pedig nem. Attól hogy valami nem Photoshoppal készült még nem fos, van akinek az tetszik.

5. Kiru Hoshino. Kérlek kopogtass be az egyik Bleaches oldalad adminjához, és kérdezd meg, hogy ő hogy kezdte a pályafutását. Köszönöm. kacsint

6. One Piece: Kérlek hasonlítsd össze a régi Naruto-Kunos felépítést azzal a másik One Piece-es oldaléval. Ja, hogy ugyan az? És loptak? Az nem gond? Mindenki lophat tőlünk, de ha Mi a saját erőnkből létrehozunk oldalakat az már nem nyerő? Hogy is van ez? Kérlek fejtsd ki. Köszönöm.

7. Gyerekes. Én azt nevezném gyerekesnek, hogy valaki nem tudja megmutatni, hogy saját erőből mire képes, és ezért mások munkáját próbálja lealacsonyítani és nyomdafestéket nem tűrő stílusban alaptalanul kezd vádaskodni. Én ezt nevezném gyerekesnek, de ahány ember, annyi nézet... Mi eddig soha a szánkra nem vettünk egy darab animés weboldalt itt a Naruto-Kunon, és hogy miért? Mert tisztességesnek érezzük magunkat, és érzünk magunkban annyi erőt, hogy amit kitűzünk azt meg tudjuk csinálni és nem szükséges hozzá az, hogy mások munkáját elkezdjük fikázni. Ez erős önbizalomhiányra vall az említett csapat(ok?)nál, amit ha nem küszöbölnek ki, akkor szerintem nehéz lesz gyűlölettől fröcsögve vezetni egy oldalt a továbbiakban.

Köszönöm, hogy írtál még ha vádaskodva tetted is.
Üdv
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 22:16:04 írta Cartnecker » Naplózva
Succ
Újonc
*

« Válasz #386 Dátum: 11 jan 09, 22:09:36 »

"Nem tom', hogy te mit hallottál "egyesektől", de mi vélemény nyilvánításért sohasem adunk bannt. "

Ezt vitatnám. Egyik ismerősöm teljesen kulturált keretek között fejtette ki a véleményt. Nagyrészt pozitív kritika volt. Az írása mégis eltűnt az oldalról és bannoltátok is.

Ezt az irigység dolgot még mindig nem értem. Nincs bennem semmi hasonló érzés. Én csak véleményt nyilvánítottam. Amit ugyebár az ember, akármelyik oldalon is áll, kis elfogultság nélkül nem tudja kifejezni.
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #387 Dátum: 11 jan 09, 22:13:28 »

Hát, az ismerősöd nagy troll lehetett, ezért bannoltuk. ^^ Ez is nonszensz, hogy pozitív kritikáért bannt adunk. Még negatívért sem adtunk bann-t, nemhogy pozitívért. Lerí rólad az írígység.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #388 Dátum: 11 jan 09, 22:16:53 »

Nem irigy aggódik. A bleaches oldala miatt.Lesett hol láttam a nevét eddig. Amúgy a mangátok jó. A manga olvasotokon van egy idegesítő bug:D. Javítsad ki nem regelek be hozzátok, de most meg említettem mert mindig akartam szólni érteXDDD Bocs ez nem parasztság:D. Midig kidob a főoldara ha olvasom a mangát:D.
Naplózva

Acefangirl
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

pont az

« Válasz #389 Dátum: 11 jan 09, 22:22:05 »

jaj, én irigy vagyok rátok, nemtom, hogy mostantól mi lesz velem, ha egy ilyen jó oldallal kell versenyeznem  Gondolkozik
asszem megyek és lehúzom magam a wc-n :/
 Ii jinsei datta!!
Naplózva

nem!
Oldalak: 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins