24 nov 30, 18:41:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Hogy tetszik a Magyar Naruto-Kun Website?
A legjobb!!! - 260 (70.3%)
Egész jó lett - 70 (18.9%)
Tűrhető - 12 (3.2%)
Van még mit változtatni - 19 (5.1%)
Nem tetszik - 9 (2.4%)
Összes szavazó: 362

Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogy tetszik a Naruto-Kun Csoport?  (Megtekintve 128375 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Succ
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #390 Dátum: 11 jan 09, 22:23:24 »

Cartnecker, válaszod jogos. Viszont a 7-es pontban néhány leírt dologgal kapcsolatban kétségeim támadnak. Nem egy bizonyítékot láttam rá.

Hiei, nem aggódok. Én ott csak egy manga szerkesztő posztot töltök be. Ennyi a dolgom és kész. És mint már írtam a legelején, senkit sem képviselek.
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #391 Dátum: 11 jan 09, 22:25:13 »

Minato, ez az önvallomás nem kellett volna... látom te is megtaláltad a helyed. (A WC-ben?) Sok sikert a lefelé vezető úton. Mosolyog

Succ, itt a Naruto-Kunon? Kérlek idézd be az adott részt, és azonnal letörlöm.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #392 Dátum: 11 jan 09, 22:26:45 »

Én is csak egy formázó vagyok. Még is szívem lelkem a csapat.
Acefan mielőtt vergődsz szólok, hogy az ip-d alapján Minato vagy. Multi accountot tiltja a fórum szabályzat. Van rá mentséged? Amennyiben nincsen kitiltalak. Nem azért mert kritizálsz azért mert pofátlan vagy.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 22:27:32 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #393 Dátum: 11 jan 09, 22:27:19 »

Hát, ha egy csapat tagja vagy, akkor a csapatot képviseled, akárcsak én, a NKWT csapttag vagyok, így magát a csapatot. és az oldalt képviselem. Megértelek, én is aggódnék, a csapatomért/oldalamért, ha egy másik oldal komoly fenyegetést jelentene.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Acefangirl
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

pont az

« Válasz #394 Dátum: 11 jan 09, 22:29:08 »

van, de nem tartozok magyarázattal xp
egyébként pedig! már eleve úgy írtam, hogy mindenki tudja, hogy én én vagyok... szal ezt benézted bögyörőm Nevet már rég "lebuktam", mindenki tudja h ki vagyok ^^ (ez a mentségem -.-")
Naplózva

nem!
Succ
Újonc
*

« Válasz #395 Dátum: 11 jan 09, 22:30:36 »

Nem képviselem. Mivel nem az ő érdekükben vagy kérésükre írok. Saját szabad akaratomból.

Cartnecker: Az oldalon nem, viszont msn beszélgetéseket igen. Ha kell idézem a személyes kedvencemet.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #396 Dátum: 11 jan 09, 22:31:22 »

Jahhh és ez miért mentség?  Amúgy offolsz még egy ok, hogy kitiltsalak... komolyan mondom ezek a fiatalok.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #397 Dátum: 11 jan 09, 22:35:43 »

Én is szólnék pár szór Succ kolléga hozzászólásához:

Idézet
... Továbbá örülnék, hogyha nem csak úgy lába kélne kis írásomnak, hanem rendes választ kapnék esetleg, vagy normális érveket. Az ilyen gyermeteg módot kerüljük. ...

Ez már a rágalmazást súrolja. Ezen a fórumon ha normális, érvelős hsz érkezik, az marad. Arról mi nem tehetünk, hogy az "érvelés" mögé sokan burkolt célozgatásokat rejtenek. A jelenlévők természetesen mindig kivételek. Még akkor is, ha nem.

Idézet
... ráadásul a Ti megoldásotok költségesebb. Ezt anyagi háttérrel nem fogjátok bírni. Eddig is a rajongó táborból éltetek meg. Ha azt nézzük, hogy ennek a tábornak a többsége tanuló, vagyis anyagi háttérrel nem rendelkezik. Ha továbbra is a „kizsebelésükből” akartok fenn maradni, úgy nehéz lesz. Valamint a hirdetéses megoldás se fog profitálni rendesen. ...

Mint "technikai" admin látom a gépezetet az oldalak mögött. Ezért nem értem, mit értesz "költségesebb" alatt. Nézz utána, kérlek, a dolgok technikai részének.
"Kizsebelés"? Hiába tetted idézőjelbe, ez egy igen súlyos szó. Ésszel kell használni. Mivel kizsebelni a zsebmetszők és zsebtolvajok szoktak forgalmas és zsúfolt helyeken. Ebben a csapatban pedig diákok és dolgozó emberek vannak.

Idézet
...Nem veszitek figyelembe a másik két Bleach-el már elég rég óta foglalkozó oldalt, ez eléggé provokatív hozzáállás. ...

Hogy lásd, én nem köntörfalazok, kiírom kereken-perecen: Ebben a fenti mondatodban csak annyi a logikai baki, hogy mivel te is már kettő Bleach-es oldalt említettél. Ott valaki "szintén" nem volt tekintettel. Szóval, szerintem ilyen érveket ne hozz fel, mert visszafelé sülhet el.

Tehát, nyugodtan írj érvekkel megtámogatott kritikát, de ésszel, kérlek. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #398 Dátum: 11 jan 09, 22:38:30 »

Succ ezen a forumon 3 év alatt én sok durva dolgot láttam, de negatív/pozitív kritikáért ban-t illetve HSZ törlést még soha, ahhoz nagyon retardáltnak, trágárnak és sértőnek kell lenni, hogy ezt itt elérje valaki.

Azon a bizonyos U betűvel kezdődő oldalon a 2 főadmin elfelejtette megemlíteni a nagy önsajnálat közben, hogy miért lettek kitiltva és hidd el nem azért, mert kritizáltak minket, hanem a stílus miatt, ahogy előadták.

Minato-chan legyél szíves fejezd ezt be, ezzel csak magadat és a csapatodat minősíted. Mosolyog
Naplózva

Succ
Újonc
*

« Válasz #399 Dátum: 11 jan 09, 22:43:01 »

Csibe: Még mindig ezen rágódtok, holott ilyesmit meg sem említettem.  Tisztában vagyok, hogy az adott két személyt bannoltátok. Érthető. De én nem rájuk gondoltam.

Chakra: Igen kettőt említettem, de mint példa. Általában ha példát hozol fel, nem sorolod fel az összes lehetséges dolgot.
Technikailag mögé látok. De ezt itt nem részletezem, mert köze nincs ehhez.
Naplózva

Illegal P
Újonc
*

^^

« Válasz #400 Dátum: 11 jan 09, 22:44:49 »

van, de nem tartozok magyarázattal xp
egyébként pedig! már eleve úgy írtam, hogy mindenki tudja, hogy én én vagyok... szal ezt benézted bögyörőm Nevet már rég "lebuktam", mindenki tudja h ki vagyok ^^ (ez a mentségem -.-")

RofL! vagány egy csaj! msn címet privibe pls ! amugy én nem túlságosan értem ezeket az oldalháborúzásokat de a Hentainak örülök ikszdé

ui: van szabvány az avatarra? xD
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 09, 22:46:18 írta Illegal P » Naplózva

hehhe
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #401 Dátum: 11 jan 09, 22:45:12 »

Succ: .
Apropó MSN beszélgetés... én is tudnék párat idézni és írni is, ha felregelek két kamu acc-ot és elküldöm magam a pi**-ba, aztán kiadom, hogy nesztek ilyen az XYZ csapat. Ennyi a hitele az MSN beszélgetésnek.
Nekünk le van mentve IP-vel együtt, hogy más oldalak adminjai ide hogy regeltek fel álnéven és kezdtek el trollkodni. [Mint ahogy Minato azaz Acefangirl is teszi és pár topiccal lejjebb a saját fordítását dicséri álnéven, ez például a vicces és szánalmas helyzetek közé tartozik. Nevet) Le van mentve, hogy más oldalak tagjai hogyan jöttek fel ide és kezdték el szidni a családunkat. Az a fránya IP cím. Kell még valami? Elkezdhetünk itt dobálózni, csak értelmét nem látom, másrészt az eredeti tárgyról tereli el a figyelmet: MI nem fikázunk senkit az oldalainkon, amíg más ezt megteszi. És amíg egy esetleges MSN beszélgetést látnak ketten, egy weboldalon való rosszindulatú véleménynyilvánítás pedig felér hitelrontással is. kacsint
Naplózva
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #402 Dátum: 11 jan 09, 22:46:24 »

Magyarán ennyi... ki kéne nőni abból, hogy más oldalát fúrjuk. Nem kell a körítés.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #403 Dátum: 11 jan 09, 22:48:40 »

Meg jöttek a trollok. Ez az és mi vagyunk a gyerekek:D. Amúgy én nem hiszem a magyar anime közösségbe ilyen itt nincs. Mindeki a saját sikeréért dolgozik. Te is én.
Ennyi elég. Innentől az offokat törlöm és kitiltások lesznek. Mikor regeltél volt ott valami szabályzat szerűség. Ajánlom újra olvasását.
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #404 Dátum: 11 jan 09, 22:49:27 »

Nem vagyok a Cartykád, nem is szeretnék az lenni, kérlek az ilyen abszurd felvetéseket mellőzd, köszönöm.

Kik voltak ott hétvégén az Urániában vagy a Toldiban?
Nekem nagyon tetszett az egész, úgy ahogy volt  Pirul

Nincs mit.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 25 26 [27] 28 29 ... 35
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins