Én is szólnék pár szór Succ kolléga hozzászólásához:
... Továbbá örülnék, hogyha nem csak úgy lába kélne kis írásomnak, hanem rendes választ kapnék esetleg, vagy normális érveket. Az ilyen gyermeteg módot kerüljük. ...
Ez már a rágalmazást súrolja. Ezen a fórumon ha normális, érvelős hsz érkezik, az marad. Arról mi nem tehetünk, hogy az "érvelés" mögé sokan burkolt célozgatásokat rejtenek. A jelenlévők természetesen mindig kivételek. Még akkor is, ha nem.
... ráadásul a Ti megoldásotok költségesebb. Ezt anyagi háttérrel nem fogjátok bírni. Eddig is a rajongó táborból éltetek meg. Ha azt nézzük, hogy ennek a tábornak a többsége tanuló, vagyis anyagi háttérrel nem rendelkezik. Ha továbbra is a „kizsebelésükből” akartok fenn maradni, úgy nehéz lesz. Valamint a hirdetéses megoldás se fog profitálni rendesen. ...
Mint "technikai" admin látom a gépezetet az oldalak mögött. Ezért nem értem, mit értesz "költségesebb" alatt. Nézz utána, kérlek, a dolgok technikai részének.
"Kizsebelés"? Hiába tetted idézőjelbe, ez egy igen súlyos szó. Ésszel kell használni. Mivel kizsebelni a zsebmetszők és zsebtolvajok szoktak forgalmas és zsúfolt helyeken. Ebben a csapatban pedig diákok és dolgozó emberek vannak.
...Nem veszitek figyelembe a másik két Bleach-el már elég rég óta foglalkozó oldalt, ez eléggé provokatív hozzáállás. ...
Hogy lásd, én nem köntörfalazok, kiírom kereken-perecen: Ebben a fenti mondatodban csak annyi a logikai baki, hogy mivel te is már
kettő Bleach-es oldalt említettél. Ott valaki "szintén" nem volt tekintettel. Szóval, szerintem ilyen érveket ne hozz fel, mert visszafelé sülhet el.
Tehát, nyugodtan írj érvekkel megtámogatott kritikát, de ésszel, kérlek. ^^