Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #345 Dátum: 10 júl 17, 10:29:09 » |
|
az utobbi valószinübb....(vagyis hogy irígy ....)
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #346 Dátum: 10 júl 20, 16:59:17 » |
|
Ez majdnem olyan volt, mintha Takuma Sato odaszólt volna annó Schumacher-nek, hogy hékás, sz@rul vezetsz, sz@r kocsiba, öcsém!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #347 Dátum: 10 júl 20, 17:00:39 » |
|
... és Schumacher megalázóan elmosolyodott és nyert még egy világbajnoki címet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #348 Dátum: 10 júl 21, 15:35:03 » |
|
Igen igen. Egyet értek az elöttem szólókkal. Ha a hülyeség fájna ez a gyerek orditana. xD Még hogy lassúak? Hát ez egy óemgé.... Más csapatot nem ismerek aki ilyen gyorsan és profin dolgozna. Szóval azt üzenem a srácnak(A nevét el sem olvastam. xD) Hogy nagyon is butuska ember lehet, ha ilyet leszól. Minden tiszteletem a tiétek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saei-chan
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #349 Dátum: 10 szep 12, 21:32:15 » |
|
Akkor én is szólnék pár dolgot az oldalról. Perfektó, ügyesek és szorgoskák vagytok! Szeretem ezt az oldalt! Az egyik kedvencem. (Örökre a szívembe vany zárva, rengeteg dolog miatt )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 12, 21:33:55 írta Saei-chaaaan »
|
Naplózva
|
Szeretőm: Ritli <3
Párom! A világ legszerelmetesebb Nyufikájjjaaaa! Alias Tapsi-on-sama Love Bébi!
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #350 Dátum: 10 szep 12, 22:33:12 » |
|
Főleg miattam igaz? . Ne aggódj evvel nem vagy egyedülxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saei-chan
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #351 Dátum: 10 szep 13, 02:30:41 » |
|
Persze. A szorgalmad páratlan Hiei-sama, de ha nem haragszol nem te vagy az első toplistán Meg amúgy sem egy vagy két ember miatt...ez az oldal egy másik világot nyitott meg a szemem előtt, amiért örökre hálás leszek!
|
|
|
Naplózva
|
Szeretőm: Ritli <3
Párom! A világ legszerelmetesebb Nyufikájjjaaaa! Alias Tapsi-on-sama Love Bébi!
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #352 Dátum: 10 szep 13, 13:16:24 » |
|
Nem, mert miattam szereti Tudomén Amúgy teljes mértékben egyet értek Saeivel, én is így érzek ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #353 Dátum: 10 szep 13, 20:41:06 » |
|
Nem írtam még ide? Vagy törölve let,t mert valmai böszmeséget írtam. Mindegy. LÁJK
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #354 Dátum: 10 szep 21, 21:26:31 » |
|
Tetszik az oldal is, fórum is. Most láttam az új fejlécet: Új ninja utak kezdődnek. Nagyon szupi
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Puszedli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #355 Dátum: 10 okt 23, 11:14:37 » |
|
Sziasztok! Ez az első hozzászólásom itt a fórumon. Nagyon tetszik az oldal, hálás köszönet az újabb feliratokért. Az utóbbi években sokat fejlődött és terjeszkedett a weblap. Külön köszönet az online mangáért és DDL linkekért. Nagyon tetszenek a headerek. Esetleg az megoldható lenne, hogy ilyenkor odaírjátok a szereplő nevét vagy az anime címét? Mert egy-két karakter felkeltette az érdeklődésem, de nem tudom melyik animében szerepelnek. PL: az a kék szemű fiú, fekete-kék hajjal olyan iskolai egyenruhában és gyűrűk vannak a kezén; vagy a szőke hosszú hajú fiú egy szürke kalapács szerűséggel mellette egy teke golyó fejű emberke láncokkal Kicsit hülyén hangzik, de remélem tudni fogjátok kikre gondolok. Illetve van még egy szőke hosszú hajú pasi, akinek csak az egyik szeme látszik a hajától. Valamilyen piros szalag lóg azt hiszem mögötte. Esetleg megírnátok ide nekem, hogy ők kik és mely animékben láthatom őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #356 Dátum: 10 okt 23, 11:57:45 » |
|
Szia Puszedli!
A kék hajú, kék szemű gyűrűs fiú, Alviss. A szőke fiú Ginta, a mellette levő "kalapács" -ami egy kendama- neve Baboo, és végül a piros szalagos férfi neve Nanashi. Az összes szereplő, akiket kérdeztél, a MAR - Marchen Awakens Romance című animéből van. Ez oda is van írva a háttérbe halványan a szereplő képétől jobbra Remélem segítettem.
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Puszedli
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #357 Dátum: 10 okt 23, 16:54:55 » |
|
Szia Orph D.eus!Nagyon köszi a segítséget. Valamit láttam a háttérben de nem tudtam jól kivenni. Már régóta kacérkodom ezzel az animével, ha ilyen szereplők vannak viszont benne akkor nem habozok tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Solaree
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)
|
|
« Válasz #358 Dátum: 10 okt 24, 09:13:06 » |
|
A legjobb!! És én is eggyettértek Ritli-ékkel
|
|
|
Naplózva
|
http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom "Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied. "Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen "Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #359 Dátum: 10 okt 30, 11:23:17 » |
|
Szívesen mondanék negatív kritikát de sajnos nem tudok. Hogy miért? Zseniális dolog hogy van egy maréknyi elszánt ember és egy ilyen oldalt működtetnek. Minden héten új anime részeket és mangákat fordítotok le. Ezt 100% -ra mondom hogy nem kis feladat. Ráadás, hogy van még egy igen összetett fórum is, amit szinte folyamatosan ellenőrizve moderáltok. Erre bizony nem minden ember lenne képes. Pláne úgy hogy ingyen fordítotok. Szóval szerintem aki még ezek után is panaszkodik az elmehet hangyát szedni. Ha pedig annyira fönnhordja az orrát akkor tessék, csináljon jobbat! Nem fogja tudni megcsinálni. Szóval hatalmas gratuláció és köszönet! Csak így tovább NKWT! Ui.: Még az kifelejtettem hogy az is rettentő nagy érdem hogy nem csak a Narutoval hanem még sok más animével, mangával foglalkoztok! Ez önmagában is respect nem hogy úgy hogy hála nektek egy csomó ember megismer pár rettentően jó animét
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 30, 11:25:14 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|