Képességek:
Naruto:
Sennin mód, mert akkor fel tudnám venni a környezetem energiáját és kevésbé fáradnék le.
Byakugan, vagy
Sharingan, az egyik azért lenne jó, mert átlátnék a falakon 360°-ban, érzékelnék minden élőlényt, és az energia (chakra) szintjét, meg még mást is... A másik azért lenne jó, mert, ha végignézek egy kézmozdulatot, egy recept klubbot, egy tánclépést, vagy akármit, 95% pontossággal tudnám leutánozni azt, valamint szintén érzékelném a chakra szintet. Az MS-t nem merném bevállalni, mert kiégne a szemem, max úgy, ha csak az egyikben van sharingan. FMS-t pedig el lehet felejteni, ugyanis nem fogom egyik bátyám szemét sem kitépni, sosem lennék rá képes. Úgyhogy Byakugan win.
Villám, Tűz, vagy Szél elem. Igazából mind1 nekem, hogy a 3 közül melyik, mert mindegyikkel nagy pusztítást végzek. A villámmal gond nélkül ölhetnék, a tűzzel bármit porrá égethetnék, a széllel pedig egy pillanat alatt rádobnék valakire egy kisebb tornádót. Viszont mivel ölni nem akarok, a széltől megfázik az alany (az nagyon kellemetlen), ezért a tűznél maradok, hisz, ha csak egy picit leperzselem a bőrét nem hal meg, de szenved. Ez pedig épp elég nekem.
Rasengan, és annak tudásához szükséges chakra manipulálási képességek.Gondoljatok bele, nem csak hogy ultramega barackot lehet vele adni egy embernek, de ha valamit össze kell keverni, akkor egy ilyen forgóerejű gömbbel, még be se kell indítani a betonkeverőt, már csinálsz egy tök sirály maltert.
Kukucska:
Amit szívesen birtokolnék, az
Kukucska hiper kemény feje. Hisz ráesett a csőrére egy nála 100x nagyobb szikla, és még az tört ketté. Naná, hogy kell nekem is egy törhetetlen állkapocs, orr, arc és homlokcsont.
Tárgyak, és élőlények:
Naruto:
Icha Icha kötetek magyar fordításban.
Sasuke katanája. Mert tök kemény.
Asuma chakra pengéi. Tűzpenge. Problem?
Azumanga Daioh:
Nekokoneko plüss, mert tök cuki. :3
Hetalia:
Gilbird. Cuki, na meg ki látott már repülő naposcsibét?
Russia vajszínű, piros, és lila-kockás sálja. Hogy miért? Karakter info: kb 185cm magas. Mindegyik sáljának mindkét(!) vége a seggéig ér, úgy, hogy át van kötve 2x esetleg 3x a nyakán. A sál széle ránézésre kb 15-18cm lehet. Szóval lesz 3db, megközelítőleg 2,5méter hosszú 15-18cm széles sálam (ruhaanyagom) amit úgy használok fel, ahogy akarok. 2,5x3=7,5 méter, az azért elég sok.
Egy Akatsukis Élete:
A Samehada elméletileg egy óriási életre kelt csokis jégkrém ami nem tud elolvadni, szóval nyáron szívesen elfogyasztanám. xD (tudom, hogy nem anime, dehát na xD)
Na jó, mára elég az agymenésből!
Szerk.: Ha jobban átgondoljuk, a sálból kiindulva jöhet az összes Akatsuki tag köpenye is. Felvenni nem tudnám, de, ha szétvagdosom őket sok érdekes dolgot csinálhatok belőlük.