24 nov 22, 23:50:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mely animéből, és mely tárgyat/képességet birtokolnád szívesen, és miért?  (Megtekintve 43515 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Brock Lee
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #75 Dátum: 09 okt 04, 18:26:46 »

Elsőnek is Sharingan, Byakugan, Rinengan. És, hogy ne kelljen 3 szem hozzá mindegyik ki-be kapcsolható és akár multiba is, egyik szem ilyen a másik meg olyan Nevet Muten Roshi /Zseniális Teknős/ napszemcsije, hogy eltakarjam vele a szemeim Nevet
Kage Bunshin no jutsu az edzés,tanulás gyorsításra.
Lee sebessége, ebből elég annyi amit a súlyokkal tud, nem akarok naaagyon feltünő lenni xD
És legalább annyi chakra mennyiség mint ami Kisame-nak van, hogy sokáig bírjam használni a dolgaim Nevet
Persze ügyelnék rá, hogy senki ne jöjjön rá, hogy nekem "furcsa" képességeim vannak. Tehát nem használnám mások előtt a Kage Bunshin-t Nevet

Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #76 Dátum: 09 okt 29, 14:43:28 »

Shaman king: Ren hou rai ken-je : nemtom. mert teccik és késsz.
Shaman king. ren kwan daója: mert akkor nem kell a cp-hez gyártani
shakugan no shana: alastor: hogy mindig legyen kivel dumálni  kacsint
shaman king: lyzerg kristálya: mert szép nyaklánc lenne belőle
Naruto: haku klán képessége: mert imádom a vizet és figyelgetni is jó (mmint a halmazállapotváltozást)
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #77 Dátum: 09 okt 29, 17:02:30 »

Hm, ezen régen sokat gondolkodtam, de most így hirtelen nem igazán tudom összeszedni.
Igazából könnyen meg lehetne oldani a dolgot, csak annyit mondok hogy Haruhi féle isteni erő (Suzumiya Haruhi no Yuutsu), aztán azzal eggyüt bármi jöhet Nevet

De ha konkrétabb példa kéne, akkor először is kéne egy pár sharingan (Naruto),mert a jelenlegi szemeim elég bénák Szomorú, aztán egy Yondaime vagy Madara féle teleportálás (szintén Naruto),mert jól jön bármilyen csetepatéban, és persze ha késésben vagyok Nevet , egy katana, mindegy hogy milyen, de ha már konkrét kell akkor Akidzuki kardja (Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto),mert e za kedvenc fegyverem Nyelvesít , és esetleg egy elektromossággal kapcsolatos képesség, vagy chidori (naruto), vagy Hei képessége (Darker Than Black), mert imádom az elektromosságot Nyelvesít

OFF:
Mivel a címben anime szerepel, ezért nem mertem beleírni, de ha már teleportálás akkor Shiner képessége kéne a Psyrenből Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 17:35:18 írta Soul » Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
trafo90
Gennin
*

« Válasz #78 Dátum: 09 nov 14, 23:47:36 »

Én csak a Narutot ismerem emiatt "csak" belőle tudok válogatni.
Visszaolvasva nem sok helyen láttam olyat hogy valaki a választott erejét valami jótékony célra használná  Gondolkozik
De én szeretnék jótékonykodni, emiatt ezeket választanám:
-Tsunade gyógyító képességei (sok embert meggyógyítanék)
-1. hokage fa jutsu-jai (óriási erdőket teremtenék elő a semmiből,amikkel gátolni tudnám a globális felmelegedést)

+ magamra is gondoljak egy kicsit:
-Naruto árnyék klónjai: egyszerre tudnék több dolgot is csinálni, főleg a tanulást könnyítené meg(csinálnék 4 árnyéklónt az egyiknek azt parancsolnám hogy matekot, a másiknak hogy magyart, a 3.-nak törit, a 4.-nek meg hogy angol tanuljon. Úgy látom hogy az érettségim ezzel megis lenne oldva Hümm-hümm).
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 10:25:39 írta trafo90 » Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #79 Dátum: 09 nov 15, 00:29:53 »

Hmmm az igaz hogy több dolgot is tudnál tanulni, de gondolj bele, hogy amikor a klónok eltűnnek, a tanult dolgokkal együtt a fáradtságuk is beléd száll... Nevet Ami a jótékonykodást illleti, ha Haruhi "képességét" nézzük azzal bőven lehetne jótékonykodni Nevet
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Dawe
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Kamui Senketsu!

« Válasz #80 Dátum: 09 nov 20, 19:37:51 »

szerintem naruto árnyék klónjai (sokmindent megtehetnék egyszerre)  meg a rasengan (ha valaki nem tud áttörni valamit segitenék benne) Nevet
Naplózva

Rakéta
Újonc
*

KYOUKUGEN!!!!

« Válasz #81 Dátum: 10 feb 07, 14:56:08 »

A Rebornból Tsuna kesztyűje nagyon király. De Yamamoto baseball ütőjét is elfogadnám. Mosolyog
Naplózva

Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
Renningan
Elit Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Nothing is True, Everything is Permitted

« Válasz #82 Dátum: 10 feb 15, 17:08:58 »

Érdekes kérdés:

Bleachből: Yamma jii zampakutoja meg egy haori.
Narutoból: Egy FMS és egy Akatsuki ruha xD
Death Note: A Death Note xD
D.Gray - man: Tyki képessége.

Naplózva

FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #83 Dátum: 10 márc 25, 16:02:25 »

közben találtam még egy párat.
Bleach: Hitsugaya vére meg egy darab jég (mert a vér meg a hó/jég tök jól összepasszolnak és meg mert Hitsugaya)
Hinamori hajbigyusza: Mert cuki :3
ookami kakushiból Nemuru-chan harci szerelése. Jól néz ki és az a kasza elég hatásos.
Soul eaterből Soul mert kell még egy kasza .D
Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Gyapi
Újonc
*

« Válasz #84 Dátum: 10 márc 28, 23:22:31 »

Én először is birtokolnám... Yondaime teleport képessége, mert hasznos. Lee vagy Tsunade ereje, mert imádok erősködni Nyelvesít. Majd egy jó kis Sharingan, hogy legyen mivel látni (Naruto). Mivel valami hasznos fegyver is kéne a kezembe, akkor választanám a Senbonzakurát, vagy Gin hosszúra elnyúló pengéjét (Bleach). A végére pedig kéne egy faja jármű hogy villoghassak a csajok előtt, tehát elfogadnám a ZGMF-X20A Striker-t Freedomot (Gundam Seed Destiny). Ennyi bőven elég lenne.
Naplózva
Hatsue
Újonc
*

« Válasz #85 Dátum: 10 jún 28, 20:53:55 »

hát már kb mindenki mindent elmondott amit akarnék >.<
De még a Code Geassből kellene a geass Nevet bárki bármit megtenne nekem? király Nevet
Naplózva
ATON14
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #86 Dátum: 10 júl 10, 23:45:04 »

Naruto:Kage bunshin no jutsu, Sharingan
Full Metal Alchemist: Ed tenyér üsszeütős technikája az alkímiával együtt
Bleach: Aizen zanpakutouja (bár egyenlőre csak annyit tudok róla, hogy bárkivel elhitet bármit)
Darker Than Black: A 15-16. részben van 1 kisgyerek aszem Február a neve, az a képessége, hogy amihez hozzáér azt fel tudja robbantani  Nevet
Avatár (Aang legendája): Bármelyik elem idomítása

Hirtelen ennyi jutott eszembe... Nevet
Naplózva

....................................................................................................................
Murcik
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.

« Válasz #87 Dátum: 10 júl 27, 20:20:22 »

én a kage bunshint(nem kell suliba járnom a klónok a tudást átadják nekem)
hidan halhatatlansága, és deidara képességei
Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #88 Dátum: 10 júl 28, 09:18:30 »

Szívesen birtokolnék egy Sanbonzakurát. Nem lenne gondon a sövény nyírással szerintem xD(Bleach)
Illetve Kouga Gennosuke doujutsuját is szívesen alkalmazám. Akinek baja van egyből suicide nekik x'D(Basilisk)
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 09:19:02 írta Ishida » Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #89 Dátum: 10 júl 28, 22:45:41 »

háát...

Soul Eater-ből Blair-chan-t szivesen elfogadnám xD az olyan ébresztőket amit Soul kapott el tudnám viselni xD

Narutoból a Kage Bunshin no jutsu és a Henge no jutsu^^ elég jól lehet kombinálni... pl csinálok egy klónt,átalakítom egy bogárrá vagy valamivé,és dolgozatíráskor milyen praktikus lehetne xD
De persze egy szép pár Sharingant is szívesen elfogadnék^^

One Piece-ből:Zoro kardjai.. mert csak xD
Luffy gyümölcse: most milyen jó lehet már...többet nem kéne köhintáért fizetnem xD

Most így hirtelen ennyi Nevet
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 18:34:24 írta Mistich » Naplózva

Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 10
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins