Brock Lee
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #75 Dátum: 09 okt 04, 18:26:46 » |
|
Elsőnek is Sharingan, Byakugan, Rinengan. És, hogy ne kelljen 3 szem hozzá mindegyik ki-be kapcsolható és akár multiba is, egyik szem ilyen a másik meg olyan Muten Roshi /Zseniális Teknős/ napszemcsije, hogy eltakarjam vele a szemeim Kage Bunshin no jutsu az edzés,tanulás gyorsításra. Lee sebessége, ebből elég annyi amit a súlyokkal tud, nem akarok naaagyon feltünő lenni xD És legalább annyi chakra mennyiség mint ami Kisame-nak van, hogy sokáig bírjam használni a dolgaim Persze ügyelnék rá, hogy senki ne jöjjön rá, hogy nekem "furcsa" képességeim vannak. Tehát nem használnám mások előtt a Kage Bunshin-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #76 Dátum: 09 okt 29, 14:43:28 » |
|
Shaman king: Ren hou rai ken-je : nemtom. mert teccik és késsz. Shaman king. ren kwan daója: mert akkor nem kell a cp-hez gyártani shakugan no shana: alastor: hogy mindig legyen kivel dumálni shaman king: lyzerg kristálya: mert szép nyaklánc lenne belőle Naruto: haku klán képessége: mert imádom a vizet és figyelgetni is jó (mmint a halmazállapotváltozást)
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #77 Dátum: 09 okt 29, 17:02:30 » |
|
Hm, ezen régen sokat gondolkodtam, de most így hirtelen nem igazán tudom összeszedni. Igazából könnyen meg lehetne oldani a dolgot, csak annyit mondok hogy Haruhi féle isteni erő (Suzumiya Haruhi no Yuutsu), aztán azzal eggyüt bármi jöhet De ha konkrétabb példa kéne, akkor először is kéne egy pár sharingan (Naruto),mert a jelenlegi szemeim elég bénák , aztán egy Yondaime vagy Madara féle teleportálás (szintén Naruto),mert jól jön bármilyen csetepatéban, és persze ha késésben vagyok , egy katana, mindegy hogy milyen, de ha már konkrét kell akkor Akidzuki kardja (Bakumatsu Kikansetsu Irohanihoheto),mert e za kedvenc fegyverem , és esetleg egy elektromossággal kapcsolatos képesség, vagy chidori (naruto), vagy Hei képessége (Darker Than Black), mert imádom az elektromosságot OFF: Mivel a címben anime szerepel, ezért nem mertem beleírni, de ha már teleportálás akkor Shiner képessége kéne a Psyrenből
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 okt 29, 17:35:18 írta Soul »
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
trafo90
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #78 Dátum: 09 nov 14, 23:47:36 » |
|
Én csak a Narutot ismerem emiatt "csak" belőle tudok válogatni. Visszaolvasva nem sok helyen láttam olyat hogy valaki a választott erejét valami jótékony célra használná De én szeretnék jótékonykodni, emiatt ezeket választanám: -Tsunade gyógyító képességei (sok embert meggyógyítanék) -1. hokage fa jutsu-jai (óriási erdőket teremtenék elő a semmiből,amikkel gátolni tudnám a globális felmelegedést) + magamra is gondoljak egy kicsit: -Naruto árnyék klónjai: egyszerre tudnék több dolgot is csinálni, főleg a tanulást könnyítené meg(csinálnék 4 árnyéklónt az egyiknek azt parancsolnám hogy matekot, a másiknak hogy magyart, a 3.-nak törit, a 4.-nek meg hogy angol tanuljon. Úgy látom hogy az érettségim ezzel megis lenne oldva ).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 nov 15, 10:25:39 írta trafo90 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #79 Dátum: 09 nov 15, 00:29:53 » |
|
Hmmm az igaz hogy több dolgot is tudnál tanulni, de gondolj bele, hogy amikor a klónok eltűnnek, a tanult dolgokkal együtt a fáradtságuk is beléd száll... Ami a jótékonykodást illleti, ha Haruhi "képességét" nézzük azzal bőven lehetne jótékonykodni
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #80 Dátum: 09 nov 20, 19:37:51 » |
|
szerintem naruto árnyék klónjai (sokmindent megtehetnék egyszerre) meg a rasengan (ha valaki nem tud áttörni valamit segitenék benne)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rakéta
Újonc
Nem elérhető
KYOUKUGEN!!!!
|
|
« Válasz #81 Dátum: 10 feb 07, 14:56:08 » |
|
A Rebornból Tsuna kesztyűje nagyon király. De Yamamoto baseball ütőjét is elfogadnám.
|
|
|
Naplózva
|
Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
Renningan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Nothing is True, Everything is Permitted
|
|
« Válasz #82 Dátum: 10 feb 15, 17:08:58 » |
|
Érdekes kérdés:
Bleachből: Yamma jii zampakutoja meg egy haori. Narutoból: Egy FMS és egy Akatsuki ruha xD Death Note: A Death Note xD D.Gray - man: Tyki képessége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #83 Dátum: 10 márc 25, 16:02:25 » |
|
közben találtam még egy párat. Bleach: Hitsugaya vére meg egy darab jég (mert a vér meg a hó/jég tök jól összepasszolnak és meg mert Hitsugaya) Hinamori hajbigyusza: Mert cuki :3 ookami kakushiból Nemuru-chan harci szerelése. Jól néz ki és az a kasza elég hatásos. Soul eaterből Soul mert kell még egy kasza .D
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Gyapi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 10 márc 28, 23:22:31 » |
|
Én először is birtokolnám... Yondaime teleport képessége, mert hasznos. Lee vagy Tsunade ereje, mert imádok erősködni . Majd egy jó kis Sharingan, hogy legyen mivel látni (Naruto). Mivel valami hasznos fegyver is kéne a kezembe, akkor választanám a Senbonzakurát, vagy Gin hosszúra elnyúló pengéjét (Bleach). A végére pedig kéne egy faja jármű hogy villoghassak a csajok előtt, tehát elfogadnám a ZGMF-X20A Striker-t Freedomot (Gundam Seed Destiny). Ennyi bőven elég lenne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hatsue
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #85 Dátum: 10 jún 28, 20:53:55 » |
|
hát már kb mindenki mindent elmondott amit akarnék >.< De még a Code Geassből kellene a geass bárki bármit megtenne nekem? király
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #86 Dátum: 10 júl 10, 23:45:04 » |
|
Naruto:Kage bunshin no jutsu, Sharingan Full Metal Alchemist: Ed tenyér üsszeütős technikája az alkímiával együtt Bleach: Aizen zanpakutouja (bár egyenlőre csak annyit tudok róla, hogy bárkivel elhitet bármit) Darker Than Black: A 15-16. részben van 1 kisgyerek aszem Február a neve, az a képessége, hogy amihez hozzáér azt fel tudja robbantani Avatár (Aang legendája): Bármelyik elem idomítása
Hirtelen ennyi jutott eszembe...
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Murcik
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Béke csak akkor lehet ha előtte háború van.
|
|
« Válasz #87 Dátum: 10 júl 27, 20:20:22 » |
|
én a kage bunshint(nem kell suliba járnom a klónok a tudást átadják nekem) hidan halhatatlansága, és deidara képességei
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #88 Dátum: 10 júl 28, 09:18:30 » |
|
Szívesen birtokolnék egy Sanbonzakurát. Nem lenne gondon a sövény nyírással szerintem xD(Bleach) Illetve Kouga Gennosuke doujutsuját is szívesen alkalmazám. Akinek baja van egyből suicide nekik x'D(Basilisk)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 28, 09:19:02 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #89 Dátum: 10 júl 28, 22:45:41 » |
|
háát... Soul Eater-ből Blair-chan-t szivesen elfogadnám xD az olyan ébresztőket amit Soul kapott el tudnám viselni xD Narutoból a Kage Bunshin no jutsu és a Henge no jutsu^^ elég jól lehet kombinálni... pl csinálok egy klónt,átalakítom egy bogárrá vagy valamivé,és dolgozatíráskor milyen praktikus lehetne xD De persze egy szép pár Sharingant is szívesen elfogadnék^^ One Piece-ből:Zoro kardjai.. mert csak xD Luffy gyümölcse: most milyen jó lehet már...többet nem kéne köhintáért fizetnem xD Most így hirtelen ennyi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 02, 18:34:24 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
|