Morause
Vendég
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 júl 30, 15:17:26 » |
|
Én narutot ismerek tehát csak abból tudok mondani... a kage bunshin nekem is jólenne, azon kivűl remete formát, meg rasengan, vmi villám típusú ninjutsut ( nem, nem chidorit ) és pein shinra tensei képességét meg banshou tennin képességét de nem úgy ahogy az animábe is volt hogy 5 mp kell hozzá hanem hogy akkor használom és úgy ahogy akarom, mint a telekinézis.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 júl 30, 21:56:32 » |
|
Na ez egy fogós kérdés.. azt kell mondjam, hogy talán Hitsugaya taichonál maradnék praktikai okokból. Igen, én nem akarok überszuper erőket, szeretnék gyorsan, dugó nélkül haladni (shunpo), nyáron pedig kis hideget hozni az életembe, és mivel akár kis, akár nagy hideget tud csinálni, így azt hiszem eléggé megfelelő választás ^^ másik már inkább harcképességek miatt, meg mert imádom a Katanakat, így Rurouni Kenshin. Kedves, lüke, nyugodt, de halálosan gyors, amikor kell =)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csaba866
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 aug 07, 19:30:38 » |
|
Hmm ez nem fer fogós kérdés na lássuk : Itachi: sharinganja (végtelen mangekyo-val) - jó lenne tudni a köv mozdulatot ill. megérteni bármilyen teknikát Ichigo: minden ami van + fullos kido tudás Kage bunshin - hétköznapokban nagyon hasznos lenne Meg mondjuk még egy avatár állapot (azért irányítani a 4 elemet se utolsó) - ugyszint hétköznapokban sok hasznát venném meg azért hatalom is Ja és egy byakugan ( és azt aktiválom amelyiket kedvem van ) tényleg hasznos ha átlátok a dolgokon Meg persze vagy ezer hasznos képesség ami nem jut eszembe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 aug 08, 22:41:29 » |
|
Nekem semmi különös nem kellene, csak Gérard kabátja. Azért mert tök menő, csuklyás cucc, be kell szereznem egy hasonlót.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Zero Division
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 aug 14, 22:09:38 » |
|
ichi hollow ereje mask, es 2. szint is (persze 2. uegy viselkedjek mint ichi abban a fomában) imádom ichi szemeit, hangját mást átváltozés nem kellene, illetve cerok, shunpo, sasuke kardja es villam elem
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 aug 20, 19:53:46 » |
|
Gérard kabátja. Nekem a haja kellene alles zu sammeln A színe is tök jó, meg nem is nagyon extrém, de eléggé ahhoz, hogy tök jól nézzen ki ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kiko777
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hitsugaya toshiro
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 aug 27, 15:00:31 » |
|
nekem hitsugaya kargya (hyourinmaru) meg hitsugaya erejét asztán ichigo hollow ereje aszthiszem a bleach-ből enyi elég asztán naruto-ból sharingan,chidori,akatsuki köpeny meg mééég rasengan-t
|
|
|
Naplózva
|
Join Soul-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Bleach Game !
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 aug 30, 14:05:48 » |
|
nekem is kéne Zangecúúúú ichigo kardja meg a hollowv forma és persze a kyuubi ereje mint narurtonak meg a sennin mode:DD és nekem se kell death note mert az nemjóóóó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 szep 02, 10:57:48 » |
|
A Death Note igenis jó ha jóra használják xD De nekem sem kéne, most nem hiányzik az idegösszeroppanás, sem egy Ryuk meg hasonlók a családba Bleach: shinigami, és vaizard erő És akkor már egy masszív Ichigo féle reiatsu, meg egy zanpakuto Naruto: valamelyik démon ha a szomszéd kutya átjön Lucky Star: tánckészség X'D (sajnos már nincs dráma óra, ehelyett tánc lett ) Death Note: Mello felsői , Ł szintű gondolkodás és pár játék Neartől
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 dec 03, 18:18:42 » |
|
Én ezeknek örülnék: Elfen Lied-ből Lucy vektorai, hmm. jó lenne megfélemlítésnek, meg persze védekezésnek is Avatar-ból (Aang legendája) Azula és Katara ereje, a villámidomítás mindig is tetszett. A víz.. azt is fel tudnám használni erre-arra Naruto-ból Ino tudatbirtokló képessége (nem jut eszembe a neve ), megtudhatnám, hogy mikor lesz legközelebb dolgozat vagy felelés FMA-ból Irigy alakváltó képességét, összezavarásnak tökéletes. meg ezt-azt is megtudhatnék.. és még van csak nem jut hirtelen az eszembe..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 16:24:31 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 dec 09, 12:34:59 » |
|
Inokoljátok is meg, hogy melyik képesség miért kéne! Moderátor
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 dec 09, 16:40:55 » |
|
nekem is kéne Zangecúúúú ichigo kardja meg a hollowv forma és persze a kyuubi ereje mint narurtonak meg a sennin mode:DD és nekem se kell death note mert az nemjóóóó
Miért nem jó a Death Note? Zangetsu-val, hollow, Sennin Mode-al egy csomót kellene harcolni, a Death Note-al meg simán kinyírsz valakit kajálás vagy akármi közben. Sőt, még trűközni is lehet vele, öngyilkosság, baleset... Amúgy, nekem Ryuk-al nem lenne semmi bajom. De már Ichi hollow-jával, vagy Naruto Kyuubi-ával annál inkább xDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 09, 16:42:40 írta Jiijo »
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 dec 09, 17:17:33 » |
|
De most komolyan. Ha tényleg kívánhatnátok egy képességet/cuccot egy animeből, akkor az a Kyuubi ereje lenne, meg Zangetsu, Rasengan... Biztos az én fantáziámmal van a baj, de a hétköznapokban mit csináltok ezekkel Még a Death Note-t megértem, meg a Sharingant, de ezeket . . .
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 dec 10, 19:14:04 » |
|
hát nekem jó lenne a Kyuubi ereje, azzal szét lehet rombolni az összes sulit de ha csak kissebbet kívánhatok, akkor kage bunsin lenne a legjobb!! okok: - ha unatkozol játszhatsz magaddal (csak ha nem vagy csaló típus ) - könnyebb a tanulás, csinálsz 5-öt, az egyik a kémiát, a másik a földrajzot a többi a matekot, irodalmat, és törit tanulja és ha feloldod akkor minden tapasztalat a fejedbe jön - és végül a klón elmegy helyetted a suliba, ha ott a haverokkal beszélgetsz, mindent megtudsz a klónról. - sorolhatnám...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 12, 20:41:21 írta NewSee »
|
Naplózva
|
|
|
|
|