24 nov 24, 00:08:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Senjutsu - Remete forma  (Megtekintve 64626 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
con
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #90 Dátum: 09 márc 15, 21:32:05 »

Ok azért mondom hogy ez még belefér az animeba.
Ami még zavar ebben az übermensch képességekben:
Kicsit azért hiányzik az a normál harc ami még megvolt például a hidan-kakuzu vagy a sasoris harc. Mert ezzel hogy naruto és 1-2 főgonosz ilyen erőssé vált megszünt a többi csapattag jelentősége még kakashié is mivel csak hátráltatnák narutót. Ami nem gond hogy 1v1 es harcok lesznek csak hát nem tudom, innentől nincs csapatmunka csak állnak hátul és mondják hogy: elképesztő......

Hát azért naruto lehet senin módban 100%-os erejű,de ez tart 15 percig!  >.<#
Közben pedig idézgetni a klónokat,mert ha csak ott tartja őket a csatatér közelében,simán ki lehet őket iktatni!
Vagy ha letelik a 15 perc,kegyetlenül fáradt,szal nem tud utánna nagyon harcolni!
Nem véletlenül csinált kishi ennyi hibázási lehetőséget(nem úgy mint jirayánál) a senin módban,mert eléggé feltáposítja,és azért ne legyen már annyira erős 16 évesen értitek! Nevet

Na de abba hagyom,mert a végén Ba Lee azt hiszi kóstolgatom! >.<#

Tibee77:Persze,ennyi munkának,mint amit naruto ennyi ideig nyomott legyen valami látszata,de mint ahogy fentebb írtam,kishi azért nem akarta már most kegyetlenül erősre csinálni(nem mintha most nem lenne az! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 21:33:50 írta con » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #91 Dátum: 09 márc 16, 02:16:05 »

Így van, és mivel a varangy stílus a természeti energiákat használja (gondolom nagyrészt vagy teljesen) így nem nagyon lehet legyőzni míg van utánpótlás. Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy miben is különbözik ez a stílus a többi közelharctól mert ugyanúgy ütött azt hittem hogy ez vmi egyedi taijutsu lesz, na mindegy. ...

Hogy miért is különleges a senjutsu chakrát ill. a természeti energiákat használó pusztakezes harcmodor, avagy a Varangy Stílus?
A választ megtalálod a Naruto manga 431/13 és 16. oldalán, a magyarázatot pedig a 17. oldalon.
Annyit fűznék még hozzá, hogy:
http://forum.naruto-kun.hu/index.php?topic=54.msg309833#msg309833 (utolsó bekezdés)
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 20, 19:19:06 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Kolt
Gennin
*

« Válasz #92 Dátum: 09 márc 16, 13:07:09 »

Naruto senjutsu használata még nem forrott ki, mert legközelebb hogy fogja gyűjteni a  természeti energiát hisz nem teleportálhat klónokat állandóan a "varangy hegyhez" ha meg magamellett tartja őket könnyen megsemmisíthetik a koncentráló klónokat, úgyhogy szerintem még ne nagyon istenítsük Narutót hogy milyen erős, mert nem fogja állandóan használni a Sennin formát
Naplózva
-Dante-
Elit Jounin
*

« Válasz #93 Dátum: 09 márc 23, 15:14:22 »

nem is fogjade amíg nem lesz elegendő tudása és jutsuja akkor elég sűrűn használni fogja mert nem tud mással előrukkolni, de jiraiya is csak a legvégső esetben hívta elő és minatot még nem is láttuk vele pedig feltételezhető h jiraiya tanítványaként ő is megtanulta... magyarul ez egy végső jutsu
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #94 Dátum: 09 ápr 18, 23:25:51 »

Amikor naruto sage módban van, akkor ugye minden képességének az ereje megsokszorozódik.Mind a ninjutsu mind a taijutsu és persze a genjutsu képessége is.Így akár ki is tudna mondjuk törni, egy Sasuke féle genjutsu-ból is?Mert ugye megpróbálkozott már egyszer Itachi ellen is kitörni csak akkor még nem volt elég erős.Azért persze akkor Itachi megemlítette, hogy Naruto fejlődött ezen a téren is.Akkor talán sikerülne felülkerekednie a genjutsu használókon is mikor sage módban van? Gondolkozik
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #95 Dátum: 09 ápr 19, 00:31:34 »

sagemod naruto über brutál mint tudjuk Nevet és így is tud csinálni 4-5 árnyék klónt akik dettó über brutál erősek. Saske meg csak 1 embert tud hipnotizálni...

Ha a sagemodhoz kell a koncentrálás (a csakra és a természeti erők egyensúlyban tartása) és ezt megzavarja egy genjutsu ami  hatásal lesz arra az egyensúlyra akkor valszeg az felborúl... így naruto akaratlanul is kiszabadulhat a genjutsuból Nevet vagy kőbéka lesz Nevet vagy valami más történik...
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #96 Dátum: 09 ápr 19, 09:06:33 »

Egyetértek tibee77-tel, hogy képes megtörni a genjustut.
De nem biztos mert(nem tudom lehet csak az animeban) itachi mikor még a part1 ben el akarta kapni narutot akkor ero-sennin vigyázott rá és vmi olyasmit mondott, hogy ha le is tudnák győzni akkor is csak úgy ha belehalnának(de mindenesetre tartottak tőle), vagy mi. Lehet tudott itachi a senin formáról és mivel a remete forma jobb chakra irányítást tesz lehetővé (és ez a kulcs a genjutsu megtöréséhez). Hogy tovább menjek a találgatásban lehet épp kisametől hallott róla, mert bár sokan vitatják, de sztem nem normális 1 feje van(lehet vmi gyengébb remete forma, és azért nem béka lesz belőle mert a kard maga adja neki, és így készül a cápafej). Ha mondjuk egyedül nem is lenne képes a senin formára, de lehet hogy a kard maga mivel elszívja a chakrát és átadja a használójának(olyasmi mint mikor ero-senin vállára ültek a békák), és lehet hogy nem csak a normál chakrát szívja el hanem a természetit és magába szívja(igaz 1x már épp azt írtam hogy sztem nem adja át, de így logikusabb). És még a sok chakra is stimmel. Visszautalva ha ez igaz akkor tobi(madara) nem véletlenül tette itachi mellé hiszen akkor képes ellenállni a szemtechnikájának, és megfigyelni őt. Más kérdés hogy jól ki is jöttek.

1x már írtam erről 1 rövidebbet de gondoltam most kifejtem jobban.
Talán kicsit sok az off és vagy 3 témába beleférne, de ez csak 1 ötlet úgy is kiderül, hogy igaz e.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 19, 12:34:39 írta Ba Lee » Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #97 Dátum: 09 ápr 19, 10:05:27 »

Huhh Ba Lee merész gondolatmenet! Nyelvesít
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #98 Dátum: 09 ápr 19, 13:38:46 »

Ba Lee:

Ha Kisame Shamehadája elszívna egy kis senjutsu chakrát és átadná Kisaménak, akkor ő szó szerint kővé dermedne a meglepetéstől. kacsint (lásd az Éhes Szellem Birodalom Peint)
Üvegből készült díszdelfineke láttunk már, most lenne egy monumentális kőcápánk is. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Srodack
Kezdő Jounin
*

« Válasz #99 Dátum: 09 ápr 19, 14:22:01 »

Samehada magába szívja és megeszi a chakrát, úgy tudom nem adja át Kisame-nak, ergo lenne egy bazi kőborotvája!!
Temari használt jópofa fuuton jutsukat, azt Sage-naruto csinálná?? Nem erdőt vágna, hanem hegyeket Mosolyog
Naplózva
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #100 Dátum: 09 ápr 19, 14:58:04 »

mármint úgy gondoltam, hogy megtanulta használni, és kordában tartani. hasonlóan mint ero-senin és naruto.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 19, 14:59:11 írta Ba Lee » Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #101 Dátum: 09 ápr 19, 15:41:20 »

Istenem, hagyjátok már ezt a "Kisame senjutsu használó" elméletet. Ha csak arra tudtok alapozni, hogy Kisamének cápa feje van, akkor ennyi erővel Zetsu is senjutsut használ, mert ő meg félig növény. Vagy Oro, mert ő pedig kishíján kígyó.-.-"""
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
con
Jounin
*

« Válasz #102 Dátum: 09 ápr 19, 18:24:13 »

Kis híján?
Az igazi teste egy nagy fehér kígyó volt!
Ha valami kígyó,akkor oro az,és ő sem tudott senjutsut ahogy említve lett!

« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 19, 18:28:14 írta con » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #103 Dátum: 09 ápr 19, 19:09:43 »

Hát ez egy szép nagy Off, de: Oro eredetileg ember volt, és később torzult teljesen kígyóvá. Lásd: Naruto Manga 344/08.

És hogy legyen egy kis On is: A Myouboku-hegyen lévő kőbékák kissé túlméretezettek. Vajon eredetileg is nagyobb békák voltak, és úgy váltak kővé a túlzott senjutsu használattól?
Csak mert amikor az Éhes Szellem Birodalom Pein túlszívta magát, akkor ő se nőtt semmit.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Shinji
Gennin
*

« Válasz #104 Dátum: 09 ápr 19, 19:28:52 »

Azért nem hiszem hogy a kőbékák valamikor igaziak voltak azért gondolj bele hogy  az őseiket tennék ki asztali dísznek
(mármint a kisebb példányokat) gondolom ráértek 1-2000 évig elkészíteni a szobrokat de lehet hogy senjutsuval 20-30 perc ikszdé
Naplózva

Oldalak: 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins