24 nov 23, 22:21:48 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Senjutsu - Remete forma  (Megtekintve 64604 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #75 Dátum: 09 jan 17, 22:56:56 »

Úgy vélem a Senjutsu a hatodik érzék legteljesebb megjelenési formája a Naruto világában. Elődei a Dojutsuk képében jelentek meg, mint a Sharingan, mely képes egy gyorsan mozgó tárgy megfigyelésére, vagy a Byakugan, mely környezetében mindent lát előbb utóbb eltörpül a Senjutsu előtt ami ezt a két tulajdonságot más formában de egyszerre hordozza azt kibővítve, hogy vaksötétben sem veszti képességét.
Amennyiben feltételezésem helyes, hogy a Dojutsu a hatodik érzékhez hasonlóan képes a környezete, vagy annál nagyobb távolságban lévő energiák érzékelésére és megkülönböztetésére, valamint azokban való bármely fajta változás azonnali kiismerésére anélkül, hogy a földrajzi helyzetviszonyok, vagy az idő bármely formában is befolyásolná.
Persze egy ilyen szintű használathoz Narutonak még hosszú utat kell bejárnia. Hiszen ha van kardod és tudod lóbálni, még nem jelenti hogy a vívás mestere vagy. Ám ehhez hozzátenném hogy a jutsu eme hatásának még csak a csíráit láthattuk a legutóbbi mangában, ám az is épp elegendő volt eme írás megihletésére amit nem tudnék hova sorolni, hisz véleményem szerint az elmélet és a tény között helyezkedne el ám ismereteim közt nem szerepel olyan szó, mely e köztes dolgot fémjelezné
Ám minden bizonnyal állíthatom, hogy egy mesterien ismert és használt Senjutsu messze felette áll a környezetet leíró információk, és azok változásainak kiismerésében, mint a Dojutsuk.
Naplózva

Oxygene
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #76 Dátum: 09 feb 01, 02:18:53 »

A varangy stílus, a sennin formában használt taijutsu, azt nem kell mindig aktiválni.

Azt nem, viszont a természeti energiákat valahogy igen...^^. De lehet, hogy csak én zavarodtam össze... ikszdé
Naplózva

"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #77 Dátum: 09 feb 01, 11:40:35 »

Narutonak a karján miért tört el IB Pein  szurkapiszkája mikor újra sage modba került ?
 Jiraya ezekből kapott azszem 5 a hátába...
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #78 Dátum: 09 feb 01, 12:52:54 »

Talán azért lehet mert Naruto tökéletesen elsajátította míg Jiraja nem. Bár Naruto még most használja csatában először már most is sokkal jobban tudja kezelni, mint az öreg kb 30 éves gyakorlattal. Mostmár csak kéne kifejlesztenie egy spéci kóln technikát ami folyamatosan tudja átadni a szerzett információt a klón felbomlása nélkül, és akkor folyamatosan fenn tudná tartani a Sennin módot 1 klón segitségével. Plusz kéne valamilyen technika mint pl a hírvivő béka használt az az átjáró pont jó lenne hogy a természeti energiák folyamatosan tudjanak Narutoba áramlani.
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #79 Dátum: 09 feb 01, 14:19:48 »

Banzai! Én úgy láttam a képeken, hogy Naruto "összetapsolta" a pengét ezért törött 3 darabba. A hegye balra közepe jobbra repült a vége meg maradt Pein kezében.
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #80 Dátum: 09 feb 01, 14:33:30 »

Aha tényleg úgy néz ki, köszi.  Szerintetek más idézett állatok is tudnak senjutsut vagy ez csak a békákra igaz ?
Naplózva
Zoll-sama
Kezdő Jounin
*

Gépállat

« Válasz #81 Dátum: 09 feb 01, 14:41:36 »

Szerintem csak a békák az ő szent hegyük, az ő módszereik és nagyon megválogatják, hogy kinek tanítják meg.

Most jutott eszembe a következő: Ha Naruto képes ütést bevinni a természeti energiák segítségével, akkor képes lehet például fogni is. Na ha ez megvan akkor szerintem a Faterjához hasonlóan képes lehet majd - megfelelő edzéssel persze - a repülő kunaiokat, vagy shurikeneket irányítani. Mit szóltok?
Naplózva

Gondolkodni ér!      Jön még kutyára rasengan!      NHFK Tag      Gépállat                        
Tomessz
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #82 Dátum: 09 feb 01, 15:03:11 »

A faterja azért volt képes mert volt jó tép/idő jutsuja, eldobta őket és odateleportált ahova akart és irányítgatta. Sztem is csk a békák tudnak.  Mosolyog kacsint
Naplózva

"Ahol a levél táncol, ott söprögetnek" (Tomessz-kun)
Marci1996
ANBU Kapitány
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #83 Dátum: 09 feb 01, 18:27:52 »

Az tény hogy a senjutsu rendesen feltápolja Narutot,de mennyi természeti chakrája van?Már lassan 3 részen keresztül "fájtolnak",és még csak nem is liheg(csak amikor visszaváltozik).Azért kíváncsi vagyok,meddig húzza még azzal az egy klónnal,meg ami benne maradt.
Naplózva

Sensei:Miroku

Lányom:boci555

Csapattárs:Riel---chan és pintermate

Tanítvány:ATON14

Kletta szexrabszolgája(igen én is xD)

NHFK tag
con
Jounin
*

« Válasz #84 Dátum: 09 feb 01, 19:01:10 »

Hát gondolom annyi van,mint amennyi a természet a világon,vagyis végtelen! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 01, 19:49:05 írta con » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #85 Dátum: 09 feb 02, 16:44:39 »

Narutonak a karján miért tört el IB Pein  szurkapiszkája mikor újra sage modba került ?
 Jiraya ezekből kapott azszem 5 a hátába...

Jiraiya akkor már nem volt Sennin formában. Lásd 381/15 és 16-17

Az tény hogy a senjutsu rendesen feltápolja Narutot,de mennyi természeti chakrája van?Már lassan 3 részen keresztül "fájtolnak",és még csak nem is liheg(csak amikor visszaváltozik). ...

A senjutsuhoz szükséges chakrát a szellemi, testi és természeti energiából állítja elő (a szellemi+testi enegria adja a ninjutsuhoz szükséges chakrát). És mivel Narutónak amúgy is igen sok ninjutsu chakrája van, így még igencsak bírni fogja egy ideig. ^^

Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #86 Dátum: 09 márc 15, 21:05:44 »

Így van, és mivel a varangy stílus a természeti energiákat használja (gondolom nagyrészt vagy teljesen) így nem nagyon lehet legyőzni míg van utánpótlás. Mondjuk arra kíváncsi lennék hogy miben is különbözik ez a stílus a többi közelharctól mert ugyanúgy ütött azt hittem hogy ez vmi egyedi taijutsu lesz, na mindegy. Mondjuk elég nagy a veszélye ennek a klónos megoldásnak, gondolok arra hogy igaz most nem ölheti meg pein narutot mert oda a kilencfarkú de 1 másik harcban, ha csak lerakja őket és az ellen meditáció köben megöli minda lettőt akkor visszamegy a természeti energia és kőbékává változik. Szóval csak óvatosan mert nagyon meg lehet szívni vele.
A Senjutsunál hogy a tudás visszamegy az eredetibe jó oké bár hogy repül vagy mi nehezen tudom elképzelni de hogy 1 rakat természeti energia is,(akkor látnia kéne a byakugannak és a sharingannak ahogy megy vissza az eredetibe) de ez már csak kukacoskodás.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 25, 08:18:47 írta Ba Lee » Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
con
Jounin
*

« Válasz #87 Dátum: 09 márc 15, 21:13:14 »

Hát figyelj,most ennyi erővel mindenbe bele lehetne kötni!
Ha már csak pein példáját vesszük chakra mennyiség szempontjából,az is kicsit már furcsának tűnik szerintem!

Am meg szerintem nem olyan furcsa,hogy belemegy a természeti energia,még régebben a fórumon,mikor találgattuk hogy fogja megcsinálni,akkor is voltak egész jó magyarázatok a "kage bushin gyűjti a természeti energiát" dologra,amivel simán meglehetett magyarázni az egészet hogy hogy működik,de azt kicsit hosszú lenne most leírni! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 15, 21:20:13 írta con » Naplózva
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #88 Dátum: 09 márc 15, 21:18:10 »

Ok azért mondom hogy ez még belefér az animeba.
Ami még zavar ebben az übermensch képességekben:
Kicsit azért hiányzik az a normál harc ami még megvolt például a hidan-kakuzu vagy a sasoris harc. Mert ezzel hogy naruto és 1-2 főgonosz ilyen erőssé vált megszünt a többi csapattag jelentősége még kakashié is mivel csak hátráltatnák narutót. Ami nem gond hogy 1v1 es harcok lesznek csak hát nem tudom, innentől nincs csapatmunka csak állnak hátul és mondják hogy: elképesztő......
Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #89 Dátum: 09 márc 15, 21:22:40 »

Ez nem Senjutsu-s témába tartozik amit írni akarok de mi volt pl. az apja (Minato) esetében?Ő neki csapat se kellett szerintem, egy küldetéshez, annyira jó volt.(mint írták, egyedül legyőzött egy hadtestnyi ninja-t)Lássuk be eljött az ideje, hogy mint jinchuuriki, mint a Yondaime fia el legyen ismerve a tehetsége, ereje.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins