24 nov 23, 22:36:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Senjutsu - Remete forma  (Megtekintve 64607 alkalommal)
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #105 Dátum: 09 ápr 19, 19:55:25 »

Naruto Manga 410/17! Szószerint idézem Fukasakut: Akik békává változnak, valóban a természet részei lesznek. Azok a szobrok olyan emberek, akik elbuktak az edzés alatt. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Shinji
Gennin
*

« Válasz #106 Dátum: 09 ápr 19, 19:58:39 »

DE TE KITENNÉD A HALOTTAKAT DÍSZNEK????
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #107 Dátum: 09 ápr 19, 20:03:52 »

Jéézusom, nyugalom van, ember. Hmm? Mosolyog
Most nem t'om mi a probléma, nem én írom a mangát. Nevet Mellesleg biztos nem dísznek vannak ott a senjutsu edzésen elesett shinobik. Csak gondolom elcipelni onnan őket enyhén kifárasztó + hülyeség.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Hiei
Vendég
« Válasz #108 Dátum: 09 ápr 19, 21:52:47 »

Szerintem az szimbolizálja, hogy mennyire nehéz elsajátítani... megfelelő elrettentés mert aki a szobrok láttán meghátrál biztos nem alkalmas a technikára... azt ennyi. Elcipelni... hát láttuk miket emelgetnek a senju közbenxDD.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #109 Dátum: 09 ápr 19, 21:58:06 »

Igaz. Az tény, hogy még Fukasaku (R.I.P.) is könnyedén emelgeti a kőszobrokat, sőőőt Gamabuntát még dobálja is. Nevet De láthattuk, hogy azért rendesen ki lehet ettől is fáradni. kacsint
Nah, ezzel a szobros dologgal eléggé értelmetlen egy témát indítottam be. smirksweat Nevet
Naplózva

Shinji
Gennin
*

« Válasz #110 Dátum: 09 ápr 20, 19:53:09 »

Bizony na de megmentelek ne búsulj.
Figyeltétek hogy a legutóbbi managa végén megváltozott narutó szeme?
Sennin módban egy "csík" a szembogara de ott át volt húzva függőlegesen.
Ez szerintetek is valami kyuubi-sennin műsor lesz?
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #111 Dátum: 09 ápr 20, 20:03:49 »

igen, ez az volt, mondjuk semmit nem láttunk tőle Mosolyog
Naplózva
Shinji
Gennin
*

« Válasz #112 Dátum: 09 ápr 20, 20:08:15 »

De azért sztem nagy bemutató nem lesz mert Nagato már alig él mellé csulázik 1 et naruto és Nagato halott.
Szal most kicsit idegesít hogy valami nagyon überjó dolog következik és még 2 hónapig nem látunk belőle semmit.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #113 Dátum: 09 ápr 20, 20:53:41 »

Hát nem volt valami nehéz észrevenni. Nevet Manga topicban már elég szépen ki is lett tárgyalva.^^
De az fix, ha ezen a kyuubi-senjutsu szinten odacsapott volna Nagatoéknak, hangyafarknyi se maradt volna belőlük. Mosolyog
Naplózva

Shinji
Gennin
*

« Válasz #114 Dátum: 09 ápr 25, 21:05:22 »

Hát nem tudom hogy mennyire lesz diplomatikus Narutó Nevet
De remélem nem csak a következő nagy harcokban fogjuk látni sennin-kyuubi Narutót akcióban mert azért jó lenne tudni
hogy megmarad-e a tűz országa Nevet
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #115 Dátum: 09 ápr 26, 15:42:56 »

Itt egy elmélet:Asszem abban a részben, amikor Jiraya mutatja a sérülését amit Naruto okozott neki, akkor mondja, hogy  a Kyuubi chakra-ja elnyomja Naruto-ét és így tudja átvenni felette az irányítást.Na most mi van, ha a sage módban annyi chakra-ja van Naruto-nak, hogy róka koma barátunk már nem veszi át olyan könnyen a hatalmat a teste felett?Így majd tudja használni az erejét minden kockázat nélkül.
Naplózva
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #116 Dátum: 09 ápr 26, 16:48:35 »

Lehetséges csak már arra jönnénk rá mire lehet jó az a tekercstestű béka.
Ja amúgy, ha naruto eléri a senin formát az vajon lehetséges h mikor még abban van közben újratölti magát?
Mert hát ugye olyan formában elég nehéz megsebezni, és hát gyorsan is el tud skerázni majd vissza. És akkor végül is nem jönne ki belőle(bár valszeg ez túl egyszerű lenne)
Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
Bontakun
Akadémiai tanár
*

Bonta

« Válasz #117 Dátum: 09 ápr 26, 17:18:56 »

Lehetséges csak már arra jönnénk rá mire lehet jó az a tekercstestű béka.
Ja amúgy, ha naruto eléri a senin formát az vajon lehetséges h mikor még abban van közben újratölti magát?
Mert hát ugye olyan formában elég nehéz megsebezni, és hát gyorsan is el tud skerázni majd vissza. És akkor végül is nem jönne ki belőle(bár valszeg ez túl egyszerű lenne)

Ha jól emlékszem úgy mondták ha nyugalomba van és tud koncentrálni akkor semmi akadálya. Ha viszont nem tud koncentrálni akkor nem tud természeti energiát gyűjteni. Futás közbe meg még csak Naruto próbálta de nem sikerült neki.
Naplózva

uchiha tamás
Osztag Vezető
*

« Válasz #118 Dátum: 09 ápr 26, 17:51:05 »

Valószinü ez úgy lesz mint a  rasenshurikennel hogy most tartott egy kis bemutatott aztán majd késöbb kitalálnak vmit a renszeres használatra
Naplózva

\"Uchiha klán tagja vagyok\"

\"This is usually the part when people start screaming\"

deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
Ba Lee
Chuunin
*

« Válasz #119 Dátum: 09 ápr 26, 17:59:56 »

Mármint úgy gondoltam leírhattam volna bővebben is, de hogy ugye ha nem hagy hátra klónt aki gyűjti akkor hagyhat hátra elég sokat a harcra amik persze senjutsuban vannak(ha jól emlékszem azért nem tudott sokat csinálni mert ugye 2 vel közben folyamatosan gyűjtötte), azok még ha klónok is elszórakoztatják az ellent 1 darabig, vagyis arrébb megy az eredeti, koncentrál persze nem mozdul stb., és míg az ellen elvan a rakásnyi senjutsban lévő klónnal visszatér és ha(feltéve ha) elfogytak csinál belőlük még 1 szénásszekérre valót. Remélem így már érthetőbb h mit akartam kérdezni.
Javítottam, de csak 2x szerepelt.
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 27, 11:20:59 írta Ba Lee » Naplózva

Nem tudtam, nem mondták.
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 17
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins