Őszintén szólva, nemhogy magyarul, de még japánul se láttam ezeknek az animéknek egy részét. Van, amit csak magyarul vagy fordítva, de most nem ez a lényeg.
Én, személy szerint a Bleach-re és a Naruto-ra szavaztam. Mindkettőben van kettő-három nagyon jó szinkron, de sajnos a többi rémes. Igaz a Naruto-nál az se mindegy, hogy az animax-es vagy a jetix-es az összehasonlítás alapja. Szerintem például Kakashi hangja elég jó, ahogy Kankuro-é se olyan rossz. De, Naruto-nak az animax-es szinkronja borzalmas, ahogy Gaara-é is(nekem Gaara jetix-es szinkronja nagyon tetszett
). A magyar Bleach szinkron. A főszereplőjéről inkább nem mondok semmit, Kurotsuchi Mayuri nagy kedvencem, így lehet elfogult vagyok, de az övé, nagyon nagyon nagyon rossz. DX Jamamoto-é is lehetett volna jobb, és Urahara második hangja egyszerűen szörnyű. Kenpachi(
) magyar hangja viszont nagyon tetszik, ahogy Kyouraku-é is(bár most nem tudom ki van....).
Na jó, bevallom nem csak kettő-három magyar hang tetszik, de azt is el kell ismernem, hogy rengeteg borzalmas van.
Bocsánat, hogy ilyen hosszúra sikeredett.
Üdv.: Kankuro Gaara