Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #315 Dátum: 08 aug 01, 20:26:34 » |
|
hmm nem occo de ilyet is csak 1 X kell ügye venni.. őő kivéve ha ellopják x') de eléggé komolynak néz ki egy animés talin lehet vele villogni az tuti
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #316 Dátum: 08 aug 03, 15:59:03 » |
|
Jééé ez egy jó topájk: sötétkék Dun-Hill az egyetlen igazi jó cigi muhaha.
Amúgy meg mindenki gratuláljon, mert 16 napja nem gyújtottam rá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #317 Dátum: 08 aug 04, 09:08:58 » |
|
ien topic is van? szuper még csak majdnem egy éve cigizem, és nem fogok sokáig xD érettségi után leszokom, bár sztem az első vizsgaidőszaknál visszaszokok majd xD mondjuk kevesebbet cigizem mint amennyit vp-zek, sztem sokkal jobb, fincsibb is(főleg vodka-narancs összeállításban^^), és kevésbé káros.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ibo
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #318 Dátum: 08 aug 05, 14:56:09 » |
|
oh, most mit nem adnék egy szál cigarettáért, rég volt már 9 óra... (a főnököm ezerrel osztja a melót, itt ül és bámul) amíg a riportok lefutnak idejöttem enyhíteni szenvedésem... nem segített
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 05, 15:48:46 írta Ibo »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #319 Dátum: 08 aug 14, 12:23:53 » |
|
Nos vicces, de szinte mindig mást veszek... bár mostanába már kezdek stagnálni, a kék cuccok mellett De volt már piros - Marlbi; Kék, Narancs - Multi; Kék, 100s - Sophi; Zöld, Kék - Viceroy; Arany, Piros - Bond; Kék, Piros - Multi; Piros L.D; Ezüst, Kék - L&M; Piros Ronson; És (ezt kapjátok ki) Piros GoldenGate! Mindig az alapján válaszottam régen, h minek tetszett a doboza, mert gyüjtöttem a dobozokat... Innen is tom ien pontosan ezeket Legjobban talán a mentolos cigik ízlettek nekem de aztán azokat abbahagytam, most kék multi megy a legtöbbet... De igazából már leszokóba vagyok és hogy hogy bírom? ->
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #320 Dátum: 08 aug 14, 12:28:46 » |
|
Én ribancpálcát szívok abból is zöld bondot, de a kék sem rossz, de én is a mentolosakat szeretem, bár pasiknak nem ajánlom mert írtja a kisfickókat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #321 Dátum: 08 aug 14, 12:43:49 » |
|
Na igen... én se véletlenül szoktam le róla... csak ezt így nem akartam beírni... xD De mondjuk én máshogy fogalmaztam volna... xD Jah egyébként meg az összes írtja, csak ez jobban :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #322 Dátum: 08 aug 14, 13:00:03 » |
|
Hát igen, mondták már h érdekesen fogalmazok xD Am. poén h mindenki utálja a mentolosakat, pedig azoknak legalább az ízük normálisabb xD legalábbis sztem, de nagyon szeressük a blacket is^^ a vaníliás cigitől meg rosszul leszek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #323 Dátum: 08 aug 14, 13:15:32 » |
|
Vizipipába szoktam vaniliás dohányt venni meg csokisat, meg hasonlókat! oda finomak azok is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #324 Dátum: 08 aug 14, 13:19:29 » |
|
Nem szeretem a csokisat, max csokis banán az úgy egész jó, a vaníliát meg még illatosítónak is utálom. Rosszul vagyok a szagától, és az ízétől is :S vaníliát max fagyiban de inkább úgy sem xD Sztem vp-ben a legjobb az eper, a banán, meg a sárgadinnye, de a vodka-narancs.... mmm annál nincs is jobb az almát annyira nem szeretem mert nagyon szárítja a torkom :S az a vegyes gyümis is jó, meg a cseresznye, óóó, az isteni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #325 Dátum: 08 aug 14, 13:22:15 » |
|
Úgylátom tapasztalt emberrel áálok szembe Mien vizipipád van? Mármint mekkora? (epresbe egyet értünk... banánt még nem próbáltam... kókuszosat vettem a multkor de az nagyon gáz volt )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #326 Dátum: 08 aug 14, 13:28:43 » |
|
Egy szép 55 cm-s van. Sajna több pénzem nem volt, és ez tetszett meg a legjobban, majd eccer veszek 125 cm-set, de arra még gyűjteni kell Ien szép pirosan rózsaszínes színe van, és olyan édes kis gömbölyke alakja, nagyon imádom a kókuszos az nekem sem jött be annyira, de sztem próbáld keverni hátha úgy jobb, sztem keverd a csokival lehet h külön nem jók, de együtt igen xD rossz+rossz=jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #327 Dátum: 08 aug 14, 13:32:04 » |
|
Értem... Furcsa logika Maj megprószálom, ha nagy utálatomba még nem dobtam ki a maradékot Egyébként egyhajóban evezünk... én is a 125-re pályázok, csak most a kressz miatt egy csomó pénzem elment...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #328 Dátum: 08 aug 14, 13:34:55 » |
|
Én azt elvileg majd érettségi ajándékra kapom xD szal a kresszel nem kell törődnöm, majd jövő nyáron Amúgy amikor egyedül szívok akkor elég az 55ös, de amikor sokan vagyunk akkor már jobb lenne a nagyobb majd meglesz eccer, lehet h a szülinapomra kérem, vagy pénzt rá xD bár a szüleim nem szeretik :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rocky
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #329 Dátum: 08 aug 14, 13:36:29 » |
|
Szűlők nálam nincsenek ellene, de ők nem vennének... Lehet meggyőzőm tesóimat... Egyébként, ha nagy társaság van, akkor nem én viszek, hanem más... szal mi ezt kiküszöböltük...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|