24 nov 16, 03:53:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 95
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Káros szenvedélyek  (Megtekintve 325268 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Ayaka
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

a tudás üldöz, de én gyorsabb vagyok

« Válasz #330 Dátum: 08 aug 14, 13:39:32 »

Sajna az én barátaimnak meg csak 47esre futotta xD szal én viszem ők meg hoznak dohányt, nehogy már az én pénzem fogyjon ha eccer én viszem a vp-t xD eccer kifosztották a készletem, akkor megmondtam h agy ők hozzák a dohányt vagy nem viszem többet a vp-m xD ne nézzetek irigynek nem arról van szó de bazz szinte alig voltam ott és mire visszamentem mindenem elfogyott  és azé nem kevés pénz kb 10féle dohányt pótolni :/
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #331 Dátum: 08 aug 14, 13:43:21 »

Nah akkor nekem jó haverjaim vannak... Multkor összejöttünk nálam, azt mondtam, h van 20 üveg söröm meg 3 doboz cigim, úh jöhetnek, csak azt hozzák ami-e felett kell nekik...
Erre beállítottak 3 táskával, majd közölték h nem húznak le... Előrántottak vagy még 20 sört, meg egy karton cigit meg van 10 energiaitalt... Nevet aztán voltunk 5-6-an Nevet de minden elfogyott szal no problem...
Naplózva

Az ember lehet szélvédő, és lehet bogár...

Ayaka
VIP

« Válasz #332 Dátum: 08 aug 14, 13:45:14 »

Legutóbb amikor zp-ben voltunk copyn akkor az egyik srác hozta a vp-jét, és persze mindenki szívott de elpakolni csak én segítettem neki :/ sztem nem túl szép dolog....
am. lassan ez kezd off lenni ^^'
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #333 Dátum: 08 aug 14, 13:46:10 »

Jah igaz... Nevet Akkor térjünk vissza... Cigi... Azt már mondtad h mentolos... Mien márkába a legjobb szted?
Naplózva

Ayaka
VIP

« Válasz #334 Dátum: 08 aug 14, 13:48:51 »

Bond, Zöld bond Nyelvesít de szeretem a hegyilevegőt is Mosolyog a sötét annyira nem jó sztem. De a zöld Eve is jó, szeretem a ribancpálcákat Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 31, 08:24:08 írta Ayaka » Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #335 Dátum: 08 aug 14, 13:53:21 »

Nálam mondjuk amikor mentol volt, akkor Viceroy... Igen tom... mérgezem magam...
És elfogyott a Kék Multim... Szomorú Vennem kell majd...
Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #336 Dátum: 08 aug 14, 18:15:41 »

Mindegy csak ne zöld Helikon legyen! Könyörgöm! Mindegy mit szívtok! Csak azt haggyátok ki>.<# Az valami iszonyat szörnyű!  Technikai KO
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #337 Dátum: 08 aug 14, 18:18:41 »

Olyan még nem volt... Szép a doboza? Nevet  Hümm-hümm

Egyébként sztem a legszörnyűbb amit eddig szívtam az a vagy a Piros/kék Viki (Viceroy) Vagy a piros LD ... Ez a kető vhogy nem jött be... de azért elfogyott Mosolyog
Naplózva

Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #338 Dátum: 08 aug 14, 19:31:12 »

Ennyi cigist én még jó hogy csak vizipipázok (azt is csak alaklom attán) me a cigi ba**tt drága... :/ :/ :/
De a mentolos cigivel az a nagy baj hogy szájráot okoz... Technikai KO
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #339 Dátum: 08 aug 14, 19:38:23 »

Szájrákot a frászt... Igen akkor kapsz szájrákot tőle, ha nem tüdőzöd le!  Mosolyog De ha letüdőzöd akkor tüdőrákot...  Mosolyog

Rocky... Ronda a doboza... Ugyan olyan mintájú mint a többi Helikon, csak zöld a minta...

Egyébként tudja valaki milyen illatú a Billiard Blue? Ilyen töltős dohány... De eszement illata van... Megtöltöttem 5 szálat faternak, és bűzlök tőle... De nem bírok rájönni milyen illat... De rohadt erős...
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #340 Dátum: 08 aug 14, 19:39:34 »

"A mentolos cigi szájrákot okoz"... xD Úristen... xD
Fogadjunk h valahol olvastad, vagy mondta vki jó haver...
Ezt most nem sértésnek szánom de az összes cigi szájrákot okoz ha nem tüdőzöd le, nem csak a mentolos... Nevet
Ezért nem szabad a füstöt csak a szédba venni és kifújni... Bár ha letüdőzöd akkor meg tödőrák, de azt nehezebb kapni mint szájrákot... Mosolyog

A vizipipa se sokkal jobb mint a cigi... Csak abba a füst jobban meg van szűrve... Nevet

És a cigit is meglehet olcsón úszni... Ha több napos partyba mész, soha ne 5 doboz cigit vegyél, hanem vegyél egy doboz hüvelyt, vegyél külön dohányt (hasonló mint ami a vizipipához kell, sőt talán ugyanolyat is használhatsz...) Meg szerezz be egy cigitöltőt... És csináld megednak a cigit... Így kb abből az árból amiből tudnál venni 19-20 szálat, lesz kb 30 szál...

De ezt tényleg csak nagy tételnél érdemes, mert magába drágák ezek is, de úgy már olcsóbb, ha 5-6 doboz helyett vennéd... Nevet

(Mégvalami... ha így döntötök, az első nap csináljátok meg ivés elött a cigiket, mert részegen rohadt nehéz tölteni... xD 20 perc egy cigi xD Tapasztalat Nevet)

Szerk.:Köszi a felvilágosítást Gabesz... Akkor nem veszek oat ha csúnya a doboza... Csúnya nem kell a gyüjteménybe... Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 19:40:59 írta Rocky » Naplózva

Kageko
Akadémiai tanár
*

« Válasz #341 Dátum: 08 aug 14, 19:51:41 »

Azé hülye nem vok tudom mit okoz, am havertól és akkor átfogalmazom nagyobb esetben okoz szályrákot még akkor is ha letüdőzöd... Mosolyog am a Vizipipa jobb me nincs benne annyi kátrány és annyi nikotin.... :/

Naplózva
Crispy
Osztag Vezető
*

« Válasz #342 Dátum: 08 aug 14, 19:52:10 »

hááháá ittvanak unokatesóim kanadából émeg szüleik aztán hoztak cigit...amii olyan hogy indián x"D szal hogymondjam...indiánok csinálják..sztem kicsit büdibb mint tlag cigi vagycskamás az illataa de apukám aszongya h nagyonjó ikszdé

>de vaze rákot nemcsaka mentolos cigi okoz ikszdé
Naplózva

Kageko
Akadémiai tanár
*

« Válasz #343 Dátum: 08 aug 14, 19:54:22 »

Nos a név magáért beszél, de beszéljünk meg mindent a vizipipáról... Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #344 Dátum: 08 aug 14, 19:55:55 »

Semmiben sincs több esélye h attól kapsz szájrákot... Nevet Az csak egy ízesítés benne... Nevet ugyanoyan dohányból készült... Nevet
Naplózva

Oldalak: 1 ... 21 22 [23] 24 25 ... 95
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins