|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #886 Dátum: 08 jan 11, 22:00:35 » |
|
Koponyák??? ááá már érzem a ráncaim súlyát, most táskásodik a szemem... magyarán még így sincs lövésem h kiről beszéltek. Tessék képeket berakni, lusta vagyok a google-n rákeresni! :-[
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 22:07:23 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #887 Dátum: 08 jan 11, 22:06:36 » |
|
Jaj, nem láttad?! :o Pedig sztem jó film Csináltak pár éve 2. részt is belőle, de az ismertetője alapján úgy döntöttem, azt már nem nézem megˇˇ" Mintha az elsőt lekoppintották volna, de nagyon bénán - elnézést, ha mégsem, de én nem láttam és a szöveg alapján így tűnt számomra... Hmm... ??? Képeket? Oké, párat... akkor ÉN keresek rá baloldalon: Paul Walker, jobbra pedig Joshua Jackson - a Koponyák két fő-főszereplője itt pont fordítva vannak xD a borító... Egyébként asszem abban az... xy és barátai vagy milyen amerikai tinisorozatban is szerepelt... hmm... nemtom, mert akkorra már kinőttem azokat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #888 Dátum: 08 jan 11, 22:14:42 » |
|
ööö hogy is mondjam.. gondjaim vannak a bal illetve job fogalmával, a jogsinál is komoly problémát jelentett! Bár csak egyszer hoztam a szívbajt az oktatómra, de akkor nagyon! De hogy lehet ilyet mondani, h a következő utcánál forduljak balra? ??? Én megtettem bár az mint utólag kiderült az jobbra volt, és behajtani tilos... (én csak követtem az instrukciókat, hiszen az volt a következő utca :angyal:) Ja és van jogsim, szal haha... :-\ Na mindegy, szóval csak sejtésem van még most is kire gondoltok, mindenestre nem rossz, de tényleg már nem az én generációm.. Nekem még túl kisfiúsak, de jó alapanyagok! Beugrott Davson és a haverok..., hú de rég volt. Ennél már csak a Szívtipró Gimi és az Éretlenek voltak régebben, még az ősidőkben... Köszi hugi!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 22:15:36 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #890 Dátum: 08 jan 11, 22:41:07 » |
|
Ja szal nem álltak meg a növésben és azóta továbbfejlődtek....hm...így már érdekesebb a dolog. Egyszer mégnézem őket magamnak, de most húz az ágyikó.. :-[ Vizsgáig én is megoldottam ezt a jobb illetve baloldali kérdést, de azóta ebből is sikerült visszafejlődnöm. Mostanában megint "gondolkodni" kell, h melyik kezemben van a kanál és az a jobb.. hupsz vagy nem?? ??? ??? áá belezavarodtam, eléggé leépült a szürke állományom a hét folyamán.. :-[ Megyek megálmodom, h legyek újra teljes(értelmileg)értékű! További jó bagolykodást! (csak annak, aki idetéved!! )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #891 Dátum: 08 jan 14, 12:53:56 » |
|
Én minden reggel megcsíptem a balkezem, amikor vezetni mentemxD Mert bár a bal tenyeremben van egy anyajegyszerű valami, azért azt nem nézegethettem közbenxD Viszont sokáig az ált suli második osztályteremben lévő berendezést képzeltem el valamiért :-X Még sztem 14 évesen is, h a tévé balra volt, az ajtó meg jobbraxD De volt egy ilyen segédkép még a fejemben kiskoromban... huhú... milyen hülyeségekről beszélekxD na szóval,h a szívem a szekrénysor oldalán van, ha a bejárati ajtóhoz fordulok:D Sokáig ez volt a segítségemxD Ma már... ezek nem jutnak eszembe...xD És fordulok mégegyetxD Egyébként én annyira zavarónak találom, ha sok gyaloglás után motorra vetem magam és nem a járdán mehetekxD Mert ugye a megszokott utak...aztán mégsem, mert muszáj az úton menni... de az olyan rossz, mert minden egyirányú és be kell járnom a várost, ha akarok valamit...:S Persze megoldás, ha mégis gyalog megyek De így gyorsaság van és süvít a szél 8)
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #892 Dátum: 08 jan 15, 20:59:06 » |
|
Ez totál más téma...de számomra vicces hogy a mi topicumnk 60 oldalas míg a fiúké kemény 7...ennyire nincs témájuk???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #893 Dátum: 08 jan 15, 21:06:32 » |
|
ennyire nincs:D de nem is emrem elképzelni mi lenne ott: pl: fuu láttad Pamela A. új mellét? annyira teccik és hasonlók. ugyhogy sztem még igy jobban jártunk:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #894 Dátum: 08 jan 15, 21:08:38 » |
|
De van nekik. Sőt! Nekik nagyon hosszú volt a topicjuk, és nekünk kellett asszem beérni őket... vagy fordítva, mindegyxD Lényeg,h egy szerencsétlen véletlen folytán törlődött a topic és újra kellett nyitni:D Még asszem Gk nyitotta meg anno és nem Pett.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #895 Dátum: 08 jan 15, 21:12:02 » |
|
:o mostmár mindent értek. Akkor mindenbizonnyal Pamela Anderson is volt a fórumon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #896 Dátum: 08 jan 15, 21:26:55 » |
|
HihiXD Szerintem alap, hogy az a nő is bent díszelgett nálukxD Minden napra volt nyáron asszem valami szépségük, vagy minden hétre...hmm... inkább napraxD El voltak, mint a befőtt:D Csorgatták a nyálacskájukat xD Ahogy mi is néha itt :-X De akkor is mi vagyunk a jobbak Hiszen mi győzünk mindig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #897 Dátum: 08 jan 15, 21:27:53 » |
|
hát igen ez tagadhatatlan...esélyük sincs ellenünk:D :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #898 Dátum: 08 jan 15, 21:39:18 » |
|
Úgy van 8) Yooo! Legyőzzük őket! Whaha:D (Jaj, megint ez a világhódító feelingxD mindig ez lesz végülxD ) A lényeg,h ... ma egy-két modi, holnap a fórum, aztán a világ 8)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #899 Dátum: 08 jan 15, 21:44:10 » |
|
aztán meg persze a galaxis:D
|