BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #915 Dátum: 08 jan 15, 22:26:50 » |
|
őőőőőőő xD tudod az úgy volt, hogy megnéztem és lehet mégse kéne itt lennem vagyis őőőőőő én én én én egy jó fiu vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #916 Dátum: 08 jan 15, 22:27:10 » |
|
Hmmm... anno Gk-nak pár ezer hsz-ét levették 0-ra, mert azzal játszott,h írt be ide... ( persze mi is szórakoztunk ) de... lehet, h nem csak 100 lesz akkor így :-\ Annyira szeretnék néha modi lenni, ahh... Hmm... bár... maradhatsz, h a pasidról és szokásaitokról beszélj :-\ Szeretjük a bl-t:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 15, 22:28:09 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #917 Dátum: 08 jan 15, 22:32:18 » |
|
xDxD jaja nem emléxem de azt énis olvastam hogy Gk igyjárt egykicsit megsajnáltam.egy kicsit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #918 Dátum: 08 jan 15, 22:33:17 » |
|
de az erő velem van I'm jedi de a nagyobbaktól félek szal azt hiszem lépek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #919 Dátum: 08 jan 15, 22:37:46 » |
|
jólteszed :-\ neeemnem. éntökkedves vagyok megminden ugyhogy-áhmindegy duma topicba ugyis beszélgetünk:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #920 Dátum: 08 jan 15, 22:41:01 » |
|
Annyit írnék erre hogy: hja...
Csak így hsz-t szaporítok... hm.. belefér egy ilyen:p bocsika:D Modika törölheti:D Kár, hogy nincs már itt mindenki kedvenc modija Dei. Ő élvezné a törlés gombot benyomni:D
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #922 Dátum: 08 jan 16, 18:05:30 » |
|
Arvael, sajna nem tudok segíteni. Rühellem a törit ;D Nahát :o egy bátor pasi bemerted tenni a lábad/hsz-ed a mi női szentélyünkbe? :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #923 Dátum: 08 jan 16, 18:08:39 » |
|
Hihi...ilyenkor kell kibeszélni a fullányos témákat...pl: tampon meg hasonlók Egyébként van női modi mert elméletileg akkor csak ő lehetni itt, nem? Vagy a modi ilyenkor egy kis időre kétnemű lesz???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #924 Dátum: 08 jan 16, 18:10:52 » |
|
Asura lány csak nem tom már mikor volt fenn utoljára.... szal rég, de ő sokat írt ide^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #925 Dátum: 08 jan 16, 18:14:48 » |
|
Tényleg elég rég lehetett...én még nem láttam fent...csak Chakrát és Cart-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #926 Dátum: 08 jan 16, 18:17:56 » |
|
Pedig Dei és Asu is modi. Deit modtanában lehet látni néha, de Asu nem tom merre járhat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #927 Dátum: 08 jan 16, 18:19:41 » |
|
de az erő velem van I'm jedi de a nagyobbaktól félek szal azt hiszem lépek Hát, ez mínusz 100 hsz-t fog jelenteni, ugyanis Cart azt mondta, hogy ha fiú íyr ide, az mínusz 100 hsz(ugyanez vonatkozik a lányokjra is a férfi topicban)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #928 Dátum: 08 jan 16, 18:23:15 » |
|
hoppáré... milyen jó hogy nem nagyon izgatnak a fiúk témái itt, arról faggatjuk o.társamat a teázóban...azt is megtudtuk hogy mi az oka nnak hogy úgy állank be mint amikor más ember a wc-n ül...
Miért Gk indította a témát??? fura...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 16, 18:24:32 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #929 Dátum: 08 jan 16, 18:25:18 » |
|
Höhöhööö... keményítsünk: Csak csajok téma: csak lányok írhatnak, amelyik fiú beír, minusz 100 hozzászólás > Ugyan ez fordítva igaz a másik topicra is. És ha esetleg valaki nem hinné el... :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|