Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3075 Dátum: 10 feb 13, 20:52:38 » |
|
Én olyaaan 172 cm lehetek nem tudom pontosan Legjobb barátnőm majdnem 1 fejjel alacsonyabb nálam, tök pici *.* De neki nincs komplexusa már megszokta Amúgy nemtudom nekem nem kényelmetlen a magassarkú. Bár nem hordok olyan gyakran általában csak télen csizma formájában de sose volt problémám vele ^^ Exem nem nagyon szerette ha abban voltam mert úgy magasabb voltam nála Bár azért ha nagyon sokat sétálok benne nem valami kellemes...
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3076 Dátum: 10 feb 13, 21:24:42 » |
|
Én 164 vagy 165 cm magas vagyok. Régen 175 cm akartam lenni, de ma már örülök, hogy "csak" ekkora vagyok, mert a legtöbb helyes fiú mostanában inkább alacsonyabb. Meg amúgy is, ez egy nőies magasság.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #3077 Dátum: 10 feb 13, 21:34:51 » |
|
Én is 165 cm vagyok. Mi tényleg ikrek vagyunk. :3 Én szeretem a méretemet. Amúgy szerintem nem igaz, hogy a helyes fiúk alacsonyak. Nekem a magasak jönnek be. Magassarkút szeretem, de nagyon kényelmetlen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3078 Dátum: 10 feb 13, 21:40:32 » |
|
Én is a magas fiúkat szeretem de nem probléma az se ha nem az Nikkienek meg azért jönnek be az alacsony fiúk mert pedo (najó nem ^^)
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Saku
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3079 Dátum: 10 feb 14, 09:05:48 » |
|
Én 159 cm vagyok, de nem hordok magassarkút, mert nagyon kényelmetlen ( már amelyik ). Nincs kisebbségi komplexusom, szeretek pici lenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #3080 Dátum: 10 feb 14, 12:22:21 » |
|
Höm én élvezem, hogy magasabb vagyok mindkinél de vannak barátnőim akik akkorák mint én és kb úgy vannak vele mint én. magassarkú? hát öm.
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3081 Dátum: 10 feb 14, 13:18:55 » |
|
énénénis magas vagyok, de a legjobb barátnőm ugyanolyan magas mint én szeretek magas lenni, de többet nem akarok nőni *-* magassarkú. hát az nálam tabu xD nem tudok benne járni xD meg különben is az edzőcipő kényelmesebb szerintem
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #3082 Dátum: 10 feb 19, 15:37:44 » |
|
szerintem a magassarkú tök kényelmes nemtom ti hogy vagytok vele
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3083 Dátum: 10 feb 19, 17:22:18 » |
|
Hát, az attól függ. Azért abban betrappolni a suliba nem a legkényelmesebb dolog. Persze nem arról beszélek, amikor a következő sarkon van a suli, hanem amikor azért jó pár percet sétálni kell. Nikkienek meg azért jönnek be az alacsony fiúk mert pedo (najó nem ^^) Nana! Mondtam, hogy van azért egy alsó korhatár.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #3084 Dátum: 10 feb 19, 17:27:06 » |
|
Szerintem is kényelmes. Kivéve akkor mikor piszok sokat kell sétálni benne akkor jól meg tud fájdulni az ember lába És nem pár percre gondolok Nana! Mondtam, hogy van azért egy alsó korhatár. Hááát perszeee Amúgy odaírtam mögé hogy "najó nem" szóval csitt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #3085 Dátum: 10 feb 19, 17:30:58 » |
|
Igen, és ha jól emlékszem, akkor beidéztem azt is. Most nyárra sarut szeretnék venni. Kinéztem egyet néhányat (xD) a Deichmann-ban, egyet meg a Reno-ban. Amit a Reno-ban néztem, az valódi bőr és Tamaris. Eddig mindig papucsom volt, most jó lenne, ha meg is maradna a lábamon a lábbeli nyáron is. Meg néztem ilyen tök szexi nyári magassarkú csizmát. :O Kár, hogy nem nagyon van mihez felvenni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3086 Dátum: 10 feb 19, 20:21:46 » |
|
saru hmmhmm én is akarok csak még nem tudom hol vegyek xD tetszik meg minden, csak attól félek, hogy feltöri a sarkamat őőő nyári magassarkú csizma?? azmegmilyen
|
|
|
Naplózva
|
Nővérkéim: Nikkie és Sabaku no Temari Édes szüleim: Aemy és G-sama Sógoraim: Szanisz és Dani
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3087 Dátum: 10 feb 19, 21:11:08 » |
|
Én még tavaly vettem egy piros-bordó enyhén magas sarkú Kicca szandált.. Eszméletlenül jól mutat. A piros mindig öltöztet. Sarut pedig ebbben az évben szeretnék én is venni. Valódi bőrből. Valami kényelmeset. De egy normális sportcipő is rámférne. Mindet kinőttem. Nyári magassarkú csizma? Tetszik..
|
|
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
vivien.san
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
ich bin KennTachi <3
|
|
« Válasz #3088 Dátum: 10 feb 19, 23:19:04 » |
|
Nyári csizma ? hmm kicsit hangzik érdekesen. Amúgy én télen nyáron edzőcipőben illetve tornacipőben vagyok xD És ritkán magassarkú ( ünnepségek ilyesmi..) meg nyáron néha papucs xD szeretem a kényelmet *.*
|
|
|
Naplózva
|
♥♥ Do you know where hell is? Inside your head ! Ha győzni akarsz, kelj fel, harcolj, és tanulj meg csalni is <3 Az élet szenvedés, amit vágyaink okoznak. Így ha kioltjuk ezeket, megszabadulunk szenvedéseinktől. - Buddha-
|
|
|
Esztii
|
|
« Válasz #3089 Dátum: 10 feb 20, 19:59:21 » |
|
nem vagy vele egyedül bár én télen mindig csizmában vagyok, mert az edzőcipő könnyebben átázik szerintem, nyáron meghát papucs nekem is bár a sétát nem bírom benne hosszútávon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|