Cipő:
a márkás ált jobb, de pl a "csinos" cipők közül nem igazán mondanám, hogy a topon vannak a márkásak. Aemy az első képen csak nevettem xD Ilyen csizmát még senkin sem láttam. Olyan mintha egy műanyag darabot tekernél a lábad köré, nem?
A bokacsizmákra szavaznék, de persze max 7centis sarokkal. Attól is megőrülök:S
A hosszúszárú csizmák: soha nem volt ilyenem. De ha vennék, akkor csak lapostalpút vennék. Viszont a bokacsizmákból tanulva: piszkosul de nem a hő megtartására szolgálnak ezek... szóval van egy óóórmóótlan randa, baaarna, széles és mindenféle szőrmóksággal bélelt csizmám, amit még tavaly vettem egy leárazáson és még abban is képes vagyok néha kicsit fázni xP Pedig iszonyúan vastag:D Ilyenkor jön a harisnya+2 zokni kombó:D
Szerencsére kezd melegedni és végre nem kell hordanom -.-
Nem szeretem a kínais ruhát. De van 1-2 pulcsim és garbóm onnan. Viszont már most látom,h kezdenek szétfoszlani. Pedig csak 30-40fokon mosom és alig centrifugálom.
Viszont ha egy-két ruhamárkafan (nem tom van-e itt ilyen) megnézi a márkás ruhák matricáját, akkor nevethet egyet kínjában, merthogy MADE IN CHINA bizony az is.
(A Love Story folytatása az Olivér története pl betekintést enged eme bizniszbe, ha valakit érdekel. Olcsóért, gyerekekkel márkás ruhák varratása...)
A lényeg, h az anyag normális legyen. Én tipikusan tapizós vagyok a boltokban:D Mindent megtapogatok, és 40 ruhát felpróbálok csak, hogy biztos legyek a választásban. Meg hát a lényeg, h jó legyen végre valami. Utálok vásárolni. Pláne mert nem nekem fizetnek érte
nem értem...
Nem áldozok viszont én se sok pénzt egy ruhadarabra. Felesleges, mert akár minőségi, akár nem... úgyis tönkremegy.
^^